ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Νέο σποτ του Λάζαρου στο γραφείο της Αλεξάνδρειας με διανομέα τον Γιώργο Τσιλιόπουλο!

Νέο σποτ του Λάζαρου στο γραφείο της Αλεξάνδρειας με διανομέα τον Γιώργο Τσιλιόπουλο!

Το σλόγκαν «στα δύσκολα Λάζαρος» ακούγεται πλέον παντού στην Ημαθία κι έχει γίνει viral στα social media καθώς αποτελεί το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, βουλευτή και ξανά υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθίας.

Η διασπορά αυτή οφείλεται στα πολύ πετυχημένα προεκλογικά σποτάκια που έχει δημιουργήσει το επιτελείο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη. Ήδη έχει κυκλοφορήσει παντού αυτό με έναν ταξιτζή που καλείται να μεταφέρει τον βουλευτή και παραδέχεται σαν άνθρωπος της πιάτσας ότι όλοι γνωρίζουν στην Ημαθία πως αν κάποιος έχει μια δύσκολη υπόθεση, ο Τσαβδαρίδης είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη λύση (κλικ ΕΔΩ).

Τώρα κυκλοφόρησε ένα νέο σποτ, εξίσου πετυχημένο, όπου ο Τσαβδαρίδης παραγγέλνει φαγητό στο γραφείο του στην Αλεξάνδρεια και από την ανθρώπινη συνομιλία που έχει με τον γνωστό διανομέα της Αλεξάνδρειας Γιώργο Τσιλιόπουλο όταν έρχεται για να του το παραδώσει την παραγγελία, προκύπτει ξανά το ίδιο συμπέρασμα: «Στα δύσκολα Λάζαρος!»

Κι εδώ που τα λέμε, το μήνυμα αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως στα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως βουλευτής, ως δικηγόρος και κυρίως ως άνθρωπος, απέναντι στους πολίτες που επικοινωνούν μαζί του. Είναι εκεί όταν τον χρειάζονται, δίνει τις λύσεις που χρειάζονται και κυρίως είναι αποτελεσματικός στα δύσκολα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *