ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Το είπε και το έκανε ο Μπαρτζώκας: Άμεσα παραδίδεται η προσωρινή γέφυρα στον Π. Πρόδρομο!

Το είπε και το έκανε ο Μπαρτζώκας: Άμεσα παραδίδεται η προσωρινή γέφυρα στον Π. Πρόδρομο!

Κίνηση Ματ! Σε λιγότερο από μήνα παραδίδεται η προσωρινή γέφυρα, που συνδέει την επαρχιακή οδό Παλαιού Προδρόμου – Μελίκης!

Το είπε και το έκανε ο Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς μόλις δύο μέρες μετά την επικοινωνία του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, κλιμάκιο υψηλόβαθμων μηχανικών του ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ, κατέφτασε στον Παλαιό Πρόδρομο και πραγματοποίησε αυτοψία, σχετικά με την κατασκευή της προσωρινής γέφυρας.

Όπως ανέφεραν οι μηχανικοί του Γ´ Σώματος Στρατού στον Βουλευτή και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Μελίκης και Παλαιού Προδρόμου, κα. Β. Καραγκιόζογλου και κ.  Α. Γουσιόπουλο, οι προκαταρκτικές εργασίες θα εκκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η τοποθέτηση της  γέφυρας είναι ζήτημα λίγων ημερών, καθώς δεν εμπλέκεται καμία άλλη υπηρεσία, πλην του Στρατού. Κατά συνέπεια, παρακάμπτονται όλες οι γραφειοκρατίες.

Ο Βουλευτής εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή του στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ταχύτητα και τη συνέπεια στο δίκαιο αίτημά του, τονίζοντας ότι η κατασκευή της γέφυρας, που συνδέει τον Παλαιό Πρόδρομο με τη Μελίκη, είναι ζωτικής φύσεως για τη διευκόλυνση των αγροτών και των αγροτικών εργασιών.

1 Comment

  • Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που κατήργησαν την ΜΟΜΑ.
    Αν υπήρχε σήμερα όλοι οι δρόμοι θα ήταν άψογοι και δεν θα λυμαίνονταν οι επιτήδειοι τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη.
    Αν έχεις τα κότσια Μπατζώκα ζήτα από τον αρχηγό σου να την ιδρύσει πάλι!!!
    Με ξένα κόλλυβα “ΣΤΡΑΤΟΣ” κι εγώ φουσκώνω σαν το παγώνι.

    ΥΓ: Οι κολλητοί σας εργολάβοι γιατί δεν έτρεξαν ή γιατί δεν απευθυνθήκατε σε αυτούς, φάγατε πόρτα;
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *