ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Δημοπρασία για την εκμίσθωση χωραφιών στη Μελίκη

Δημοπρασία για την εκμίσθωση χωραφιών στη Μελίκη

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Σας ενημερώνουμε για τη δημοπρασία εκμίσθωσης αγροτεμαχίων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης του δήμου Αλεξάνδρειας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Η Δημοπρασία θα διενεργηθεί την 21022023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 10:00 π.μ. και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι δημότες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

  • 1η Επαναληπτική ορίζεται η 28022023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:3010:00 π.μ. και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι δημότες κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  • 2η Επαναληπτική ορίζεται η 07032023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:3010:00 π.μ. και μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

Εγγυητική επιστολή συμμετοχής Τ.Π.Κ.Δ. από Δ.Ο.Υ. ή εγγυητική επιστολή – αναγνωρισμένης Τράπεζας

Δημοτική ενημερότητα (από το Δημαρχείο γραφείο 10)

Ταυτότητα & Α.Φ.Μ.

Πιστοποιητικό γέννησης και Μονίμου Κατοικίας

Βεβαίωση ή Αποδεικτικό εξόφλησης Τ.ΟΕ.Β. Για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο (σε περίπτωση εκμίσθωσης του ιδίου μισθωτή)

Εγγυητή με κατάθεση Α.Φ.Μ. και δελτίου Ταυτότητας για την υπογραφή του πρακτικού της δημοπρασίας και στη συνέχεια του Συμφωνητικού μίσθωσης.

Αν ενδιαφερόμενος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή δημοπρασιών νόμιμο πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ.Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2333351304 (κα Αρβανιτοπούλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *