ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μπορώ να βρω ποικιλία από είδη camping και θαλάσσης στην Αλεξάνδρεια; Ναι στη TZIOLIS BLUEMARINE! (φώτο)

Μπορώ να βρω ποικιλία από είδη camping και θαλάσσης στην Αλεξάνδρεια; Ναι στη TZIOLIS BLUEMARINE! (φώτο)

Η Tziolis Bluemarine είναι μια εταιρία με ναυτιλιακά είδη, που βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και συγκεκριμένα στην 28ης Οκτωβρίου 146. 

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δημιούργησαν το hobby τους επάγγελμα, έχοντας τουλάχιστον 15 χρόνια σχέση με την ιστιοπλοΐα (skipper) και με τον μηχανοκίνητο θαλάσσιο αθλητισμό.Με πολύ μεράκι και εμπειρία στο χώρο, εξυπηρετούν τους πελάτες τους άμεσα, έχοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξειδικευμένο προσωπικό και ασυναγώνιστες τιμές.

Οι περίπου 12.000 ετοιμοπαράδοτοι κωδικοί, μπορούν να εξυπηρετήσουν άψογα όσους ασχολούνται με σκάφη και τις θαλάσσιες δραστηριότητες, είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά, είτε περιστασιακά ως αναψυχή.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και στην Tziolis Bluemarine στην πόλη μας μπορείτε να συναντήσετε μεγάλη γκάμα από είδη camping και είδη θαλάσσης. Ακόμα και οι ειδικοί του camping και της θάλασσας βρίσκουν εξειδικευμένα είδη σε πολύ προσιτές τιμές.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω κάποια από τα πολλά είδη της Tziolis Bluemarine και κάθε εβδομάδα θα μπορείτε να βλέπετε ακόμα περισσότερα από την πλούσια ποικιλία του καταστήματος.

tziolisbluemarine.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333023587 – 2333071877

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up