ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Δράσεις και ομιλίες για τα ζώα στο Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου

Δράσεις και ομιλίες για τα ζώα στο Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου

Από το Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου ανακοινώθηκε:

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήριο Δεξιοτήτων και της 2ης θεματικής ενότητας «Οικολογία-Παγκόσμια και Τοπική Φυσική Κληρονομιά», οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α τάξης του σχολείου μας, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία της κας Θεοδώρας Κακαμούκα.

Η κα Κακαμούκα μάς παρουσίασε με ενδιαφέρον το επάγγελμα της κτηνιάτρου, καθώς, επίσης, μάς μίλησε για τις δυσκολίες και τις χαρές που προσφέρει η επαφή με τα ζώα.

Στη συνέχεια, μας επισκέφθηκε στις 9/2/23 η κα Κατερίνα Παπαποστόλου, Διευθύντρια του ΔΣ Πλατάνου – Πρασινάδας και συγγραφέας, παρέα με τη Διώνη, τον εκπαιδευμένο και διαπιστευμένο σκύλο της. Η κα Παπαποστόλου μάς έδωσε τη δυνατότητα να προβληματιστούμε για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, να μυηθούμε στη ζωή και στην καθημερινότητα ενός σκύλου και να απολαύσουμε την παρέα της Διώνης.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριές μας για τον χρόνο τους και τη συνεισφορά τους στην ανάδειξη του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει η επαφή του ανθρώπου με τα ζώα.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής Σαράντης Βασίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *