ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αβραάμ Παναγιωτίδης: “Δεν μπορεί κανείς ούτε να με βάλει, ούτε να με φιμώσει, ούτε να με αγοράσει”

Αβραάμ Παναγιωτίδης: “Δεν μπορεί κανείς ούτε να με βάλει, ούτε να με φιμώσει, ούτε να με αγοράσει”

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αβραάμ Παναγιωτίδης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o κ. Παναγιωτίδης έγραψε ένα σχόλιο προς πάσα κατεύθυνση.

Διαβάστε το σχόλιο και σε επόμενη ανάρτηση θα επανέλθουμε:

Ελάχιστοι δημότες ασχολούνται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν τις αγνοούν όμως, όπως δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας, γι’αυτό και σε όσους ασχολούνται θα ξεκινήσω με μία συγνώμη, ζητάω λοιπόν συγνώμη από ανθρώπους που εκτιμώ για την δύσκολη θέση που τους φέρνει η υποψηφιότητα μου.

Περιμένω όμως και ένα ευχαριστώ από άλλους συνανθρώπους μας, που η υποψηφιότητα μου βελτίωσε και θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα οικονομικά τους.

Στην ομάδα των Συνδημοτών μας που πιστεύουν ότι με “έβαλε” κάποιος απαντώ γραπτώς και κατηγορηματικά ότι δεν μπορεί κανείς ούτε να με βάλει, ούτε να με φιμώσει, ούτε να με αγοράσει!

Οι αξίες μου σαν άνθρωπος είναι αδιαπραγμάτευτες και έχω χρέος απέναντι σε όλους όσους πιστεύουν στην ιδέα του ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συνεχίσουμε περπατώντας και αύριο με ψηλά το κεφάλι.

Στους εκλογομάγειρες τονίζω ότι θα συνεργαστώ ακόμα και με τον διάβολο για το καλό του τόπου που αγαπώ, αλλά σχεδόν 9 χρόνια “συνεργασίας” με την τωρινή διοίκηση αρκούν για να ψάξω τον διάβολο….

Συνεχίζουμε λοιπόν να μιλάμε και να παραθέτουμε τις απόψεις μας, τις ανησυχίες μας, αλλά και τις υλοποιήσιμες προτάσεις μας σε όσους μας κοιτάνε στα μάτια και όχι στα χέρια.

Όσοι αντέξουν στον πειρασμό να είναι σίγουροι ότι θα τους βρω και μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή απεγκλωβισμένοι από τον φαύλο κύκλο του δούναι και λαβείν που μας έφερε ως εδώ.

9 Comments

  • What is this;

  • Αγαπητέ κύριε Αβραάμ, επειδή πολλοί σωτήρες μαζευτηκατε και γελάει ο κόσμος, ανέλαβε πρώτα τις ευθύνες που οφείλεις να αναλάβεις όταν τρακερνεις ένα σταθμευμένο όχημα μπροστά στο δημαρχείο και εξαφανιζεσαι, και ύστερα μιλά για διαβόλους. Αυτές είναι οι ευθύνες που θα αναλάβετε και όταν θα διοικήσετε;

    • Αγαπητέ ΕΣ, εσύ ως ευσυνείδητος πολίτης με είδες, με αναγνώρισες και δεν ενημέρωσες κανέναν για την ζημιά που προκάλεσα;; Μάλλον λόγω της βροχής η Λάσπη που έχεις γύρω σου δεν σε αφήνει…

    • Δυστυχώς αγαπητέ μου άλλος μου το είπε κι εμένα και δεν έγινε σήμερα αλλά πριν από τα Χριστούγεννα, όπως φυσικά θυμάσαι ποΛύ καλά,
      Αν ήμουν μπροστά δεν θα το άφηνα έτσι φαντάζομαι δεν θα έτρεχες κι εσύ να κρυφτείς αν σε έβλεπα. Όμως χωρίς να έχω κάτι στα χέρια μου δεν θα μπορούσα να πείσω…..αυτά…… Την άλλη φορά πάντως που θα σταματήσεις σε διάβαση τυφλών με alarm , όταν βάλεις την όπισθεν χαλαρά το γκάζι.

    • Ε.Σ αφού είδες ποιος το τράκαρε και έφυγε γιατί δεν έκανες μήνυση κατά αγνώστων εφόσων δεν πρόλαβες να δεις αριθμό πινακίδων κυκλοφορίας; Μάρτυρας ήσουν. Δειλε! Ε δειλε. Αν τρακερναν το αμάξι σου το ίδιο θα έκανες;

    • Μαλλον κύριε Εργάτη δεν διαβάσατε καλά η μάλλον δεν αντιλήφθηκατε τι έγραψα.
      Δειλός είναι αυτός που δεν αναλαμβνει τις ευθύνες του.

  • Ε ρε τι τραβάει αυτή η χώρα.

  • Θα συμφωνήσω με τον Bob.

  • Ο ανεύθυνος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες. Ξύπνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *