ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο σου και εσύ μπορείς να εργαστείς εποικοδομητικά με τον εαυτό σου για να θεραπεύσεις ότι σε πήγε πίσω το τελευταίο διάστημα, βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου ! Επιπλέον θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, τομείς τους οποίους βελτιώνεις στο έπακρο και θα βρεις λύσεις! Μάθε να ακούς τα βαθιά σου συναισθήματα σου και ακολουθείς την διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων και να ξέρεις πως να κινηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επικοινωνία με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και ίσως συναντηθείτε! Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε σήμερα με το άλλο σου μισό, να απολαύσετε μία ταινία ή μία σειρά μαζί αγκαλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πετυχαίνεις σκοπούς και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή με την σύνοδο Αφροδίτης – Χείρωνα καταφέρνεις και επουλώνεις πληγές του παρελθόντος που ασυνείδητα σε κρατούσαν πίσω και … αποδέχεσαι καταστάσεις! Η κατάκτηση των στόχων και των σκοπών σου, είναι εύκολη υπόθεση για εσένα την σημερινή ημέρα, χάρη στον σωστό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες τώρα, για να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ και θα ανακτήσεις αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ευκαιρία σήμερα, να κάνεις μία ωφέλιμη συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μία κλονισμένη συναδελφική σχέση ή συνεργασία, αποκαθίσταται! Κάποια έξοδα σε αγχώνουν σήμερα, που αφορούν κάποιο όχημα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με την σύνοδο Αφροδίτης – Χείρωνα μπορείς να αποκαταστήσεις το χαμένο έδαφος σε μία φιλία ενώ άνετα μπορεί να δεχθείς υποστήριξη από ένα πρόσωπο αγαπημένο! Μην πιέζεις καταστάσεις, δώσε χρόνο και δείξε επιμονή και υπομονή και θα δεις, πως θα πετύχεις αυτά που επιθυμείς! Με τον τρόπο αυτό, ανακτάς την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο συγκροτημένος απ’ότι συνήθως σε φλερτ και σε ερωτικές συνομιλίες και νέες γνωριμίες! Ωστόσο, ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, θα κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και αντ’αυτού, πες ναι στις αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, ενώ στα οικονομικά σου, να αναμένεις αύξηση εσόδων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο φίλε Καρκίνε και πραγματικά είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πείθεις τους γύρω σου με ευκολία και γοητεύεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές, συνομιλίες και επαφές! Επιπλέον, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται τώρα και εσύ αισθάνεσαι επιτέλους ευχαριστημένος και ικανοποιημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές, παθιασμένες και συναισθηματικές στιγμές, με το άλλο σου μισό, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα έχεις σίγουρα ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οφείλεις να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, σήμερα! Οικονομικά, μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα πες ναι σε σημαντικές αποφάσεις, στην ενδοσκόπηση, αλλά ιδίως στην ώριμη και σοφή αξιολόγηση κάποιων συγκυριών, σχέσεων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτό σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι ακριβώς συμβαίνει δίπλα σου! Η σύνοδος Αφροδίτης – Χείρωνα από τον Κριό σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από ματαιόδοξες σκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα προσπάθησε να μην παρασυρθείς και για άλλη μια φορά να πιστέψεις πάλι σε λάθος αγάπες και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που θα σε πληγώσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, όχι στις παρασκηνιακές δράσεις, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πολύ επιρρεπής σε αφηρημάδα και λάθη στην εργασία και οφείλεις να συγκεντρωθείς! Στα οικονομικά σου προβλήματα, θα βρεις μία αποτελεσματική λύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οι φίλοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Συγκεκριμένα, θα σε βοηθήσουν, στην διεκδίκηση ενός μεγάλου σου στόχου! Φρόντισε την σημερινή ημέρα, να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί έρχονται μεγάλες αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες! Οι πιο πολλές από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, θα βελτιώσουν την ζωή σου απρόσμενα! Με την σύνοδο Αφροδίτης – Χείρωνα επουλώνεις τα βαθιά τραύματα της ψυχής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από το άλλο σου μισό υπερβολικά και αν δεν μείνεις ψύχραιμος, θα υπάρξουν ρήξεις και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στο φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι! Πιθανόν μάλιστα, να υπάρξουν νέες γνωριμίες, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ορθές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις γρήγορες αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καταφέρνεις και ξεπερνάς δυσάρεστες καταστάσεις που σε στιγμάτισαν στον τομέα των σχέσεων σου, σε αυτό άλλωστε σε βοηθά η σύνοδος Αφροδίτης – Χείρωνα! Επιπλέον, σήμερα κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με ποικίλους τρόπους, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου, όσον αφορά την κοινωνική σου ζωή! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις με οξυδέρκεια, σοβαρότητα, ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σύνεση! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις δογματικότητα και υπερβολικές απαιτήσεις, που ίσως φέρουν ρήξεις, αλλά και ψυχρότητα στην σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σοβαρή και σταθερή σχέση! Επικεντρώσου μόνο σε αξιόλογες γνωριμίες λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά και επαγγελματικά, να αναμένεις λύσεις, επιτυχία και θετικές εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, απολαμβάνεις μία υπέροχη ημέρα, γεμάτη θετικότητα, εύνοια και χαρά! Χορταίνεις μηνύματα, τύχη, επικοινωνίες, ωφέλιμες συνομιλίες, όμορφες μετακινήσεις, ταξίδια, εκδρομές, ευχάριστα νέα και κοινωνικές επαφές! Καλωσορίζεις στην ζωή σου, περιπέτεια και νέες εμπειρίες! Η μέρα είναι κατάλληλη για ενασχόληση με θέματα αισθητικής και βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα για συζητήσεις με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει άμεσα να περιορίσεις τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες! Ωστόσο, φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα νιώσεις πιο ερωτεύσιμος και επιθυμητός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Ορισμένες οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, σήμερα εσύ κινείς εσύ τα νήματα σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Η ισχυρή πειθώ σου, η προσγειωμένη γοητεία σου και η ενισχυμένη διορατικότητα σου, σε βοηθούν να εκπληρώσεις πολύ εύκολα τα όνειρα και τα σχέδια σου, κυρίως μέσα από παρασκηνιακές δράσεις ή επικοινωνίες με τον κοινωνικό περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές αξιόλογες κατακτήσεις, αφού η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις ζήλια και να εκφράσεις όλη την ενέργεια σου, στον σεξουαλικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έχεις εύνοια και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά προβλήματα! Στην καριέρα, πέφτουν οι μάσκες και επιτέλους, γνωρίζεις με ποιους έχεις να κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις την σημερινή ημέρα! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα σήμερα, γεγονός που το θες εδώ και καιρό! Επιπλέον, να αναμένεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι κλονισμένες σχέσεις, διορθώνονται! Με την σύνοδο Αφροδίτης Χείρωνα καταφέρνεις και απελευθερώνεσαι από καταστάσεις που σε στιγμάτισαν ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον, με ένα άτομο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, με το άλλο σου μισό απολαμβάνεται ο ένας την φροντίδα του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται στο έπακρο! Οικονομικά θα έχεις αρκετές δυσκολίες ή αναποδιές, ιδίως γιατί αμέλησες κάποιες υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικοινωνείς και συνομιλείς με οξυδέρκεια και ιδιαίτερη ευφυία, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις αρκετούς πρακτικούς στόχους και σχέδια που αφορούν την καθημερινότητα σου! Η πρακτικότητα και ο τρόπος που σκέφτεσαι, είναι σήμερα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Με την σύνοδο Αφροδίτης – Χείρωνα αναγνωρίζεις σφάλματα στην αισθηματική σου ζωή, που σε έκαναν να σκέφτεσαι με τον τρόπο που σκέφτεσαι σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα, να μην είναι τόσο παθιασμένη ή ρομαντική, όσο θα επιθυμούσες! Ωστόσο, είναι ιδανική, για μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται στο έπακρο και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα έρθουν σπουδαίες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα που έχεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είναι σίγουρα μία απόλυτα τυχερή για εσένα! Ετοιμάσου για ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, απολαύσεις και διασκεδάσεις! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και γνωρίζεις πια καλά πως να γοητεύσεις τους άλλους, αφού γίνεσαι πολύ αγαπητός, περιζήτητος και είσαι το επίκεντρο της προσοχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο απαιτητικός και απότομος απέναντι στο άλλο σου μισό! Θα δεις ότι θα σε κακομάθει, έτσι κι αλλιώς! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, θαυμαστές, κατακτήσεις και αισθηματικές επιτυχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά πες όχι στο ρίσκο!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *