ΤΟΠΙΚΑ posted by

Test ΠΑΠ στο Κλειδί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας

Test ΠΑΠ στο Κλειδί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Με αφορμή το μήνα που διανύουμε (Ιανουάριος – μήνας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας), το Τμήμα Μαιών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, διοργανώνει ενημερωτική δράση, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα δίνεται η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες να υποβληθούν σε test ΠΑΠ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16:00 – 20:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα – Περιφερειακό Ιατρείο Κλειδίου.

Αντίστοιχη δράση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09:00 – 14:00 στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας – Παράρτημα ΡΟΜΑ, επίσης για λήψη τεστ-Παπανικολάου και συμβουλευτική σε θέματα υγιεινής και πρόληψης.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ξανά το Τμήμα Μαιών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η 3η ΥΠΕ (Μακεδονίας), είναι αρωγός σε όλες αυτές τις δράσεις που σχετίζονται με την προληπτική ιατρική, ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας όπου η πρόληψη αμελήθηκε όσο ποτέ άλλοτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *