ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αρχικά, η σημερινή ημέρα φίλε μου Κριέ , θα σου δώσει την εντύπωση πως είναι γεμάτη δυσκολίες και αναποδιές! Ωστόσο, αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν τώρα, θα λειτουργήσουν απόλυτα θετικά και εποικοδομητικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και για πάντα! Μπορεί να είναι κάπως κουραστική η σημερινή ημέρα, όμως θα έρθουν σίγουρα και ουσιαστικές ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα, αλλά και την φήμη σου! Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις μάλλον σήμερα, πως ο σύντροφος σου, είναι αρκετά ψυχρός και απόμακρος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Κι όμως, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου δείξει την αγάπη του με πράξεις και έτσι δεν θα έχεις την ανάγκη για λεκτική επιβεβαίωση! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα και βρίσκεται στο χώρο της εργασίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, βάζεις στόχους και του βλέπεις να εκπληρώνονται, ο ένας μετά τον άλλο! Οικονομικά κάνεις θυσίες για χάρη των άλλων και αυτό θα αδειάσει το πορτοφόλι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε νιώθεις πως αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα! Λειτουργείς για το κοινό καλό, είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Ωστόσο και εσύ, καταφέρνεις μέσα από συγκυρίες και απολαμβάνεις ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Το μόνο ίσως που πρέπει να περιορίσεις σήμερα είναι τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα και η προκλητικότητα σου, σε επαφές και σχέσεις! Η καριέρα σου ευνοείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να αποφύγεις κάποιες παγίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε ουσιαστικά την σχέση σας με διάφορους τρόπους, κυρίως ψυχαγωγικούς! Προσοχή μόνο, αφού η τάση σου για ανεξαρτησία, θα τον κάνει πολλές φορές να νιώσει ανασφάλεια για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, σβήνεις όλα τα ταμπού σου και αφήνεσαι απόλυτα σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν μέσα από το φιλικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες υπερβολικές και προκλητικές ιδέες και συμπεριφορές που επιδεικνύεις, θα φέρουν προβλήματα σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη θα χρειαστεί να έχεις ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις, τα σχέδια προπάντων όμως στις μεγάλες προσδοκίες σου! Μην τρέφεις φρούδες ελπίδες για την εξέλιξη μίας διαπροσωπικής σου σχέσης. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις, μεγάλα λόγια, απατηλή διαίσθηση και φαντασία, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν τώρα! Βάλε την λογική σου να δουλέψει, αλλά και κάποια όρια στο καλό που κάνεις για τους άλλους, αφού δεν είναι απαραίτητο πως και εκείνοι θα στο ανταποδώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα θα είναι ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αρκετά αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Αυτό ναι μεν είναι όμορφο, αλλά πολύ πιθανόν να σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς, που η λογική σου ξέρει πως δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτούς! Προσοχή λοιπόν, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρχικά κάποιες τρυφερές και παραμυθένιες στιγμές, αλλά τελικά να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα σε βοηθήσει η αυξημένη σου δημιουργικότητα σου, αλλά θα σε βάλει σε ξαφνικούς μπελάδες η αφηρημάδα σου! Οικονομικά θα έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σπουδαία σχέδια, τα οποία θα είναι ευκολότερο να υλοποιηθούν τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα θα είσαι ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά και για… κοντρίτσες! Εύκολα παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να απαιτείς υπερβολικά κάποια πράγματα από τους γύρω σου, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις και εκνευρισμό! Για να καταφέρεις να αναπτύξεις ουσιαστικά τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα, πρέπει να παραμείνεις υπομονετικός, ολιγαρκής και ταπεινός, αλλιώς θα υπάρξουν απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου σήμερα, να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις νέους τρόπους επιτυχίας και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις έπαρση, υπερβολή και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, ή να δώσεις άλλη εικόνα από αυτή που πραγματικά θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν αντέχεις την επαγγελματική και οικονομική καταπίεση, γεγονός που σε παρασύρει σε ρίσκα, που θα φέρουν απώλειες που δεν υπολόγιζες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, φίλε Λέοντα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει ξανά την σιγουριά και την ασφάλεια, που ήθελες εδώ και καιρό! Κάποια πρόσωπα, θα σου δείξουν άμεσα ή έμμεσα, απευθείας ή σταδιακά, ότι έρχονται τώρα με τα «νερά» σου! Άλλωστε σου αξίζει, αφού έδειξες πολύ υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές και σήμερα ανταμείβεσαι με κάποιο τρόπο, ιδίως σε υποθέσεις που ήθελες να βρεις το δίκιο σου! Αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου και εσύ λαμβάνεις πρακτικά τον έπαινο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, θα διαπιστώσεις τώρα, πως ο σύντροφος, είναι πιο ειλικρινής, όσον αφορά αυτά που αισθάνεται για σένα και πως δένεστε πιο πολύ μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε την σημερινή ημέρα τις πρωτοβουλίες στο άτομο που σε ενδιαφέρει και άσε απλά ανοιχτό το δρόμο, να κάνει εκείνο το πρώτο βήμα! Να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς αυτόν, τουλάχιστον για τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία άρπαξε ευκαιρίες και απέδειξε ότι όντως δουλεύεις σκληρά! Οικονομικά, τα νέα είναι θετικά! Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν, να είσαι πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις σοβαρά όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις, αφού τα «μεγάλα λόγια» είναι πολλά τώρα και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά! Έχεις πιθανόν την τάση να μπερδεύεις το συναίσθημα με τις αυθόρμητες σκέψεις σου και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε τώρα, γι’αυτό δείξε προσοχή! Επίσης μην παρασύρεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις συναισθηματική καταπίεση, προς τον σύντροφο, με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, γιατί θα νιώσει ότι «πνίγεται»! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά του ή μία θέση στην ζωή του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, 

παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία έρχεται κάτι νέο, που πραγματικά σε ενθουσιάζει και σε ωφελεί! Θέλουν κράτη τα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, παραδόξως σήμερα Πέμπτη είσαι πολύ ανοιχτός και δεχτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Οι άνθρωποι που θα συναντήσεις, θα επικοινωνήσεις και θα συναναστραφείς, θα σου ανοίξουν όλα τα φύλλα της καρδιάς τους και εσύ θα νιώσεις πλήρη ικανοποίηση από αυτό, αφού πλέον θα καταλάβεις που βρίσκεσαι! Μεγάλη ευχαρίστηση επίσης έρχεται, μέσα από μία χαρούμενη είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, το οποίο θα σου δώσει ξανά το χαμόγελο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία γνωριμία, με ένα πρόσωπο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό, συνεπές συναισθηματικά και αρκετά συνεσταλμένο! Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, απλά για κάποιες ερωτικές επιφανειακές διασκεδάσεις και ανούσιο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη στην σχέση σου, αφού ο σύντροφος θα σου δείξει έμπρακτα την αγάπη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, επανέρχονται τώρα κάποιες παλιές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις, πέρα από κάποια έξοδα οικογενειακά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ Σκορπιέ, γίνεσαι σίγουρα πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και «αποχωρίζεσαι» κάθε εγωιστική διάθεση! Η μέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις ιδιωτικές στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και να απολαύσετε μαζί το γέλιο, τη χαρά και την οικειότητα! Θέματα και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά, βρίσκουν την σημερινή ημέρα, λύσεις βελτίωσης και επιπλέον ευνοούνται όλες οι δημιουργικές δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα, αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σήμερα άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν πραγματικά μάχη για να σε κατακτήσουν! Ωστόσο, εσύ είσαι μάλλον άστατος και φλερτάρεις παντού! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον υπερβολικά απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε λεπτό και θες όλη την προσοχή πάνω σου! Απόλαυσε την όμορφη αυτή ημέρα, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα, από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά απολαμβάνεις επαίνους και θαυμασμό από τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου! Οικονομικά, χρειάζεται προσοχή, αφού ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη θα διαπιστώσεις πως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να αφεθεί κάποιος συναισθηματικά σε σένα. Αισθάνεσαι πως οι άλλοι απομακρύνονται χωρίς λόγο από κοντά σου , ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται και δεν σου αφήνουν διαθέσιμο χρόνο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να κλείσεις κάποιες υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, όσο δυνατά κι αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με λόγια τα συναισθήματα του, αλλά με τις πράξεις! Μέσα από συγκυρίες, θα σου αποδείξει τα πλούσια συναισθήματα του και την ανάγκη του να σε περιποιηθεί! Μην ζητάς περισσότερα λοιπόν, αφού η πραγματική αγάπη, φαίνεται σε έμπρακτες αποδείξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα στο χώρο εργασίας, θα έχει εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά ορθώς περιορίζεις τα έξοδα σου και επαγγελματικά, κάθε δραστηριότητα σου την σημερινή ημέρα, στέφεται από επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε μου Αιγόκερε καταφέρνεις να βάλεις τέλος σε μπερδέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές που σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν! Συγκεκριμένα, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και επιλέγεις με σιγουριά και αποφασιστικότητα! Εντοπίζεις ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και φυσικά στην καρδιά σου, δείχνοντας την εμπιστοσύνη σου εκεί που πρέπει! Μην ανεχτείς ούτε στιγμή, την αναποφασιστικότητα κάποιων και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες ή μεγάλα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία έρχεται σήμερα, με άτομο που είναι πραγματικά «έξω» από τα γούστα σου, όμως πραγματικά θα αναζητήσει στο δικό σου πρόσωπο την αληθινή αγάπη! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επιτέλους νιώθεις ξανά ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά μέσα στη σχέση σου και επιπλέον απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και αγάπης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έρχονται τώρα στην εργασία, θα ξεπεραστούν με ευκολία! Οικονομικά θα υπάρξουν πιέσεις, ιδίως για χρέη και εκκρεμότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη φίλε Υδροχόε, πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου, αλλά και το άγχος σου για το που βρίσκεσαι και ποιοι όντως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και την αγάπη σου! Να θυμάσαι, πως μερικές φορές, πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους έχεις στην ζωή σου, γι’αυτό μην βιάζεσαι και χρησιμοποίησε την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ίσως μπερδέψεις σήμερα το πάθος και το σεξ, με τον αληθινό έρωτα και την ουσιαστική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, πράγμα που θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις, καυγάδες και κόντρες και να μην λες «κακίες» μέσα στα νεύρα σου, λόγω ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, το νόμισμα έχει δύο όψεις! Από την μια, άτομα σε στηρίζουν και σε βοηθούν και από την άλλη, κάποιοι ίσως σου φερθούν ανέντιμα! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια και τύχη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ Λέοντα, θα επιβεβαιώσεις πως… η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται! Από το πρωί, θα συμβούν γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν ξανά χαρά, αισιοδοξία και θα αλλάξει η διάθεση σου προς το καλύτερο! Αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα! Μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο σήμερα, αφού η ημέρα θέλει πρωτοβουλία, εγρήγορση, πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα κάθε είδους! Πες ναι στην τόλμη και την αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας, είναι γεμάτος συναισθηματικά παιχνίδια και επικοινωνίες, σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους για την σχέση σου, κερδίζεις ξανά το ενδιαφέρον του συντρόφου και περνάς υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και θετικές αλλαγές σήμερα! Πες ναι σε οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό από αυτά που μέχρι τώρα, είχες συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να πάρεις άμεσα πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *