ΤΟΠΙΚΑ posted by

Βίντεο από τη μεγάλη πορεία των μαθητών στην Αλεξάνδρεια – διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη

Βίντεο από τη μεγάλη πορεία των μαθητών στην Αλεξάνδρεια – διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023 οι μαθητές των Λυκείων της Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας (κλικ ΕΔΩ) για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι μαθητές που έκαναν κατάληψη στα σχολεία τους τις προηγούμενες ημέρες (κλικ ΕΔΩ), συγκεντρώθηκαν στον Σταθμό της Αλεξάνδρειας το πρωί της Τετάρτης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα έκαναν πορεία στη Βετσοπούλου, σταμάτησαν στο Πνευματικό Κέντρο όπου κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς της τραγωδίας και ολοκλήρωσαν την πορεία στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Δείτε το βίντεο:

6 Comments

  • Μπράβο στα παιδιά… υπάρχει τελικά ελπίδα…. Μητσοτάκη κάνε εκλογές και φύγε.

  • Υποκινούμενα τα παιδάκια. Μακάρι να διαμαρτυρόταν γνήσια, για ότι τους απασχολεί, χωρίς πολιτική ατζέντα. Κομματικός στρατός εν τη γενέσει. Εύκολη ιδεολογία για απαίδευτα μυαλά.

  • Παιδάκια του γυμνασίου κ θα κάνουν κατάληψη μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση … υποκινούμενα ξεκάθαρα , αγέλη προβάτων κ κάπου τριγύρω θα είναι ο βοσκός δάσκαλος καθηγητής κομματικοποιημένος πατερας .Σε λίγα χρόνια θα παρακαλάνε βουλευτές για καμια θέση να βολευτούν

    • Πρόβατο είσαι εσύ κομματοσκυλο… Ξύπνα, τα παιδιά τα έχουν 400 δυστυχώς κάποιοι βολεμενοι σαν εσένα όπως κ ο σταθμάρχης όπως κ ο ανίκανος παραιτηθείς υπουργός μας κυβερνούν.

    • Ντροπή σου. Ντροπιάζεις την κοινωνία μας, δεν σέβεσαι ούτε τους νεκρούς ούτε τιποτα. Τα παιδια αυτα δυστιχως για σένα ειναι πανέξυπνα. Ξέρουν τι κάνουν εμεις τα πρόβατα πρεπει να ξυπνήσουμε. Μπραβο παιδια μας φέρνετε ελπίδα για το μελλον

    • δεν σας καταλαβαινουμε εσας μας σκοτωνουν ζουμε κυριολεκτικα απο τυχη βγαινουμε να διαμαρτυριθουμε για το αυτονοητο και ξαφνικα ειμαστε προβατα?Για σας παρακαλω μπειτε και στην θεση καθε φοιτητη και καθε γονιου που εχασε το παιδι του ελεος και ντροπη να μιλαμε ακομα για κομματα μασ καταστρεφουν και μασ ποθλανε και μεις θα καθησουμε να τουσ κανουμε και την χαρη???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *