ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Έκοψε την βασιλόπιτα ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας – ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας!

Έκοψε την βασιλόπιτα ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας – ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας!

Με πολύ κέφι, και χορό έκοψε, το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, την πίτα του για το 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ημαθίας στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόπολη» στη Βέροια.

Καλεσμένη στην εκδήλωση ήταν η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισού, Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ το παρών έδωσαν και οι βουλευτές που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ημαθίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τους οποίους… αποκάλυψε πρώτη φορά επίσημα ο γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Καλδάρας.

Πρόκειται για τους: Φανή Γιωτάκη, Αντώνη Μαρκούλη, Φρόσω Καρασαρλίδου, Πέτρο Τσαπαρόπουλο, Βαρβάρα Σαράντη και Άγγελο Τόλκα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πολυτίμη Σαζακλίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας Κώστας Καλδάρας, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία στη συνέχεια πέρασε από όλα τα τραπέζια, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους παρεβρισκομένους.

Την πίτα έκοψε ο Κώστας Καλδάρας, ο οποίος στη συνέχεια έπιασε την κιθάρα και τραγούδησε το τραγούδι του πατέρα του Απόστολου Καλδάρα «Συ μου χάραξες πορεία».

Δείτε εικόνες του veriotis.gr:

 

2 Comments

  • Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ… επιτέλους νέα πρόσωπα παντού, μέσος όρος ηλικίας κάτω των 40.

  • Προδότες της Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *