ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έκτακτο: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Έκτακτο: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Ομολόγησε η 29χρονη μητέρα από τον Σταυρό του δήμου Αλεξάνδρειας ότι πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 29χρονη μόλις έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι ισχυριζόμενη βέβαια παράλληλα ότι το βρέφος είναι ακόμη ζωντανό.

Ευρισκόμενη προφανώς σε σύγχυση στη συνέχεια επέμεινε ότι το μωρό της ζει καθώς το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν.

Η αναπαράσταση διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πηγή

1 Comment

  • Τελικά αυτή η χώρα υστερεί σε αυστηρούς νόμους…τι θα γίνει με αυτήν την Ύαινα που δεν της αξίζει ο όρος “μητέρα”? Θα το παίξει τρελή,θα μπει μέσα για το πολύ πέντε χρόνια κ αναστολή στην αναστολήβθα βγει έξω ελεύθερη σε δύο χρόνια…σαν ναην συνέβη τίποτα..αν σκότωνε καμία γάτα (Προς Θεού φιλοζωος κ με το παραπάνω είμαι),θα έμπαινε ισόβια μέσα..Που είναι αυτό το κράτος ?Ποια δικαιοσύνη κ κουραφεξαλα επικρατεί σε αυτό το άθλιο κράτος χωρίς αυστηρές ποινές για τέτοια άτομα σαν αυτο το υποκείμενο..Σκότωσε το σπλαχνο της …ΙΣΟΒΙΑ…να σαπίσει στην φυλακή..αν όχι θανατική ποινή…αλλά όλοι ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη σε αυτό το κωλοκρατος.. δυστυχώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *