ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για δήμαρχος Αλεξάνδρειας – ποιος είναι και τι γράφει η επιστολή του!

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για δήμαρχος Αλεξάνδρειας – ποιος είναι και τι γράφει η επιστολή του!

Επιστολή νέας υποψηφιότητας που διεκδικεί τον δήμο Αλεξάνδρειας λάβαμε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023. 

Πρόκειται για την υποψηφιότητα του Αβραάμ Γεωργ. Παναγιωτίδη. 

Διαβάστε την επιστολή και σε επόμενες αναρτήσεις θα κάνουμε το σχόλιό μας: 

Αγαπητοί συνδημότες,

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την φωνή σας κάνατε πιο εύκολη την απόφαση μας να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Μια φωνή αγανάκτησης και πολλών ερωτήσεων.

Μια φωνή που δεν την σκεπάζει το εγώ, αλλά την δυναμώνει το εμείς.

Μια φωνή που δεν σιωπά για λίγα χρήματα.

Μια φωνή που θα φέρει μπροστά τις ανησυχίες και τα θέλω μας.

Μια φωνή που δεν θέλει να χαθούν άλλα 5 χρόνια από τις ζωές μας, μέσα στην στασιμότητα, την ανυπαρξία, μέσα στον εγωκεντρισμό.

Μια φωνή που μεγάλωσε μέσα από την ψυχή του καθενός θέλοντας μια όμορφη γειτονιά, ένα όμορφο χωριό μια πόλη δικιά μας, έναν δήμο αντάξιο του ονόματος του.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .

Μαζί θα λειτουργήσουμε με ένα άλλο μοντέλο διοίκησης από την βάση του θεσμού της Τοπικής αυτοδιοίκησης ,με ενεργούς πολίτες με προέδρους τοπικών κοινοτήτων προγραμματιστές και διαχειριστές των προβλημάτων τους, με δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους σε επαφή με τον Δημότη, στους δρόμους στις γειτονιές μπροστά στα προβλήματα όχι κρυμμένοι, υποβαθμισμένοι χωρίς πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες πίσω από τον Δήμαρχο!

Μαζί μπορούμε να πάρουμε τον Δήμο από το καταστροφικό εγώ του ενός και να τον δώσουμε πίσω στους δημότες του, να γίνουμε ένας δήμος πρότυπο όπως ακριβώς αξίζει  στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Μαζί μπορούμε και πρέπει να ξανά ενεργοποιήσουμε τους δημοτικούς υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου που έχουν τεράστια εμπειρία σε όλα τα θέματα του Δήμου,να προτείνουν λύσεις, αφήνοντας τους να κάνουν την δουλειά τους, χωρίς παρεμβάσεις από τους διοικούντες με μόνο γνώμονα το μικροπολιτικό όφελος η άλλα συμφέροντα εκτός αυτών των δημοτών .

Η λακκούβα το αδέσποτο τα σκουπίδια η αύρα της μιζέριας και της φτήνιας μας κάνει να σκύβουμε το κεφάλι εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, γιατί ζητάνε άλλα 5; γιατί;

Δεν θα μπούμε σε λαϊκισμούς και αρεστά λόγια, θα πούμε αλήθειες που πονάνε γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει ο τόπος μας .

Το μέλλον δεν μπορούμε να το προβλέψουμε, μπορούμε όμως μαζί να το διαμορφώσουμε και να το πραγματοποιήσουμε.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Με Απέραντο σεβασμό και εκτίμηση

Αβραάμ Γεωργ. Παναγιωτίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας

15 Comments

  • Άλλο και τούτο πάλι…

  • Έχει χαθεί η αίσθηση της πραγματικότητας.Απο πρόεδρος των 80 ψήφων, από αποχή 4 χρόνια από τα κοινά ανακοινώνει υποψηφιότητα.

  • Ποντιακό ανέκδοτο;

  • Τα έβαλε όλα σε τάξη στον Αραχο και τώρα θα τα βάλει και στον δήμο.!!

  • Ονοματεπώνυμο δεν έχετε ρε κότες όταν έχετε άποψη για έναν συνάνθρωπο και τον χαρακτηρίζεται?
    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

  • Για τους αναγνώστες που σχολιάζουν αρνητικά θέλω να μας πουν για τους υπόλοιπους υποψηφίους.. τουλάχιστον είναι νέος και με όρεξη. Ας ξυπνήσουν πλέον οι πολίτες και ας δουν ποιο είναι τό καλύτερο για τον δήμο μας. Μπράβο κΠαναγιωτιδη.

    • Στηρίζω Γκυρινη γιατί είναι μάγκας, ωραίος και χουβαρντας και άμα λάχει να πούμε έχει τους συμβούλους του σούζα όπως και αν τους φερεται. Γκε γκε; Τέτοιους τοπικούς άρχοντες θέλουμε.

  • εγω θα πω το εξης
    απο την στιγμη που καποιος τιθεται απεναντι στην διοικηση αναγνωριζει το ελλειμα της σωστα?
    οποτε περιμενω ο ιδιος να μην συνεργαστει με αυτη την διοικηση αυριο μεθαυριο
    ολοι ξερουμε γιατι το γραφω…
    επισης φιλε ανωνυμε οταν αποφασιζεις κατι τετοιο αναγεσαι αυτοματα σε δημοσιο προσωπο και σαν τετοιο κρινεσαι. οποτε ο καθενας θα γραψει αυτο που θελει για το καθε δημοσιο προσωπο, στην τελικη στην κριση του λαου ειναι η υποψηφιοτητα,σωστα?

  • Αλλες δυναμεις κρυβονται απο πισω,να μου το θυμαστε..

  • Όλοι είναι κατά του Γκυρινη και όλοι χωριστά. Ποιον βολεύει αυτό. Τον Γκυρινη σίγουρα γιατί έτσι έχει μια πιθανότητα να το πάει δεύτερη Κυριακή γιατί εκεί ξέρει να παίζει και μόνο αυτός έχει τη δύναμη αυτή. Ελπίζω να καταλαβαινομαστε. Αβραάμ μαστα όσο είναι νωρίς γιατί αθλητή η εθελημενα παίζεις το παιχνίδι του.

  • Μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία δηλώνει κάποιος υποψηφιότητα.
    Για να λεμε τα πράγματα με το όνομά τους, υποψήφιοι δήμαρχοι θα ειναι αυτοί που στις 10 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο δικαστήριο οι συνδυασμοί τους . Μέχρι τότε δεν είστε, αλλά απλά δηλώνετε την πρόθεση σας να είστε υποψήφιοι δήμαρχοι

    • Όσοι θα καταθέσουν υποψηφιότητα και πληρούν τις προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τις υποψηφιότητες , θα ανακοινωθούν και από το αρμόδιο δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου. Εκτός και αν υπονοείται ότι το αρμόδιο δικαστήριο θα “κόψει” κάποιες υποψηφιότητες ύστερα από “εισήγηση” κάποιου άλλου υποψήφιου. Αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι δεν θα πάει κανένας να ψηφίσει , θα φέρετε ψηφοφόρους από άλλους δήμους για να σας ψηφίσουν και θα γίνει ρεζίλι η Αλεξάνδρεια σε όλη την Ελλάδα.

    • Αυτο που εννοώ αγαπητέ μου φίλε “ανώνυμε 8:47:16” είναι ότι είναι δύσκολο να σχηματίσουν ψηφοδέλτιο. Δε θα φτάσουν καν στο σημείο να καταθέσουν συνδιασμο, γιατι δε θα μπορέσουν να βρουν τόσα άτομα που χρειάζονται με τον νέο εκλογικό νόμο.

  • ΑΓΑΠΗΤΕ. ΕΣΥ. ΠΟΥ. ΣΤΗΡΊΖΕΙΣ. ΓΚΙΡΙΝΗ. ΠΕΣ ΤΟΥ. ΣΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΟ. ΔΡΌΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ. ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΖΗ. ΓΙΑΤΊ ΘΑ. ΣΚΟΤΩΘΕΊ ΑΝΘΡΏΠΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΈΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ. Ο ΔΡΌΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ

    ΚΙ

  • Αυτο ειναι θετικο που δηλωσε υποψηφιοτητα αρκει να μην κανει πισω και τον δουμε με Γκυρινη μαζι με τους 10 προεδρους τοτε θα μιλαμε για DEAL και ειναι πολλα τα λεφτα Αρη..
    Σας περιμενουμε ολους σας να δουμε ρην αξια σας διοτι πολλοι θελουν να ειναι υποψηφιοι δημαρχοι αλλα ακομα κανουνε δουλειες με Γκυρινη στον δημο βλεπει εργολαβους κ μηχανικους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *