ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Καυστική ανακοίνωση από την Καψόχωρα για τα “πουλιά” της διαιτησίας και του Εθνικού Ράχης

Καυστική ανακοίνωση από την Καψόχωρα για τα “πουλιά” της διαιτησίας και του Εθνικού Ράχης

Στη σημερινή αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Ημαθίας, η Καψόχωρα υποδέχτηκε τον Εθνικό Ράχης γνωρίζοντας την ήττα με 4-1.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού η γηπεδούχος ομάδα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία και μέλη της αποστολής των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, δεν διστάζει σε ανακοίνωσή της να απειλήσει με αποχώρηση από το επόμενο πρωτάθλημα, αν δεν υπάρξουν αλλαγές.

Αναλυτικά:

“Φέτος η ομάδα μας δε κάνει από τις καλύτερες χρονιές της. Πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά και με παίκτες προς τιμή τους που αφήνουν τις δουλειές τους για να έρχονται να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας μπαλίτσα και να ξεσκάσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Και μη φτάνουν τα δικά μας προβλήματα έρχεται και το πουλί με την σφυρίχτρα στο στόμα δείχνοντας την γενική ανικανότητα που υπάρχει φέτος στο ρόστερ των διαιτητών με εξαιρέσεις δυστυχώς μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ας τελειώσει αυτή η χρόνια φέτος και το καλοκαίρι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, γειά σας και από μας. Όσο για το άλλο πουλί που καθόταν στον πάγκο της ομάδας του Εθνικού Ράχης κρατώντας το μπουκάλι με το τσίπουρο σε ημίμεθη κατάσταση έκανε μεγάλη βλακεία σήμερα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη”.

1 Comment

  • Φίλοι της καψοχωρας είμαι ο πρόεδρος του ΕΡΜΗ τριλοφου σάς χαιρετάω και θέλω να κάνω το σχόλιο μου. Πολλές φορές αντιμετοπισαμε χάλια διαιτησίες όλα αυτά τα χρόνια. Πέσαμε και ανεβήκαμε κατηγορίες. Τα προβλήματα είναι πολλά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Μας τσατιζουν οι διαιτητές για κάποιες αποφάσεις τους. Οι αντίπαλοι θέλουν να πάρουν το παιχνίδι το ίδιο και εμείς. Δεν πρέπει να τα βάζουμε με τούς αντιπάλους γιατί κάνουν την δουλειά τους. Το ίδιο θα κάναμε και εμείς. Ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει. Πρέπει εμείς σαν σωματεία να μαζευτούμε και να πάρουμε αποφάσεις για την μάστιγα της διαιτησίας όχι αντιπαλότητα και βία μεταξύ σωματείων. Τα πέρασα και εγώ στο παρελθόν αν αντιδρουσα εν βρασμό ψυχής αυτή τη στιγμή ο ΕΡΜΗΣ τριλοφου δεν θα υπήρχε. Ρίξτε τους τόνους και όλα καλά. Άλλωστε το κέφι μας πάμε να κάνουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *