ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΝΟΛΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Πίσω από επτά λίμνες και επτά ποτάμια μέσα στο δάσος ζει ο Νόλαν. Κάθε Σαββατοκύριακο μένει στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Μαζί κάνουν ένα σωρό όμορφα πράγματα. Ποδήλατο στο δάσος, ψάρεμα στη λίμνη και αλλά πολλά. Το βράδυ όμως κάθονται όλοι μαζί σε ένα ξέφωτο και μετρούν τα αστέρια. Παίρνουν υπέροχα. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Νόλαν ξύπνησε από νωρίς, ετοίμασε τα πράγματα του και πήγε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Όλα είναι ίδια, εκτός από ένα. Ο παππούς λείπει, έχει φύγει για ένα μακρινό ταξίδι. Άραγε πως θα νιώσει ο Νόλαν με αυτήν την απώλεια; Θα καταφέρουν να μετρήσουν μαζί με τη γιαγιά του τα αστέρια;

Η πρώτη ιστορία της σειράς «Σε καταλαβαίνω» βοηθάει τα παιδιά να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Μια ιστορία που μαζί με την εξαιρετική εικονογράφηση «μιλάει» στις καρδιές μικρών και μεγάλων αναγνωστών και απαλύνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο το αίσθημα της απώλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *