ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα έχεις κάποιες ξαφνικές ειδήσεις, νέα ή συζητήσεις στον τομέα της καριέρας που θα ευνοήσουν την πρόοδο σου αλλά και την κοινωνική εικόνα σου. Εκμεταλλεύσου τις πρωτότυπες ιδέες σου και διόρθωσε παλαιά λάθη! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, η μέρα σου υπόσχεται και ερωτικές περιπέτειες που θα σε συναρπάσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου για σήμερα Δευτέρα μπορείς να αναμένεις συγκυρίες και καταστάσεις με το έτερον σου ήμισυ, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου πρωτοβουλίες, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία! Δοκίμασε την σημερινή ημέρα, την τύχη σου στον οικονομικό, με τόλμη, αλλά χωρίς ρίσκο!

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Ταυράκι μου, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό φέρνει στην καθημερινότητά σου ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα αποτελέσουν έκπληξη, αλλά και ψυχαγωγικές μετακινήσεις και τυχαίες συναντήσεις! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, θα έχεις και πολύ θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ταυράκι μου στα αισθηματικά σου σήμερα , θα έχεις μία ευκαιρία για επανασύνδεση την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με το άλλο σου μισό, την μία γαλήνια και ρομαντική ημέρα! Ιδανική περίοδος για συζητήσεις που έχουν να κάνουν με συγκατοίκηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις και πετυχαίνεις μεγάλους επαγγελματικούς στόχους σήμερα! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα οικιακά!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή με τον Ουρανό θα υπάρξουν ξαφνικές συγκυρίες και γεγονότα θα σου φέρουν πίσω το χαμόγελο σου στον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Πάθος στα ύψη, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το παρελθόν! Όσο για το καυτό και ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, βάζει αέρα αισιοδοξίας στα αισθηματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα ζήσεις μία όμορφη ερωτική περιπέτεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε μου Δίδυμε για σήμερα θα σε χαροποιήσουν σίγουρα νέες γνωριμίες, εξομολογήσεις και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να είσαι ειλικρινής και έντιμος στην σχέση σου, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι πιο κοντά σε συναδέλφους και την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, σε αγχώνουν ορισμένα μικρά έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό η συντροφική ζωή ευνοείται ιδιαίτερα μέσω της επικοινωνίας και μάλιστα στα ξαφνικά! Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία σου! Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε ανακουφίσει για μία οικονομική σου υπόθεση! Οι ερωτικές στιγμές θα είναι πιπεράτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καρκινάκι μου για σήμερα Δευτέρα μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κάνουν να χάσεις ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην κτητικότητα, το πείσμα και την ζήλια προς το άλλο σου μισό, για να αποφύγετε εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, οφείλεις άμεσα να αυξήσεις τους ρυθμούς σου! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, σε κάθε σου δράση!

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Λιονταράκι μου αγαπημένο, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα υπάρξουν απρόσμενα θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, χάρη στις έξυπνες και πρωτοποριακές σου ιδέες. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και λάμπεις! Όσο για το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Άρη, είναι βέβαιο ότι η ερωτική σου ζωή θα έχει τις συναρπαστικές της στιγμές για σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λιονταράκι μου αγαπημένο για σήμερα στα αισθηματικά σου να ξέρεις ότι έχεις μία παθιασμένη ημέρα με την Σελήνη από το ζώδιο σου να είναι ο οδηγός στην καρδιά σου! Απολαμβάνεις με το άτομο της καρδιάς σου, παθιασμένες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε με τόλμη το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα έχεις ανταπόκριση, κατά πάσα πιθανότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς κόντρες στο συναδελφικό σου περιβάλλον, χωρίς ουσιαστική αιτία! Οικονομικά, κάνεις αυθόρμητες κινήσεις και πέφτεις σε λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Υπεραναλυτικέ αλλά απόλυτα λογικέ Παρθένε μου, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα έχεις απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και επαφές στον ερωτικό τομέα σε κάνουν ξανά να χαμογελάσεις! Πιθανές ερωτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν! Μία ακόμα θετική γωνία ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, σε βοηθά να μπεις σε πολύ καλούς ρυθμούς στην εργασία και στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπημένε μου Παρθένε, άφησε τις καχύποπτες σκέψεις στην άκρη, μην βασανίζεσαι από αρνητικά συναισθήματα του χτες και στα αισθηματικά σου μπορείς να επωφεληθείς το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό για να έχεις μία ερωτική επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις αρκετά επαγγελματικά λάθη, κυρίως λόγω της τάσης σου να μην επικεντρώνεσαι! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, όλα θα πάνε μια χαρά!

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα υπάρξουν ξαφνικές λύσεις σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπιτικό σου, ανακουφίζεσαι και παίρνεις χαρά! απρόσμενο μήνυμα από το παρελθόν θα σε κάνει να χαμογελάσεις και πάλι! Όσο για το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σε βοηθά αυτή την ημέρα να πάρεις μία μεγάλη αισθηματική ικανοποίηση! Ευνοείται ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε μου Ζυγέ για σήμερα στον έρωτα ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και ερωτικό παιχνίδι και σίγουρα θα κάνεις μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που θα σου αλλάξει τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, κάνεις παρορμητικά έξοδα και ύστερα το μετανιώνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, αυτή την Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, δεν λείπουν οι όμορφες επικοινωνιακές εκπλήξεις αλλά και οι συναντήσεις! Σε χαρακτηρίζουν ευστροφία και δύναμη λόγου. Επιπλέον έρχονται σημαντικές σπουδαίες ευκαιρίες από το πουθενά, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και τις επαφές σου! Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος! Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προσφέρει εγρήγορση και ικανοποίηση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά νέα της ημέρας είναι ευχάριστα για σένα Σκορπιέ μου! Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις γερές σχέσεις στην σχέση ή τον γάμο σου και επιπλέον, βρίσκετε ουσιαστικές λύσεις με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, εκείνος ο συνάδελφος που σε ενδιαφέρει, επιτέλους ανταποκρίνεται στα συναισθήματα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιτέλους πετυχαίνεις σπουδαίες φιλοδοξίες! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς εκκρεμότητες!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, το ζώδιο σου για σήμερα Δευτέρα δέχεται Ξαφνικές ευκαιρίες στα αισθηματικά και στα οικονομικά! Με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, θα μπορέσεις να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια που είχαν μείνει στην μέση, αλλά θα έχεις και θετικά νέα για μία οικονομική υπόθεση του παρελθόντος! Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη προσφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική συνάντηση που θα σε παθιάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα για σένα Τοξότη είναι … γενναιόδωρος! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για να προγραμματίσετε μία εκδρομή με το ταίρι σου ή απλά να πείτε ναι, σε μία έξοδο ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια, αλλά και πολλές νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, όπως και στον οικονομικό τομέα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για συζητήσεις, υπογραφές και συμφωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και με το σημερινό τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις! Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μπόλικη επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος! Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προσφέρει ικανοποίηση για ζητήματα εργασίας και οικονομικών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερε μου στα αισθηματικά σου σήμερα αν είσαι ελεύθερος, σαγηνεύσεις με επιτυχία, το άτομο που σε ενδιαφέρει, χάρη στην ακαταμάχητη γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα απαιτεί πάθος και σεξουαλικότητα! Ετοιμάσου για πολλές καυτές στιγμές με το έτερον ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μείνε μακριά από ίντριγκες και κουτσομπολιά! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, ιδίως όσον αφορά χρέη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Απρόβλεπτε και Επαναστατικέ μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, προσφέρει για σένα ευχάριστες εκπλήξεις και εναλλαγές που σε ξαλαφρώνουν και σου δίνουν σπιρτάδα! Ίσως μάθεις ένα μυστικό που σε αφορά και σε ευνοεί! Μήνυμα από έναν κρυφό ή παλαιό έρωτα έρχεται ξαφνικά! Τέλος, η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, προσφέροντας ανανέωση, έρωτα, εκπλήξεις και πολύ πάθος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα στα ερωτικά σου αγαπημένε μου Υδροχόε κυριαρχεί η επιθυμία για συντροφικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις ότι η σημερινή ημέρα, ενδεχομένως να σου φέρει έναν νέο μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, με το άλλο σου μισό, απολαμβάνετε στιγμές ρομαντισμού, αγάπης και συντροφικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου, είναι καλύτερες από ποτέ! Οικονομικά, ξοδεύεις δίχως αύριο και θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα!

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Τρυφερέ και φιλεύσπλαχνε Ιχθύ μου, για σήμερα Δευτέρα με το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό θα έχεις ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν και μάλιστα απρόσμενα! Μία φιλική ή ερωτική επανασύνδεση είναι πιθανή τώρα! Το ευεργετικό τρίγωνο Αφροδίτης Άρη, αναμένεται να σε ανακουφίσει από μία έννοια ή προβληματισμό που είχες στο σπίτι και στα επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα και κριτική, θα φέρει κόντρες και δυσκολίες στην σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς! Οικονομικά, τακτοποιείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *