ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ &

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΣΧΟΛΗ, ΤΟ ΚΑΚΑΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΟΜΙΧΛΗ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Άκης Πετρετζίκης και Κυριάκος Μούρτζης

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Οι φυλές της μυστικής τριάδας, η φυλή Πρωτ, η φυλή Υδάτ και η φυλή Λιπ παρουσιάζονται στα παιδιά με σκοπό να μάθουν τις υπερδυνάμεις τους. Ένα βιβλίο γεμάτο μυστικά και περίεργα πλάσματα. Τι λες θέλεις να τον γνωρίσεις;

 Ένα βιβλίο για την σπουδαιότητα των πρωτεϊνών, των καλών υδατανθράκων και των καλών λιπών στην καθημερινή διατροφή των παιδιών. Το βιβλίο αποτελεί ένα διαδραστικό τρόπο για να εισαχθούν τα παιδιά στη διατροφή. Άλλωστε μέσα από τα παιχνίδια, τα τραγούδια, την υπέροχη εικονογράφηση και το απλό και κατανοητό λεξιλόγιο τα παιδιά μαθαίνουν πάντα πιο εύκολα. Τέλος το βιβλίο μας γνωρίζει διάφορες τροφές γνωστοποιώντας τις διατροφικές αξίες τους αλλά και μας χαρίζει υγιεινές συνταγές.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΣΧΟΛΗ

ΤΟ ΚΑΚΑΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΟΜΙΧΛΗ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Άκης Πετρετζίκης και Κυριάκος Μούρτζης

Προτεινόμενη Ηλικία: 8+ Ετών

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή στην μυστική των μαγείρων σχολή. Μια παράξενη ομίχλη έχει καλύψει τα κακαόδεντρα στην ακτή του Ελεφαντοστού και οι σοκολάτες στη γη είναι πολύ γλυκές. Η Κυβέλη, ο Φοίβος και ο Τάπερ πρέπει να λύσουν το μυστήριο προτού οι σοκολάτες γίνουν σκέτη ζάχαρη. Χρειάζονται βοήθεια. Τι λέτε μπορείτε να βοηθήσετε;

Ένα ακόμα βιβλίο γεμάτο γνώσεις για τα οφέλη της σοκολάτας αλλά και την γραμμή παραγωγής της, τα πρόσθετα σάκχαρα στις τροφές, τις επιπτώσεις στον οργανισμό αλλά και τρόπους για να μειωθεί η ζάχαρη από την διατροφή μας. Μια ιστορία για λίγο μεγαλύτερα παιδιά Με εξαιρετική εικονογράφηση, συνταγές για σνακ, ένα τεστ για να αποδείξουν οι μικροί αναγνώστες ότι μπορούν να γίνουν μέλη στη σχολή μαγείρων αλλά και QR code για να σκανάρουν και να ακούν τα κρυφά μηνύματα!

Δύο ιστορίες που αξίζει να διαβάσετε καθώς είναι γεμάτες γνώσεις, παιχνίδια και συνταγές!

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *