ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος
Συγγραφέας: Βίκυ Ξανθόπουλου
Προτεινόμενη Ηλικία: 7+ Ετών

Ένα βιβλίο διαφορετικό γεμάτο μονόφθαλμους πειρατές, πλοία – φαντάσματα, παπαγάλους που μιλάνε και κρυμμένους θησαυρούς.

Ένα ακόμη escape book γεμάτο παιχνίδια, μυστικά, δραστηριότητες και γρίφους που πρέπει να λύσουν τα ίδια τα παιδιά ώστε να καταφέρουν να αποδράσουν από το πειρατικό καράβι.

Τα παιδιά θα δημιουργήσουν το δικό τους όνομα, θα ζωγραφίσουν τον εαυτό τους, θα ψάξουν λέξεις ανακατεμένα γράμματα, θα πουν ένα τραγούδι κι άλλα πολλά.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς αναγνώστες τις ημέρες του Πάσχα από τα σχολεία κλείνουν.

Υπέροχη εικονογράφηση σε ασπρόμαυρο τόνους αλλά και το θέμα του βιβλίου απόδρασης κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών άγνωστων, τα γεμίζουν γνώσεις και εξασκούν τις δεξιότητες τους.

Στο τέλος του υπάρχει το μυστικό βιβλίο των πειρατών αλλά και οι λύσεις τους γρίφους αν κάπου δυσκολευτούν οι μικροί μας φίλοι.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *