ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Δία να κινούνται στο ζώδιο σου χαρακτηρίζεσαι από σπιρτάδα, ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Διαθέτεις θάρρος, τόλμη, εξωστρέφεια και όλα αυτά τα στοιχεία σου που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτή την ημέρα, κάνουν την ημέρα σου να είναι γεμάτη από εξελίξεις αλλά και νέες δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και έχεις ρέντα σε έρωτα και χρήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρεις πρωτοβουλίες για την ανανέωση της σχέσης σου, αρκεί να μην βλέπεις κάποιες καταστάσεις εγωιστικά. Αν δεν έχεις σχέση, τότε η μέρα σε ευνοεί να βγεις από το καβούκι σου και με την εξωστρέφεια που σε διακρίνει να κάνεις όμορφες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλη την ενεργητικότητα για να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ είναι από τις μέρες που μπορείς να προβάλεις πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ικανότητές σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εύρεση εργασίας, ή σε μία νέα επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, χρειάζεται να προσέξεις στα παρορμητικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Η μέρα σου σήμερα είναι αρκετά απαιτητική γιατί πρέπει να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες, προκειμένου τις επόμενες μέρες να καταπιαστείς με νέα πράγματα, παρόλα αυτά οι συνθήκες σε βρίσκουν τυχερό και δέχεσαι προστασία. Βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου τα οποία σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Επιζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ότι σε ενοχλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις στα αισθηματικά και μην θυμώνεις με το σύντροφό σου για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σου. Η καχυποψία σου μπορεί σήμερα να βλάψει την σχέση σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις παλιές καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά παραγωγική στα επαγγελματικά σου, παρόλο που θα είσαι φορτισμένος με άγχος και θα βιάζεσαι να τα ολοκληρώσεις όλα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου είσαι εν αναμονή εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ανακτάς την σπιρτόζικη πλευρά του εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, δικτύωση ενώ είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στο περιβάλλον σου! Οι γνωριμίες ή και οι επαφές της ημέρας έχουν να σου προσφέρουν στήριξη στα σχέδιά σου! Το φιλελεύθερο πνεύμα σου σε βοηθά να ανοιχτείς πολύ παραπάνω σε νέες προοπτικές, ή ακόμα και σε νέα όνειρα για το μέλλον σου! Η πολυαστρία στον Κριό σε βοηθά να εκπληρώσεις μία επιθυμία σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα ιδανική για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και κατακτήσεις που θα προέλθουν μέσω δικτύωσης που θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα παρέα με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για σένα που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θέλεις να ανοίξεις περισσότερο το δίκτυο γνωριμιών και πελατών σου! Η ομαδική εργασία θα δώσει λύσεις! Στα οικονομικά στήνονται τώρα νέα σχέδια με καινούργιες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Καρκίνε επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στους στόχους σου, στο μέλλον και στην προοπτική που έχεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Η μέρα όμως σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο σου. Η νευρικότητα δεν λείπει, ενώ καλό είναι να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες υποθέσεις, ξεσπώντας σε συναισθηματικές απογοητεύσεις. Μην έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις τόσο από εσένα, όσο και από τους άλλους! Να θυμάσαι ότι από σήμερα μπαίνεις σε στάδιο υλοποίησης ενός μεγάλου στόχου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι πολύ το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν ακούς τόσο πολύ τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά προσπαθείς να υπερασπιστείς αυτό που είναι σωστό να γίνει! Προσοχή σε καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνήγησε αυτή την ημέρα τους επαγγελματικούς σου στόχους με θάρρος, δύναμη, χωρίς όμως να χάνεις την υπομονή σου! Η πολυαστρία στον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγάλα βήματα ανόδου στην καριέρα σου! Στα οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα!

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Επιτέλους αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Πέμπτη, βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου! Το ποτήρι αρχίζει να γεμίζει, δηλαδή τα ψυχικά σου αποθέματα αρχίζουν τώρα να επανέρχονται και η μέρα σε προδιαθέτει για επικοινωνία, οργάνωση ταξιδίων, νέα σχέδια, νέες προοπτικές ή ακόμα και για γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες! Έχεις την άνεση και την ευκολία να προχωρήσεις προοδευτικά όλους τους τομείς της ζωής σου, μην μείνεις σήμερα με δεμένα χέρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όμορφες ερωτικές περιπέτειες έρχονται αυτή την ημέρα για να ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση, να τονώσουν τον ηθικό σου και για να σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό και την χαρά για ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα φιλόδοξα σχέδια, προτάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να έχουν μία άκρως θετική πορεία στα επαγγελματικά σου! Ιδανική μέρα για επέκταση και προώθηση εργασίας. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μέρα απαιτητική με εσένα να προσπαθείς να δώσεις το 100% του εαυτού σου, δεν παύει όμως αγαπητέ μου Παρθένε να τονώνονται οι ευαισθησίες σου, τα παράπονά σου και να νιώθεις ότι συνέχεια προσφέρεις, αλλά δεν λαμβάνεις ανταπόδοση! Ο οικονομικός τομέας σε απασχολεί περισσότερο ετούτη την ημέρα, ίσως γιατί οι απαιτήσεις της περιόδου σε κάνουν να αναζητάς τρόπους διεξόδου από λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οφειλές. Διαχειρίσου το έντονο στρες της ημέρας και άνοιξη την καρδιά σου στα άτομα που εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος κυριαρχεί αυτή την ημέρα όμως θέλεις όλα να γίνονται στους ρυθμούς τους δικούς σου ή και επιμένεις να αποδείξεις ότι σε όλα έχεις δίκιο .Χαλάρωσε τους τόνους και δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο σε σένα και στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικά επίμονος στους στόχους σου είσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα, όμως η ανταγωνιστικότητά σου δεν σημαίνει ότι μπορεί να βγει σε καλό, για αυτό χαλάρωσε τους τόνους! Στα οικονομικά σου αναμένεται κάποια ικανοποίηση – ανακούφιση!

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Το ζώδιο σου σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Ζυγέ έχει ως επίκεντρο την βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς δίνεις την ψυχή σου όλη, όμως βλέπεις και ουσιαστική ανανέωση ή και αναθέρμανση. Οι εξελίξεις της ημέρας έρχονται από πρόσωπα αγαπημένα, που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου και που τώρα φαίνεται ότι σε παρακινούν να κάνετε πράγματα μαζί ! Ένα κάλεσμα, μία πρόταση, μία συζήτηση, θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα δικό σου άτομο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανανέωση σου υπόσχεται η μέρα στο πέρασμά της πολύ παραπάνω στον αισθηματικό τομέα, όπου θα έχεις εξελίξεις που ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο! Αν αποβάλεις τις ανασφάλειές σου σίγουρα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση και αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα όπου η μέρα σε καλεί να συνεργαστείς για να αποφέρεις καρπούς στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από άτομα που μπορεί να σε εμπλέξουν σε παραπάνω έξοδα αυτό τον καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια, δραστηριότητες και πολύ τρέξιμο! Εσύ προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις όλα και είσαι μέσα στην “τσίτα” προκειμένου να προχωρήσουν όλα γρήγορα και να μην μείνεις πουθενά εκτεθειμένος. Απέφυγε τα λάθη βιασύνης, μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να πραγματοποιήσεις ενώ καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις ένα οργανωμένο πλάνο, για τις μέρες που ακολουθούν! Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και την φυσική ευεξία είναι στο στόχαστρο εξελίξεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παραπονάκια φέρνει η μέρα στα αισθηματικά, είτε επειδή δεν βρίσκεις χρόνο για το ταίρι σου, είτε επειδή έχετε πέσει σε ρουτίνα! Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα είναι αδιάφορη για τα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού σε βοηθά σήμερα να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σου και να δεις σημαντική πρόοδο. Μην διστάσεις τώρα να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μέρα χαράς, δημιουργικότητας αλλά και ικανοποίησης! Για σήμερα Πέμπτη επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στο πώς θα περάσεις καλά και οι προοπτικές της ημέρας είναι καλές για να ψυχαγωγηθείς, να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου, για να λάβεις μία ικανοποίηση που θα σε ανεβάσει πολύ, ενώ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δίνουν την δική τους ξεχωριστή νότα μέσα στην ημέρα! Η δίψα σου για περιπέτεια, δράση, ικανοποίηση φαίνεται ότι ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Ιδανική μέρα και για δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα αυτή την ημέρα όμως το απολαμβάνεις στον μέγιστο βαθμό αφού φαίνεται πως μία ερωτική ιστορία σε συναρπάζει και σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμένο παιδί που κρύβεται μέσα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα δαπανήσεις κάποια χρήματα για διασκέδαση, ή κούρες ομορφιές – καλλωπισμό όμως θα το απολαύσεις! Στα επαγγελματικά η λέξη κλειδί και επιτυχίας είναι η δημιουργικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Πέμπτη η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια! Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προτιμά το σίγουρο, ασφαλές και σταθερό μονοπάτι στα αισθηματικά σου και προσπαθείς συναισθηματικά να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Μην επιμένεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν δείξει ότι δεν θα αλλάξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου! Προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν για την αποφόρτιση της ψυχολογίας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ώρα για δράση και πρωτοβουλία για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Υδροχόε, η μέρα είναι γεμάτη από πληροφορίες, επικοινωνίες, ιδέες και εξελίξεις που σε κάνουν να βρίσκεις την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι ειδήσεις που λαμβάνεις μπορούν πραγματικά να σου δώσουν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε. Ιδανική μέρα για να κάνεις ένα ταξιδάκι (ή να το προγραμματίσεις), για να πάρεις μία σημαντική απόφαση ή για να πραγματοποιήσεις μία συνάντηση που για σένα είναι σπουδαίας σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αξιοποιώντας το χιούμορ, τις έξυπνες ατάκες σου αλλά και την τέχνη σου στο φλερτ μπορείς να προσμένεις μία άκρως ευχάριστη μέρα στα ερωτικά! Αν είσαι σε σχέση ευνοείται ευχάριστη απόδραση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου και οι επικοινωνίες σου θα αποφέρουν πολύ καλούς καρπούς. Είναι ιδανική μέρα για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά σου αξιοποιώντας τις ιδέες σου θα μπορέσεις να κάνεις βήματα ανόδου!

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Σήμερα επιζητάς να επι Πέμπτη αγαπητέ μου Ιχθύ αναζητάς στην ζωή σου την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά, για αυτό και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, προσπαθώντας να διασφαλίσεις ότι έχεις αποκτήσει ως τώρα, επιδιώκοντας όμως και την έλξη περισσότερου χρήματος που θα σε βοηθήσει να διεκπαιρεώσεις καλύτερα και με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου! Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να εργαστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς την συναισθηματική σταθερότητα όμως νιώθεις ανασφάλεια ετούτη την ημέρα και αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχει έρθει η ώρα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί πραγματικά αξίζεις πολλά και αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτή τη στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα επαγγελματικά και οικονομικά βήματα που γίνονται ετούτη την ημέρα! Ιδανική μέρα για επενδύσεις και αγορές.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *