ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σε βοηθά να θεμελιώσεις σχέσεις, φιλίες και προσωπικά σχέδια, νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ! Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω στρέφεσαι και στις κοινωνικές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και προσπαθείς να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης! Κερδίζεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως το έτερον σου ήμισυ, δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η έντονη ανάγκη σου να πετύχεις επαγγελματικά, όπως και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση, σε κάνουν τον απόλυτο νικητή στα επαγγελματικά! Οικονομικά θα υπάρξει αρκετή εύνοια και κυρίως λόγω ορθής διαχείρισης χρημάτων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σε πιέζει σημαντικά με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που αφορούν την καριέρα και το μέλλον σου! Συναντάς εμπόδια, ενώ πιέζεσαι να κάνεις αυτό που πρέπει και είναι σωστό και όχι αυτό που πραγματικά θα ήθελες! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, έχεις και την ευκαιρία και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα ! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην φοβηθείς ούτε στιγμή, να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά ή κατά την διάρκεια μίας συνάντησης! Αν πάλι θες κάτι τελείως νέο στην ζωή σου, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Καταφέρνεις με ευκολία αρκετούς από τους στόχους σου, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα σήμερα, αρκεί να μην φερθείς ανώριμα και με υπερβολική ανεμελιά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, και εσύ δικαιώνεσαι μέσα από επικοινωνίες, συζητήσεις, ενώ λαμβάνεις και στήριξη από ένα άτομο που με την εμπειρία του μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σου σταθεί σωστά, έτσι όπως θα θελες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, εντείνει ακόμα περισσότερο την διαίσθησή σου, εμπιστέψου τα εσωτερικά σου ένστικτα σε κάθε σου απόφαση και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις τις πιο σπουδαίες λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου και του μυστήριου ερωτισμού σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με πολλούς τρόπους, για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν σπουδαίες και αρκετές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως λόγω της βοήθειας τρίτων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, βαραίνει την ψυχολογική σου διάθεση και σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα εμπόδιο στα οικονομικά σου! Παράλληλα οι συνθήκες σε αναγκάζουν να κόψεις, να αφαιρέσεις από κοντά σου ότι περιττό και άχρηστο! Παράλληλα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, η διάθεση της ημέρας είναι να βρεις τις ισορροπίες και να δικαιωθείς από μία σχέση του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα και βελτιώνεις την σχέση με το άλλο σου μισό και έρχεστε πιο κοντά, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές, αποφεύγοντας την αναμόχλευση για ζητήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα γνωριμία και μπόλικο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, βελτιώνεις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Οικονομικά, καλύτερα να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις σήμερα και να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργεί αποστάσεις και μία παγερή διάθεση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνει να στέκεσαι πολύ παραπάνω στις λεπτομέρειες και να υπεραναλύεις τις καταστάσεις. Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, επιτέλους ανταποκρίνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δώσεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, είσαι αρκετά αγχωμένος γιατί τώρα πρέπει να οργανώσεις την εργασία σου και να πειθαρχήσεις σε κάποιους κανόνες προκειμένου να επιφέρεις την σταθερότητα! Όλη αυτή η διαδικασία σε αγχώνει … Η Σελήνη από τον Αιγόκερω εντείνει την δημιουργικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή φιλοφρονήσεις από το άλλο σου μισό! Μπορείς εύκολα να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, αυτοπεποίθηση, θαυμαστές και εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι στα ανούσια έξοδα, γιατί ίσως αύριο το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αρκετά σπουδαία πράγματα στην καριέρα και ξεχωρίζεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζεις κάποια όρια στα αισθηματικά σου και προσπαθείς να επιβάλεις τους κανόνες σου, γεγονός που δημιουργεί αποστάσεις. Σκέψου ότι το πρόβλημα αυτό τον καιρό είναι ότι εσύ έχεις ισχυρό το αίσθημα του ανικανοποίητου! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω άρπαξε σήμερα την ευκαιρία, ώστε να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως το ταίρι σου με την κυκλοθυμία σου και ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός και ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αν θες επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν αρκετές επιτυχίες και ευκαιρίες για πρόοδο! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα, αλλά είναι αναμενόμενα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, βαραίνει την ψυχολογία σου γαιτί υπάρχουν κάποια σημαντικά εμπόδια στην προσωπική σου ζωή που δεν σε αφήνουν να είσαι χαλαρός και ανάλαφρος! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και η σκέψη σου είναι σε εγρήγορση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα, να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις με το έτερον ήμισυ, για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, προκειμένου να πετύχεις! Αλλά και οικονομικά, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ωθεί να εφαρμόσεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου! Ζορίζεσαι από κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεις, πεισμώνεις όμως να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, κάτι το οποίο και το κάνεις! Με την σελήνη από τον Αιγόκερω, θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Οι ευκαιρίες για να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, είναι άπειρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει, θα κάνει κίνηση επιτέλους! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ευκαιρίες, για να καταφέρεις να εκπληρώσεις επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του άλλου σου μισού, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ικανοποίηση και ασφάλεια θα νιώσεις σήμερα μέσα στον χώρο της δουλειάς, λόγω κάποιων συγκυριών! Η οικονομική σου βελτίωση, είναι σίγουρη σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, πιέζει αρκετά τον οικονομικό σου τομέα και σε αναγκάζει να πειθαρχήσεις με περισσότερη οργάνωση και προγραμματισμό! Παράλληλα η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο τονώνει την διάθεσή σου για νέα ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην διατήρηση της ισορροπίας των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και στόχο! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, λόγω δικής σου απροσεξίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο σου σε γεμίζει με πολλές ευθύνες και σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά βαρύς από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω τονίζει την διαίσθησή σου αλλά και την μοναχικότητα και την μυστικοπάθειά σου! Προτίμησε λοιπόν, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με το ταίρι σου, διότι μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και την ανταπόκριση του! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή και ίσως μάλιστα παράνομη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, γι’αυτό φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος! Οικονομικά, τα νέα είναι καλά, ιδίως αν περιμένεις κάποια απάντηση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Πέμπτη η σύνοδος του Ήλιου και με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ωθεί να κλείσεις κάποιους κύκλους και κάποιες εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου! Προτιμάς να περάσεις σήμερα κάποιες στιγμές μοναχικότητα προκειμένου να ιεραρχήσεις μέσα σου ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου! Η στήριξη φίλων θα αποβεί πολύ θετική αφού η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε κάνει σήμερα εξαιρετικά αγαπητό στους κύκλους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, έρχεται επίσης από έναν πολύ καλό σου φίλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις να αποδίδεις και να παράγεις σπουδαίο έργο μέσα από συνεργασίες και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα υπάρξει ξαφνική εύνοια και απρόσμενες ευκαιρίες για βελτίωση!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *