ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιτέλους μπορείς να βάλεις μπροστά επαγγελματικά σχέδια, συζητήσεις ή και συνεντεύξεις για δουλειά! Οι στόχοι σου θα αρχίζουν να μπαίνουν επιτέλους σε πλάνο υλοποίησης ενώ θα λαμβάνεις και κάποια νέα / απαντήσεις που περίμενες το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα, έχεις την ευκαιρία να κυριαρχήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ! Η ζωή σου σταδιακά αλλάζει από σήμερα και ενδυναμώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη από τον Τοξότη και την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, η μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες για ερωτική επικοινωνία και συνάντηση που θα εκπληρώσει μία βαθύτερη προσδοκία σου! Οι ερωτικές γνωριμίες της περιόδου θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για να μπουν και πάλι μπροστά τα γρανάζια της εργασίας σου και να έχεις τα θετικά και ελπιδοφόρα νέα που περιμένεις. Στα οικονομικά υπάρχει μία αισιόδοξη συζήτηση!

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και ξεμπλοκάρουν για τα καλά οι επικοινωνίες σου! Μπορείς να προχωρήσεις επιτυχώς σε έγγραφα, διαπραγματεύσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, το μυαλό σου αλλάζει και είσαι πιο αισιόδοξος γιατί έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα η μέρα έχει ως χαρακτηριστικό της την πνευματική σου ενδυνάμωση, ενώ σου δίνονται και ευκαιρίες να εξελιχθείς και να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να διακριθείς, σε όποιο τομέα εσύ θα επιλέξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα Ταύρε μου θα πρέπει να αποφύγεις το πείσμα και την επιμονή στις απόψεις σου! Κάποιες ζήλειες θα εκδηλωθούν από πλευράς σου σήμερα και θα σε φέρουν σε μπελάδες. Αν δεν έχεις σχέση, θα αρχίσεις σιγά – σιγά να ξεπερνάς δυσάρεστες καταστάσεις του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική μέρα για να προχωρήσεις επαγγελματικά έγγραφα ή και για να κάνεις επαφές που θα σε στηρίξουν! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βοηθά την οικονομική αλλά και κοινωνική σου ανέλιξη!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής (κυβερνήτης του ζωδίου σου) επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιτέλους λαμβάνουν τέλος οι «γκαντεμιές» στα οικονομικά! Καταφέρνεις και προχωράς σε πληρωμές, διευθετήσεις, λαμβάνεις νέα στα οικονομικά που σε χαροποιούν και ανακουφίζεσαι από την ροή των εξελίξεων! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, θα εκδηλώσεις μία συμπεριφορά απόλυτη, εξουσιαστική και είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν και οι … ζήλειες σου! Προσπάθησε να κοντρολάρεις τα αρνητικά συναισθήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη από τον Τοξότη είναι βέβαιο ότι η μέρα είναι απόλυτα ερωτική, αισθαντική και οι εκπλήξεις δεν λείπουν! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την βιασύνη στις επιλογές σου!Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που ξέρει να σου φτιάχνει το κέφι, θα είναι σήμερα στο πλευρό σου για να σε παρασύρει με το φλερτ του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα της ημέρας στα επαγγελματικά είναι αισιόδοξα, γιατί μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις και προτάσεις που θα σε ικανοποιήσουν, ενώ ξεφεύγεις για τα καλά από την οικονομική στασιμότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ πλέον μπορείς να δεις πιο καθαρά κάποια ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Διακρίνεις τι μπορεί να έχει πορεία και τι όχι, κατασταλάζεις πιο ώριμα σε αποφάσεις, ενώ κουβεντιάζεις με αγαπημένα σου πρόσωπα κάποια ζητήματα που σας είχαν φέρει σε παρεξήγηση και δίνονται λύσεις! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου, όπου αναμένεται να υπάρχουν αρκετές σκανδαλώδεις αποκαλύψεις στις σχέσεις σου, κάποια μυστικά βγαίνουν στην φόρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδανική μέρα για να λυθούν παρεξηγήσεις στα αισθηματικά προκειμένου να επέλθει και πάλι η ισορροπία και η αρμονία! Το μόνο που χρειάζεται να αποφύγεις είναι την υπεραναλυτικότητα, που στέκεται εμπόδιο στην σχέση σου γιατί σε φορτίζει με στρες, ενώ αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό είναι σίγουρα το εμπόδιο για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για να προχωρήσουν επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες! Στα οικονομικά καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου!

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ πλέον μπορείς να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, έχεις την ευκαιρία να συντονιστείς, να βάλεις μπροστά εργασιακά σχέδια αλλά και να πάρεις την απόφαση να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα θα νιώσεις έντονο στρες στην εργασία, λόγω ανταγωνισμών που δέχεσαι τώρα! Πιθανότητα κάποιος να σε πιέσει προσπαθώντας να σου επιβληθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτα ερωτική ημέρα του Ιανουαρίου είναι εδώ! Η Σελήνη από τον Τοξότη φουντώνει τις όμορφες ερωτικές εξελίξεις, ενώ η θετική της γωνία με την Αφροδίτη υπόσχεται συντροφικότητα! Αφέσου στα τερτίπια της καρδιάς σου και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αρχίζουν και μπαίνουν σε τάξη και σειρά και ανακουφίζεσαι! Στα οικονομικά, είναι καλή ημέρα για μελλοντικά πλάνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο στα αισθηματικά σου, ενώ μπορείς να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου! Κατανοείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι έφταιξε στο παρελθόν, αλλά και το τί επιθυμείς τώρα. Λαμβάνεις κάποιο νέο στα αισθηματικά σου, το οποίο σε ικανοποιεί! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα ζεις παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-22 Σεπτεμβρίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε μεταβατικό στάδιο που καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις αλλά και να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι υπερβολικός στις εκφράσεις σου και στα λόγια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο αγώνας δρόμου που δίνεις θα στεφθεί με επιτυχία, αρκεί να μην χάνεις την υπομονή σου! Στα οικονομικά σου η μέρα έχει τις απαιτήσεις και το άγχος της!

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιτέλους μπορείς να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου αλλά και να αποκαταστήσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις που ήταν αρκετά τεταμένες την τελευταία περίοδο! Λαμβάνεις νέα που σου δίνουν σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα! Προχωράς επιτέλους σε σχέδια που είχαν αναβληθεί τον τελευταίο καιρό! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα βρίσκεσαι σε ένα στάδιο τελικών αποφάσεων για σημαντικούς τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τρυφερές επικοινωνίες αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της ημέρας για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ, όπου μία σχέση φαίνεται ότι δυναμώνει και σου προσφέρει όλα όσα σου είχαν λείψει εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος είναι η τέλεια μέρα για να ξεκινήσεις το φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σιγουρεύεσαι με κάποια νέα που θα λάβεις και μπορείς να νιώσεις σταθερότητα! Στα οικονομικά κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιτέλους το μυαλό καθαρίζει από τις δυσάρεστες , αρνητικές σκέψεις, ενώ οι επικοινωνίες σου αρχίζουν να προχωρούν σε ταχύτατους ρυθμούς! Η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσεις μπροστά σε αποφάσεις, συμφωνητικά ή και συζητήσεις για σημαντικά θέματα! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα καταφέρνεις να επιβάλεις τα θέλω σου και έχεις εκ βαθέων συζητήσεις που σου λύνουν το παζλ της καρδιάς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα προσπαθείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη, γιατί αναγνωρίζεις ότι είναι μία σημαντική αξία, για να μπορέσει να «δέσει» ουσιαστικά μία σχέση! Η επικοινωνία με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου βελτιώνεται και ενδυναμώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις σπουδαίες εκκινήσεις! Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να ταλαιπωρεί τα οικονομικά σου με αρκετά έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιτέλους λαμβάνει τέλος η στασιμότητα και η ταλαιπωρία στα οικονομικά σου! Από σήμερα μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικά συμφωνητικά, σε αποφάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα είναι πολύ κερδοφόρες για το μέλλον σου! Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 19-21/12 προσπάθησε σήμερα να είσαι ολιγαρκής και να μην παρασύρεσαι σε οικονομικές προτάσεις που κρύβουν κινδύνους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη από το ζώδιο σου και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη να περιμένεις μία ημέρα πλούσια σε ερωτικά μηνύματα και όμορφες ειδήσεις που θα σε εξιτάρουν! Μία ερωτική περιπέτεια φαίνεται ότι αποτελεί το «τυχερό σου χαρτί» αυτό τον καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις την δύναμη, το θάρρος και το τσαγανό να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο και σήμερα το κάνεις! Στα οικονομικά έρχονται χαρούμενες ειδήσεις αλλά και … εισπράξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου και επιτέλους λαμβάνει τέλος η επικοινωνιακή «γκίνια» που είχες τον τελευταίο καιρό! Αρχίζεις από σήμερα κιόλας να βλέπεις πιο ξεκάθαρα κάποιες υποθέσεις, λαμβάνεις νέα που σε χαροποιούν και είσαι γεμάτος ιδέες για όλα τα σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις! Η εκφραστικότητά σου αποτελεί το κλειδί της ικανοποίησης σου σήμερα! ! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα εσύ που είσαι γεννημένος 17-19 Ιανουαρίου, θα έχεις διακρίσεις και κατακτήσεις που θα σε ενδυναμώσουν σημαντικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αρκετά καχύποπτος και εγκρατής στα αισθηματικά σου, προτιμάς σήμερα να μην βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις τον χρόνο να σου δείξει τι θα γίνει και τι έχει αξία και σημαντικότητα! Ωστόσο η μέρα δεν κρύβει απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές διακρίσεις και κατακτήσεις έρχονται σήμερα, το πείσμα και η μεθοδικότητά σου σε βοηθούν στην απόλυτη επιτυχία! Στα οικονομικά ενδυναμώνεσαι σημαντικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και έτσι μπορείς να προχωρήσεις πιο εύκολα και ανεμπόδιστα σε επαγγελματικά σχέδια που είχες αφήσει στην μέση. Η μέρα είναι εξαιρετική για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό ενώ ξεφεύγεις και από τα ψυχολογικά σκοτάδια στα οποία βρισκόσουν εδώ και αρκετές μέρες. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν σήμερα, θα σου δώσουν σημαντικές απαντήσεις για μία υπόθεση που σε ταλάνιζε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες ναι σε προτάσεις για διασκέδαση, ή σε φίλους που θέλουν να σε παρασύρουν σε μία έξοδο, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος…η τύχη στον έρωτα σου χτυπά σήμερα την πόρτα μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος η μέρα προσφέρεται για νέα σχέδια με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και τακτοποιείς πράγματα που είχαν μείνει στην μέση στην εργασία σου! Στα οικονομικά λαμβάνεις στήριξη!

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιτέλους η ροή των επικοινωνιών σου αποκαθίσταται! Σκέψεις, όνειρα, σχέδια, αλλά και απαντήσεις που περίμενες το τελευταίο διάστημα έρχονται σε ενθουσιάζουν, γιατί ένα μεγάλο σχέδιο σταδιακά μπαίνει σε πορεία εξέλιξης! Η στήριξη φίλων είναι σημαντική και έχεις όμορφες επικοινωνίες με πρόσωπα που σε αγαπούν πραγματικά! Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα έχεις επιτυχία και κοινωνική διάκριση, ή και υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20 Μαρτίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατάλληλη για να θέσεις ερωτικούς στόχους αλλά και για να εκφράσεις τις θέσεις σου, τις απόψεις σου και για να πεις αυτά που πραγματικά ζητάς από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πίστεψέ με θα έχεις θετικά αποτελέσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνουν τώρα στα σκαριά πολλά σχέδια που προσδοκούσες εδώ και καιρό! Μία τυχερή εξέλιξη αναμένεται στην εργασία! Τα οικονομικά έχουν ευκαιρίες ανόδου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *