ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Στη φυλακή η 29χρονη που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Στη φυλακή η 29χρονη που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε μετά την απολογία της η 29χρονη η οποία κατηγορείται ότι πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στον Αλιάκμονα.

Η ίδια στην πολύωρη απολογία της, φέρεται να επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της. Συγκεκριμένα η 29χρονη μητέρα έμεινε στις χθεσινές δηλώσεις της ότι «η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι» όπου είχαν πάει «γιατί είχε ωραία μέρα». «Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι».

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα έχοντας νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα χθες δήλωσε ότι «δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο δικηγόρος της, Αντώνης Μπιδέρης, ανέφερε ότι η εντολέας του είναι σοκαρισμένη, και ότι σκοπός του είναι να γίνει ορθότερος ορισμός της πράξης που της αποδίδεται.

 «Αυτό που θα προσπαθήσει η υπεράσπιση και θα ζητήσει από το δικαστήριο είναι να γίνει ορθότερος ορισμός της πράξης. Να φύγουμε από το φάσμα της ανθρωποκτονίας, καθώς, από όσα έχει υποστηρίξει δεν προκύπτει πρόθεση ή ανθρωποκτόνος διάθεση. Θα γίνει ένας μεγάλος αγώνας για να περάσουμε στο φάσμα της έκθεσης, έστω της θανατηφόρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντ. Μπιδέρης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία-νεκροτομή, έδειξαν ότι το 11μηνών κοριτσάκι είχε ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος, ενώ η σορός έφερε μεταθανάτιες δαγκωματιές, πιθανόν από ζώα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *