ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ευχαριστήριο από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας στα “Παιδιά της Άνοιξης” για την όμορφη παρέα!

Ευχαριστήριο από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας στα “Παιδιά της Άνοιξης” για την όμορφη παρέα!

Από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε: 

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, λόγω της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού που ήταν την Κυριακή 2 Απριλίου, μια ομάδα των μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αλεξάνδρειας (Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Σκοπός της δράσης ήταν η εξωστρέφεια, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου για τον αυτισμό και την αναπηρία. Μαθητές, ωφελούμενοι και εκπαιδευτικό προσωπικό συνομίλησαν με τους περαστικούς και μοίρασαν δωρεάν ενημερωτικό υλικό. Μετά το τέλος της πορείας καταλήξαμε όλοι για καφέ, όπου απολαύσαμε τα ροφήματα της επιλογής μας, συνδιαλαγήκαμε και μοιραστήκαμε ιστορίες από τις καθημερινότητες μας.

Η παραπάνω δράση ήταν ένας ωραίος τρόπος για να αποχαιρετήσουν τα παιδιά το σχολείο, να ετοιμαστούν για τις διακοπές του Πάσχα και να αλληλοεπιδράσουν τόσο με τους ωφελούμενους από την άλλη δομή όσο και με τους παραβρισκόμενους στο καφέ.

Ευχαριστούμε πολύ το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» για την όμορφη συντροφιά στην κοινή μας «πορεία» καθώς και για την προσφορά των ροφημάτων. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για επόμενες όμορφες κοινές δράσεις!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

 ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *