ΤΟΠΙΚΑ posted by

Κλάδεψαν το πρωί το δέντρο μπροστά στην αστυνομία – κλειστή για λίγο η Παπάγου

Κλάδεψαν το πρωί το δέντρο μπροστά στην αστυνομία – κλειστή για λίγο η Παπάγου

Σε εργασίας κοπής και απομάκρυνσης κλαδιών του δέντρου μπροστά στο Α.Τ. και Τ.Α. Αλεξάνδρειας προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2023 ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του συνεργείου του δήμου, τα κλαδιά του δέντρου είχαν δημιουργήσει προβλήματα στα καλώδια ρεύματος στη Βετσοπούλου και έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη παρέμβαση.

Για μισή περίπου ώρα η Παπάγου από την είσοδο της Βετσοπούλου παρέμεινε κλειστή και στη συνέχεια δόθηκε κανονικά προς κυκλοφορία.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

7 Comments

  • Βέβαια πρώτα έπρεπε να δημιουργήσουν πρόβλημα και μετά να τα κλαδεψουψε. Τσακαλακια εκεί στη διοικηση του δημου μαε. Ας ελπισουμε να δούμε πολλές τέτοιες παρεμβάσεις , εστω και προεκλογικά ,μήπως γλυτώσουμε κάποιο ατύχημα . Να ξέρουν όμως πως έχουν ημερομηνία λήξης σύντομη.

  • Να πείτε στον δήμαρχο να το βάλει στον απολογισμό των έργων του. Μήπως τι άλλο έχει να βαλει;

  • Ωραια μπραβο τους. Ευτυχώς αυτό το έργο δεν ήθελε μελέτη. Γκυρινη θα σου στείλω ένα σχεδιάγραμμα με τα δένδρα που θέλουν κλάδεμα. Θα σαρωσεις. στις εκλογές. Κλαδί και ψηφο

    • Εσύ κάνεις πλάκα αλλά αυτοί από τον πανικό τους μπορεί να το πάρουν στα σοβαρά. Φθανει που θα μας αφήσουν φεύγοντας όλα τα σκουπίδια τους, τις λακκούβες, τα αδεσοιτα, μην μας κόψουν και όλα τα δένδρα. Φθανει η καμένη γη Γκυρινη. Θα μείνει στην ιστορία του τόπου. ΕΡΓΟ ΓΚΥΡΙΝΗ κ ΣΙΑ= ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ.

  • Κάποτε οι δεξιοί είχαν συνθημα: ΚΩν. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ παρέλαβε χάος έφτιαξε κράτος. Τώρα οι Γκυρινικοι λενε:ΠΑΝ. ΓΚΥΡΙΝΗΣ παρέλαβε πόλη, έφτιαξε χωριό ή παρέλαβε Δήμο έφτιαξε χωριουδάκια ( βρωμικα)

  • Σκουπίδια, λακκούβες, αδέσποτα, εγκαταλελειμμένα πάρκα και ασυντήρητες υποδομές: Αυτή είναι η εικόνα της πόλης με τη παρούσα διοίκηση. Πάλι καλά που θυμήθηκαν να κλαδέψουν και κανένα δέντρο τώρα που πλησιάζουν και οι εκλογές.

  • Αφού βάλατε μπρος το κλάδεμα ελάτε και στην πλατεία Ελευθερίας στην γωνία να κλαδεψετε τις φλαμουριές. η μισή έχει κάνει παρακαλάμε να έρθετε σημασία δεν δείξετε αφήστε τις καρέκλες σας και βγήκε να δείτε τα δέντρα επιτέλους!!!!Νησαφι πια κάντε κάτι τέτοια αχρηστία δεν έχω δει πουθενά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *