ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο αντιδήμαρχο

Ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο αντιδήμαρχο

Τις ευχές των φίλων του δέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Ιουνίου ο νέος αντιδήμαρχος του δήμου Αλεξάνδρειας Στέφανος Γκιουρτζής.

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο κ. Γκιουρτζής θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος και φίλοι του νέου αντιδημάρχου του ευχήθηκαν σιδερένιος και να έχει επιτυχία στο έργο του.

Τους συναντήσαμε στην Πλατεία του Βασίλη Μιχαλακάκη.

Από αριστερά: Ο Στέφανος Γκιουρτζής, ο Απόστολος Εξαρχόπουλος, ο Στέλιος Ρεβύθης, ο Βασίλης Μιχαλακάκης και ο Σάκης Παντόπουλος.

5 Σχόλια

  • 5 επιτελους εμπειροι των κοινων της αλεξανδρειας.Ολοι τους κοπιαζουν για τον τοπο τους μπραβο που ειναι κοντα στον κο αντιδημαρχο και επιχειρηματιες

  • Ο.ΜΑΝΑΒΗΣ αντιδήμαρχος το είδαμε και αυτό…

  • ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΣΕ ΠΟΣΤΟ???

  • ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΝΑΣ Κ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ.

  • Απόσπασμα από έργο του Πλάτωνα «Όταν όμως πρέπει να αποφασιστεί κάποιο ζήτημα που αφορά τη διοίκηση της πόλεως, σηκώνεται και δίνει τις συμβουλές του γι’ αυτό εξίσου και ο οικοδόμος, και ο σιδεράς, και ο έμπορος ή ο ναυτικός, και ο πλούσιος, και ο φτωχός, και αυτός που είναι από μεγάλο γένος, και αυτός που δεν είναι από κάποια γενιά σπουδαία. Και κανένας δεν τους ψέγει γι’ αυτό {…} Άρα, είναι προφανές πως δεν θεωρούν ότι το πράγμα αυτό (η πολιτική τέχνη) είναι κάτι που διδάσκεται.»
    Θλιβερό στην Ελλάδα του 2018 να καταδικάζουμε/απορρίπτουμε έναν άνθρωπο για την επαγγελματική του ιδιότητα. Ας περιμένουμε να τον κρίνουμε για τα έργα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up