ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στο μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο μεταφοράς ασθενών η “Φροντίδα και υγεία στο σπίτι”

Στο μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο μεταφοράς ασθενών η “Φροντίδα και υγεία στο σπίτι”

Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας “Φροντίδα και υγεία στο σπίτι” Αργύρης Καλοσόπουλος προχώρησε στην ενημέρωση σχετικά με την είσοδο της εταιρίας του στο μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο μεταφοράς ασθενών. 

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Καλοσόπουλος:

Μετά από πολλές συζητήσεις, πολλές δοκιμές επιχειρώντας στον νομό Ημαθίας, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα..

Η Διακομιδή ασθενούς πρέπει να είναι ασφαλή, άμεση, και αποτελεσματική.

Το “φροντίδα και υγεία στο σπίτι Frontida-ygeia.gr” κατατάσσεται στην πιο αξιόπιστη εταιρία συνεργασίας στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς η αποτελεσματικότητα της εταιρίας για τον Νομό Ημαθίας έφερε την αθηναϊκή εταιρία για περαιτέρω επενδύσεις στον χώρο της υγείας,.

Έτσι ο Νομός μας αποκτά εύκολα και γρήγορα εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή για περισσότερα από 1 ένα περιστατικό την ώρα, καθώς τα ασθενοφόρα που επιχειρούν 24 ώρες στην Βόρεια Ελλάδα είναι πάνω από 10 στο δίκτυο.

Με μεγάλη μας χαρά το “Φροντίδα και υγεία στο σπίτι” είναι επίσημα στο μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο μεταφοράς ασθενών. Η “First Aid Ambulance” αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία ασθενοφόρων στην Ελλάδα, με τον μεγαλύτερο ιδιωτικό στόλο, για περισσότερο από μια δεκαετία. Με τον ελάχιστο χρόνο αναμονής αναλαμβάνει με ασφάλεια κάθε είδος μεταφοράς ασθενούς, εντός και εκτός Ελλάδας, όλο το 24ωρο, με ασθενοφόρα, θαλάσσια ή εναέρια μέσα.

Προκειμένου η εταιρία μας να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα, με ταχύτητα, διαθέτει μόνιμες βάσεις ασθενοφόρων στα περισσότερα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλες τις πόλεις της βόρειας, ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε διακομιδή ασθενούς, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας.

Στην παρακάτω εικόνα ο διευθύνων σύμβουλος της First aid ambulance κ. Σπύρος Αθανασόπουλος, και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Φροντίδα και υγεία στο σπίτι” Καλοσόπουλος Αργύριος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *