ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Τροχαίο στη Βετσοπούλου με τραυματισμό γυναίκας – πάνω από μισή ώρα να έρθει το ασθενοφόρο

Τροχαίο στη Βετσοπούλου με τραυματισμό γυναίκας – πάνω από μισή ώρα να έρθει το ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 στην Αλεξάνδρεια. 

Γυναίκα που κινούνταν με ποδήλατο στη Βετσοπούλου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο έδαφος όταν σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός αυτοκινήτου άνοιξε την πόρτα του οχήματός του.

Η γυναίκα παρέμεινε τραυματισμένη στο έδαφος για πάνω από μισή ώρα μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από τη Βέροια (δεν είχε υπηρεσία το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας) και να μεταφέρει την άτυχη γυναίκα σε πλησιέστερη δομή υγείας.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά στην Αλεξάνδρεια φάνηκε το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με το θέμα του ασθενοφόρου σε 24ωρη βάση σε περιοχή με χιλιάδες κατοίκους.

6 Comments

  • δυστυχως μερικες φορες ο σκοπος αγιαζει τα μεσα
    ο δημαρχος επρεπε να καλεσει ολους τους φορεις να βγουν στο δρομο
    επρεπε να καλεσουν τα καναλια να καταγραψουν την διαμαρτυρια και εμμεσως να πιεσουν υφυπουργο κια κεντρικη διοικηση
    γραφικο? ναι συμφωνοι
    στπ μετρο που ομως θα εφερνε αποτελεσμα νομιζω κανενας δεν θα διαφωνησει πως η γραφικοτητα ειναι το λιγοτερο και δεν ειναι καν το ζητουμενο
    λυπαμαι που οι συμπολιτες μου εχουν καταντησει τις εκλογες συναλλαγη

    • Ναι να ψοφάμε στη Βετσοπούλου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια και να μένουμε μουγκοί να μη λέμε τίποτα. Προτιμώ να είμαι γραφικός από το να είμαι πεθαμένος

  • Ο οδηγός πριν βγει από το αμάξι πρώτη υποχρεωτικη κίνηση, ελέγχει τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του κοιταει και πίσω επαναληπτικά αν έρχεται μοτοσυκλέτα ποδήλατο η αυτοκίνητο από το πλάι. Ο οδηγός αυτός δεν πρόσεξε ότι ερχόταν ποδήλατο. Και έγινε το ατύχημα. Σήμερα ώρα 11 το πρωί έτυχε ίδιο συμβάν και σε άλλον ποδηλάτη που έτρεχε πολύ. Ο ποδηλάτης κράτησε απόσταση 1,5 μέτρο από το παρκαρισμένο όχημα. Όταν είδε ο ποδηλάτης σε απόσταση 6 μέτρων να ανοίγει η πόρτα του οδηγού και η αντίθετη λωρίδα ήταν αδεια εκανε απότομη κίνηση αριστερά για να αποφύγει το χτύπημα.

  • Η πόλη είναι πλέον μη-βιώσιμη και οι υπεύθυνοι πετάνε χαρταετό.

  • Οι πολίτες είναι ανεύθυνοι

    • Και οι προύχοντες επίσης πολύ περισσότερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *