ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με ρεκόρ συμμετοχής παιδιών ξεκίνησε το 5ο ATHLOS BASKETBALL CAMP στην Αλεξάνδρεια! (φώτο)

Με ρεκόρ συμμετοχής παιδιών ξεκίνησε το 5ο ATHLOS BASKETBALL CAMP στην Αλεξάνδρεια! (φώτο)

Με συμμετοχή που κατέρριψε κάθε προηγούμενο και κάθε πρόβλεψη, ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του 5ου basketball camp που διοργανώνει η Ακαδημία Άθλος. Αγόρια και κορίτσια που είναι γεννημένα τα έτη 2006 και μικρότερα με μεγάλο πάθος και διάθεση για να μυηθούν στο άθλημα του basketball έπαιξαν, γυμνάστηκαν και πέρασαν μια υπέροχη πρώτη μέρα στο Καμπ.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις σε σταθμούς ατομικής τεχνικής, κινήσεις ομαδικής τακτικής,διαγωνιστικά παιχνίδια, ενδυνάμωση και βίντεο με μπασκετικά στιγμιότυπα. Το υπέροχο γεύμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε κρουασάν, χυμό και φυσικά εμφιαλωμένο νερό.

Ο Α. Σ. ΑΘΛΟΣ ευχαριστεί θερμά τον φούρνο ΠΙΝΑΚΩΤΗ για το λαχταριστό κρουασάν,την κορυφαία εταιρεία ΖΑΓΟΡΙ για τα εμφιαλωμένα νερά και την κάβα ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ για τον δροσιστικό χυμό που προσφέραν στα παιδιά την πρώτη μέρα του Καμπ.

Ευχαριστεί επίσης το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη παρουσία του σε μια ακόμη διοργάνωσή της Ακαδημίας!!! Ραντεβού αύριο το πρωί με ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα που θα αποζημιώσει σίγουρα τη παρουσία των παιδιών στο καμπ!!!

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *