ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και οι έννοιες σου εστιάζονται στο σπίτι και την οικογένεια. Καταναλώνεις μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα που απέκτησες με πολύ κόπο. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο σου, σου προσφέρει καλή διάθεση αλλά και πολύ θετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, ταξίδια, αλλά και ειδήσεις που θα έχουν κάτι θετικό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η μέρα εξελίσσεται με κατήφεια για την μη τήρηση των όρκων πίστης από το σύντροφο σου. Τα παρήγορα λόγια δεν πιάνουν τόπο και αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία, να ζητήσεις το λόγο, θεωρώντας ότι θα απαλύνεις την κυκλοθυμική τάση. Αν δεν έχεις ταίρι προσπάθησε να είσαι αυθεντικός σε νέα γνωριμία που θα προκύψει για να μην έχεις δυσάρεστες εξελίξεις αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αν δεν ορίσεις τους όρους από την αρχή μη περιμένεις να γίνει μετά. Οι νέες συνεργασίες προϋποθέτουν γερές βάσεις για να ευδοκιμήσουν. Οικονομικά θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αρκεί να μη φερθείς επιπόλαια και κάνεις παρορμητικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα για σένα. Οι επικοινωνία σε θέλει ετοιμοπόλεμο να βγεις και να συναναστραφείς κόσμο. Η συνάντηση όμως του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, σου φέρνει μία είδηση που σε βοηθά να ξεφύγεις από την επιφυλακτικότητα και την αμφιβολία. Θετικά είναι τα νέα και στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι παράνομες συναντήσεις σε εξιτάρουν αλλά θέλουν προσοχή. Οι όρκοι πίστης και αιώνιας αγάπης που θα ακούσεις από το ταίρι θα σου τονώσουν το ηθικό. Αν είσαι ελεύθερος θα σε απασχολήσει μια σχέση από το παρελθόν που θα σε προσεγγίσει ξανά ζητώντας επανασύνδεση αφού θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει τις όμορφες στιγμές που περνούσατε κάποτε. Μπορείς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία τη στιγμή που δεν έχεις κάτι άλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και υπογραφές συμβολαίων προβλέπονται σήμερα. Έχεις την στήριξη του περιβάλλοντος και έναν φύλακα άγγελο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο αρκεί να μη φερθείς απερίσκεπτα και υπερεκτιμήσεις την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου εστιάζεις την προσοχή σου στις προσωπικές σου ανάγκες και στην κάλυψη τους. Νιώθεις ασφαλής και με επάρκεια που σε εξασφαλίζει. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, σε κάνει φιλόδοξο στηρίζοντας τα σχέδια σου. Οι μελλοντικές σου επιδιώξεις βρίσκουν ένθερμους υποστηρικτές μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον και ανάμεσα στους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις εξασφαλίσει την πίστη του συντρόφου και μπορείς να εξελίξεις την σχέση. Υπάρχει η ελπίδα για να γίνει το επόμενο βήμα αφού υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος το άτομο που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου βρίσκεται μέσα στον φιλικό κύκλο και περιμένει να το προσεγγίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εδώ και αρκετό καιρό προσδοκείς να υλοποιηθεί μια νέα συμφωνία που είναι καθ’ οδόν. Η στοχοπροσήλωση που επέδειξες θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Οικονομικά η εξασφάλιση είναι δεδομένη και προβλέπεται άνοδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο σου και η βασική σου προτεραιότητα είναι τα αμιγώς τα προσωπικά σου ζητήματα. Παρόλα αυτά αναλαμβάνεις ευθύνες και βγαίνεις από το καβούκι σου. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά σε κατακλύζει γιατί δεν έχεις συνηθίσει να πρωτοστατείς. Η υπεύθυνη στάση θα σε καταξιώσει. Αναγνωρίζουν την αξία σου και την θέση που κατέχεις στην κοινωνία σήμερα που η συνάντηση του Ερμή με τον Δία γίνεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου και σε προμοτάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά τα παραφουσκωμένα λόγια και οι υποσχέσεις δεν εξασφαλίζουν την ηρεμία γιατί κάπου μέσα σου γνωρίζεις την αλήθεια. Αν είσαι ελεύθερος κράτα μικρό καλάθι στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διανύεις την περίοδο με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή. Αξιολόγησε τη κάθε μια χωριστά και θα ανακαλύψεις την πιο συμφέρουσα. Οικονομικά έχεις οικονομική ευμάρεια και δεν έχεις τίποτα να σου λείπει.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και η ψυχή σου θέλει να αφουγκραστεί τις βαθύτερες ανάγκες της ύπαρξης σου. Ανακαλύπτεις πως αυτό που θέλεις από τα κατάβαθα της ψυχής σου είναι να πάρεις το πλοίο, τρένο, ή αεροπλάνο και όπου σε βγάλει η άκρη με την συνάντηση του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Κριού. Η γενναιόδωρη στάση σου απέναντι στην ζωή δεν μπορεί να σε κρατάει φυλακισμένο. Ζεις για την εμπειρία και την απόλαυση. Η φιλοσοφία σου εμβαθύνει σε νέες κουλτούρες και αναζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καινούργιες γνωριμίες με ενθουσιασμό προβλέπονται σήμερα που η διάθεση σου είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη. Θα νιώσεις το άγγιγμα ψυχής και θα ενδώσεις στην νέα περιπέτεια αν είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα με το έτερον ήμισυ και θα μπλέξεις γλυκά σε προκλήσεις που θα αλλάξουν τις συνήθειες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές προτάσεις με έδρα το εξωτερικό, ή συνεργασίες με ξένους, θα σε βγάλουν από το λήθαργο της επαγγελματικής ακινησίας. Οικονομικά έρχεται αύξηση που θα προέρχεται από κρυφά εισοδήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και τονίζει τα βαθύτερα ένστικτα σου. Η ανάγκη για κοινωνικές επαφές και η παρέα θα σε απασχολήσει μεν αλλά δεν θα έχεις χρόνο δε.. Οι διαισθητικές βαθιές ανησυχίες βρίσκουν κανάλι εξόδου μέσα από μυστικές συζητήσεις. Η πίστη στο άγνωστο και σε μια ανώτερη δύναμη δημιουργεί ανάταση ψυχής με την συνάντηση του Ερμή και του Δία από το ζώδιο του Κριού που συνηγορεί σε αυτή την κατάσταση που έχεις διαμορφώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζηλόφθονα και πικρά λόγια φέρνουν ανησυχία στη σχέση. Οι συζητήσεις φέρνουν αποκαλύψεις μυστικών που φρενάρουν την ένωση με τον σύντροφο. Βάλε σε νέα συνθήκη την σχέση και δημιούργησε ξανά το υπόβαθρο για πίστη. Αν είσαι ελεύθερος το άτομο που θα μιλήσει στην ψυχή σου βρίσκεται ανάμεσα στον κύκλο σου και μοιράζεστε μαζί κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου γίνουν προτάσεις με προοπτικές εξέλιξης που υπόσχονται εγγυήσεις για το μέλλον. Οικονομικά τα εισοδήματα αυξάνονται από κληρονομικές διευθετήσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και καταλαμβάνει το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Οι προσδοκίες για γρήγορη και αλματώδη ανέλιξη σε ωθεί στην κοινωνικοποίηση και στο κυνήγι της δημόσιας προβολής. Η επιθυμία για καταξίωση φέρνει κυκλοθυμία, αν δεν τρέχουν γρήγορες εξελίξεις. Η συνάντηση του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί βοηθητικές σχέσεις που στηρίζουν τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η συζήτηση με το ταίρι θα φέρει την απόφαση για περαιτέρω δέσμευση. Η αναγκαιότητα της συντροφικότητας είναι βασική και δεν χρειάζεται άλλη αναμονή αφού πλέον συμφωνείτε σε όλα, δεν ωφελεί να περιμένετε άλλο. Αν δεν έχεις σύντροφο οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχθείς προτάσεις για συνεργασία και θα σε πλησιάσουν άτομα για δουλειά. Συμβάσεις με θετικό πρόσημο που θα δεις με την πρέπουσα σοβαρότητα εξελίσσονται γρήγορα και βλέπεις ότι πήρες την σωστή απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ζητάς να ξεφύγεις από το βαρύ κλίμα που βίωσες και να τρέξεις με ανέμελη στάση προς την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Το μέλλον δεν είναι ανησυχητικό και η προσπάθεια της κατάκτησης είναι εφικτή. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού όμως έχουν άλλα σχέδια για σένα και σου τονίζουν τις υποχρεώσεις που παραλείπεις επιδεικτικά. Θα τελειώσεις πρώτα με τις αγγαρείες και έπειτα θα απολαύσεις τους καρπούς. Φτιάξε το πλάνο της ζωής σου και θέσε προτεραιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος σε ξεμυαλίζει για περιπέτεια και εξορμήσεις στην φύση και ενώ θέλεις να ακολουθήσεις σε φρενάρουν οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Δείξε κατανόηση γιατί αυτή την στιγμή δεν καταλαβαίνει την συμπεριφορά σου. Αν δεν έχεις ταίρι μπορείς να αποκτήσεις ψάχνοντας στον χώρο της εργασίας ή στο γυμναστήριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει άστατο ή πολύωρο ωράριο. Τα οικονομικά αυξάνονται όσο αυξάνεται η δουλειά και αμείβεσαι με υπερωρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και νοιάζεσαι για την ασφάλεια των συναισθημάτων σου που σε κρατάει σε εσωστρεφή κατάσταση. Τα βαθύτερα ένστικτα σου ανοίγουν νέα μονοπάτια εξερεύνησης της ψυχής. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, σε προτρέπουν να αφήσεις την εσωτερική αναζήτηση και να γευτείς την ζωή και την ευχαρίστηση που σου προσφέρει. Οι συζητήσεις με τα παιδιά και η προώθηση των δημιουργικών σχεδίων σε ανανεώνει. Η μεγαλόκαρδη τοποθέτηση απέναντι σε όλους σε ανταμείβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον του συντρόφου είναι εμφανέστατο και δεν χάνει ευκαιρία να σου δείχνει τον έρωτα του. Η επικοινωνία μεταξύ σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική και υπάρχει συμφωνία χαρακτήρων. Οπότε δεν είναι φρόνιμο να γκρινιάζεις για ανούσια και δευτερεύοντα θέματα. Αν δεν έχεις ταίρι η σημερινή μέρα προσφέρεται για νέες ανανεωτικές γνωριμίες που θα αυξήσουν την ερωτική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις το συμφέρον σου πάνω από όλα σήμερα και θα καρπωθείς μια μυστική επαγγελματική συμφωνία. Οικονομικά τα έξοδα δεν θα είναι ανάλογα με τα έσοδα και πρέπει να προσέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και διάχυτη την επιθυμία για κοινωνικοποίηση και εξόδους με άτομα που θεωρείς σημαντικά στην ζωή σου. Εκεί θα βγουν στην φόρα και τα παράπονα που κρατάς μέσα σου αλλά θα αναγκαστείς να ακούσεις και την άποψη των άλλων και χρειάζεται προσοχή. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού προσφέρει ευχάριστα νέα από την οικογένεια και συζητήσεις που θα δώσουν χαρά !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η κοινωνική ζωή θα είναι από κοινού με το ταίρι σου λίγο προβληματική και θα προτιμήσεις να μείνετε μέσα και να δημιουργήσεις οικεία ατμόσφαιρα μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού. Αν δεν έχεις σύντροφο μπορείς να δεχθείς μια πρόσκληση σε σπίτι ή μια οικογενειακή μάζωξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες επαγγελματικού χαρακτήρα με άτομα από την οικογένεια και συζητήσεις για την πορεία της οικογενειακής επιχείρησης θα τεθούν στο τραπέζι. Οικονομικά η άνοδος προέρχεται από την οικογένειας που συμβάλει με τον τρόπο της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και νιώθεις τη θηλιά να σου σφίγγει το λαιμό από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Με γκρίνια και παράπονα δεν θα τις τελειώσεις ποτέ. Οργάνωσε το πρόγραμμα σου και χώρεσε μαζί και τις δικές σου ανάγκες. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα σε βγάλει έξω στην αναζήτηση παρέας που θα καθαρίσει το μυαλό σου με την επικοινωνία και την συζήτηση. Η ανταλλαγή πληροφοριών ανοίγει το πνεύμα σου και δεν έχεις όρεξη να μαζευτείς αφού περνάς καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία σήμερα κρίνεται απαραίτητη για να έρθεις σε επαφή με το ταίρι σου. Με ανταλλαγή μηνυμάτων δεν θα συνεννοηθείς. Μια βόλτα θα σε βγάλει από την ρουτίνα και έτσι θα περάσεις μια όμορφη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος θα δεχθείς προσκλήσεις για εξόδους που το φλερτ θα είναι διάχυτο ανάμεσα στην παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν είναι αρκετές για να σε στρώσουν κάτω σήμερα που το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού. Οικονομικά κάνεις έξοδα για την ευχαρίστηση σου.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και το ενδιαφέρον μαζί με το βλέμμα σου είναι στην διασκέδαση. Θέλεις να περάσεις καλά και φροντίζεις να πραγματοποιήσεις αυτή την επιθυμία σου με κάθε τρόπο. Αναδεικνύεις τα εσωτερικά σου χαρίσματα και η ενασχόληση με το χόμπι σου, σε ευχαριστεί απόλυτα. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού σε καθιστά ασφαλή σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες. Τα αποκτήματα σου προσδίδουν τα εχέγγυα για την διαβίωση αλλά και για τις προσδοκίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με συναισθηματική ασφάλεια που πηγάζει από τη εξασφάλιση της πίστης του συντρόφου θα περάσεις την σημερινή μέρα. Νιώθεις καλά μαζί του και η οικειότητα είναι πολύ βοηθητική. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα θα το ανακαλύψεις αν βγεις για διασκέδαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά καταφέρνεις να λύσεις τα προβλήματα και απολαμβάνεις τους καρπούς. Η δουλειά δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα αφού είναι εξασφαλισμένη.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *