ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και νιώθεις πως χρειάζεται να αποκοπείς από τα μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον. Πρέπει να κατεβάσεις λίγο τον πήχη για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Έχεις πολλές φιλοδοξίες, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα επαναπροσδιορίσεις. Αναθεωρείς τις φιλίες και απομακρύνεις τους τοξικούς φίλους από την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις περιέλθει σε βαθιά περισυλλογή εξαιτίας της καθημερινότητας που δεν καταφέρνεις να διαχειριστείς κι αυτό στεναχωρεί τον σύντροφο σου. Βάζεις πάνω από όλα τις υποχρεώσεις και δεν του δίνεις την στοιχειώδη σημασία. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα μάλλον δεν είναι κατάλληλη μέρα για να γνωρίσεις αφού τρέχεις να προλάβεις άλλες δουλειές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό που θα κάνεις σήμερα είναι να βάλεις σε τάξη τις μισοτελειωμένες εκκρεμότητες και να ξεμπερδεύεις από αυτές μια και καλή. Οικονομικά θα πιεστείς λιγάκι αλλά το ξεπερνάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και θέτεις επί τάπητος τα θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Χρειάζεται να αναθεωρήσεις τους φιλόδοξους στόχους σου και να παρατηρήσεις αν τελικά τους επιθυμείς. Η φήμη και το μεγάλο όνομα, δεν είναι τα μόνα που φέρνουν την επιτυχία. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι κα πρέπει να τους ανακαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα σε ενδιαφέρει να συναντήσεις το ταίρι σου και να ευχαριστηθείς μια έξοδο μαζί του. Θα διασκεδάσεις και θα ξεχαστείς. Ξεφεύγει το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις, με την παρέα του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, που μπορείς να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Μια πρόταση για διασκέδαση, θα σε φέρει πολύ κοντά σε αυτήν την γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προσπάθειες για να αξιοποιήσεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες πέφτουν στο κενό. Προσπάθησε ξανά γιατί τώρα δεν είσαι συγκεντρωμένος. Τα έξοδα τρέχουν λόγω διασκέδασης και ευχαρίστησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος και σε καλεί να επανεξετάσεις τα θέματα της προσωπικής σου ανάπτυξης. Ταυτόχρονα αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου. Είναι η στιγμή που πρέπει να ματαιώσεις, ή να αναβάλλεις, αν προτιμάς, ένα μεγάλο ταξίδι που ονειρευόσουν. Με πεσμένα τα φτερά κλείνεσαι στον εαυτό σου για περισυλλογή. Πάρε τον χρόνο σου και οργανώσου καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι δυσανασχετεί που σε βλέπει με τέτοια διάθεση και προθυμοποιείται να σου κάνει παρέα, για μια ταινία και φαγητό στο σπίτι. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα μπορεί να σε θυμηθεί ένας παλιός έρωτας και να επικοινωνήσει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια αλλάζουν και οι συμφωνίες αθετούνται. Δες αν αξίζει τον κόπο να επενδύσεις προτού αποφασίσεις. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και επαναφέρει παλιές φοβίες στο προσκήνιο. Ο ψυχισμός σου είναι ανάκατος και είσαι προβληματισμένος. Το άγχος και οι ψυχολογικές σου διακυμάνσεις σε πιέζουν στον υπέρτατο βαθμό. Αυτή η διεργασία είναι αναγκαία και μη τρομάζεις. Η εσωτερική κάθαρση θα σε ανακουφίσει αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι έτοιμος για εξορμήσεις με το ταίρι σου και δεν βλέπεις την ώρα να βρεθείς κάπου μακριά μαζί του. Λίγες στιγμές δράσης με το αυτοκίνητο και με τον σύντροφο συνοδηγό, σε κάνουν και ξεχνιέσαι. Αν δεν έχεις ταίρι, αναζήτησε την γνωριμία σε μια μετακίνηση, ή κάπου ανάμεσα στην παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες αναθεωρούνται. Σκέφτεσαι μια παλιά πρόταση για δουλειά και δυσκολεύεσαι να πάρεις απόφαση. Οικονομικά σε πιέζουν τα χρέη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και μάλλον δεν πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία στα άτομα που σε προσεγγίζουν ξανά. Είναι οι ίδιοι τοξικοί άνθρωποι που πέταξες από την ζωή σου και δεν υπάρχει λόγος να ξαναμπλέξεις μαζί τους. Η συμφιλίωση και ο συμβιβασμός που ζητούν δεν είναι τόσο ξεκάθαρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις ασφαλής μόνο με το ταίρι σου και οφείλεις να του το αναγνωρίσεις. Η ζεστή αγκαλιά και θαλπωρή που σου προσφέρει είναι παροιμιώδης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν νιώθεις την ανάγκη να γνωρίσεις. Αισθάνεσαι επάρκεια και πληρότητα με τους φίλους και γνωστούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς παλιές συμφωνίες και τις ξανασκέφτεσαι. Σε προσεγγίζουν παλιοί συνεργάτες για να δουλέψεις μαζί τους. Οικονομικά στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων ακόμα και με τα λίγα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Φίλε Παρθένε, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και αναλαμβάνεις την φροντίδα του σώματος και της ψυχής σου που είχες παραμελήσει. Νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης λοιπόν για ευεξία και ζωντάνια. Οι προηγούμενες προσπάθειες έπεσαν στο κενό αλλά τώρα είναι αλλιώς. Παράλληλα ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις και λίγο άγχος δεν θα λείψει από την καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι περισσότερο συναισθηματικός σήμερα από ότι συνήθως, αλλά έτσι θα προσεγγίσεις ευκολότερα τον υποψήφιο σύντροφο, εσύ που δεν τον έχεις βρει ακόμα. Αν είσαι ήδη με ταίρι, θα τον προσελκύσεις κοντά σου, με τα γλυκόλογα και την ομορφιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με δουλειές ρουτίνας καταπιάνεσαι και στο τέλος ανακουφίζεσαι που ξεπετάς τόσο όγκο εργασίας. Επαγγελματικά σταθεροποιείσαι μόλις καταφέρεις να τα βάλεις σε τάξη. Τα χρέη δεν σε αφήνουν να χαρείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος και πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, τα δημιουργικά ταλέντα, καθώς και τις σχέσεις με τα παιδιά. Ανακαλύπτεις πως ακόμα και ο τρόπος που διασκέδαζες δεν σε αντιπροσώπευε αλλά σε παρέσερναν οι άλλοι. Οι δικές σου ανάγκες είναι διαφορετικές από των άλλων. Πρέπει να τις αφουγκραστείς και να βάλεις νέα δεδομένα στην ζωή σου, ξεκινώντας από την βελτίωση της ποιότητας της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι πιέζεται από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου και δεν μπορεί να εξηγήσει τις αντιδράσεις σου. Μίλησε του ανοικτά για τις φοβίες σου και θα σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, η προοπτική να γνωρίσεις σήμερα, είναι λιγάκι απίθανη. Είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου και ζεις παρέα με τις αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν σήμερα και δεν θέλεις να τα σκέφτεσαι. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για την κάλυψη των αναγκών σου κρυφά από όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και επανεξετάζεις την σχέση που διατηρείς με το οικογενειακό περιβάλλον. Οι αποφάσεις που αφορούσαν σε κληρονομικά πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου. Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου! Στην παρούσα φάση μπορείς να δώσεις ότι έχεις και δεν έχεις για να ευχαριστήσεις τους πάντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με άτομο από το φιλικό κύκλο φαίνεται να συμπορεύεσαι εσύ που είσαι ελεύθερος. Εάν δεν έχεις δει το ενδιαφέρον και τα αισθήματα που τρέφει για σένα, δεν φταίει αυτός. Έχε τα μάτια σου ανοικτά! Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση σήμερα επιθυμείς να περάσεις χρόνο με τους φίλους, αλλά το ταίρι γκρινιάζει αν δεν έρθει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν σκέφτεσαι τα οικονομικά παρόλο που θα κάνεις κάποια έξοδα για το σπίτι. Σε περιμένουν επαγγελματικές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με άτομα του φιλικού κύκλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και αναθεωρείς τις απόψεις σου που αφορούν στο κοντινό περιβάλλον. Επαναφέρεις στην τάξη, αδέρφια, γείτονες και κοντινούς συγγενείς. Έχεις αναλάβει αυτό το ρόλο, γιατί βλέπεις ότι δεν τα καταφέρνουν από μόνοι τους. Σαφώς τους βάζεις έναν – έναν στην θέση του και δεν τους επιτρέπεις να ανακατεύονται στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να βγεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις για τους προβληματισμούς σου. Είναι άνθρωπος με κατανόηση και θα σε καταλάβει. Αν δεν έχεις ταίρι, θα δεχθείς μια πρόταση από μια σχέση που δεν προχώρησε στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νοιάζεσαι για την πορεία των επαγγελματικών σου και σίγουρα θα έχεις ευνοϊκές εξελίξεις. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για την βελτίωση των συνθηκών της δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένες ανασφάλειες για να τις δεις κατάματα. Επαναξιολογείς τις καταστάσεις και αποφασίζεις ποιες είναι ουσιαστικές και πρέπει να λυθούν και ποιες πρέπει να φύγουν. Πάντως οι επιλογές σου θα καθορίσουν την μετέπειτα ζωή σου. Η αλλαγή πλεύσης στα σχέδια είναι αναπόφευκτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος σου σε καλύπτει σε πολλά θέματα και θεραπεύει πολλές ανασφάλειες. Έχει την ικανότητα να σε αποπλανά σε μέρη εξωτικά όπου δεν σκέφτεσαι τίποτα. Αν δεν έχεις ταίρι μια εκδρομή είναι απαραίτητη και γιατί το απαιτεί η μέρα και γιατί σου επιφυλάσσει μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατοχυρώνεις μια συνεργασία και χαίρεσαι γι’ αυτό. Στα οικονομικά ξοδεύεις για εκδρομές και ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου και φέρνει στο προσκήνιο παλιούς φόβους και απωθημένα που έχουν ριζώσει μέσα σου. Είσαι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει κάτι για να πεταχτούν στα σκουπίδια όλα αυτά που σε πληγώνουν. Μπαίνεις σε περίοδο που δίνεις πολύ μεγάλη έμφαση στην ψυχική σου ενδυνάμωση και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με ένοχα και κρυμμένα μυστικά κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις κανέναν. Προτιμάς την μοναξιά αλλά δεν είναι λύση. Ο άνθρωπος σου μπορεί να σε αποτραβήξει από όλο αυτό και να σου προσφέρει όμορφες στιγμές πάθους. Αν δεν έχεις βρει τον σύντροφο που επιθυμείς σήμερα δεν είναι ιδανική μέρα για κάτι τέτοιο. Διώξε πρώτα το παρελθόν κι έπειτα έχεις τον καιρό μπροστά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες που εγγυώνται πολύ καλές αποδοχές είναι ευπρόσδεκτες. Νέες συνεργασίες!

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα Δευτέρα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και σε βυθίζει στα βαθιά νερά του υποσυνείδητου. Πρέπει να ανασύρεις παρελθοντικές εμπειρίες που σε πλήγωσαν, ώστε να τις γιατρέψεις με κάποιον τρόπο. Σε αυτή την διεργασία θα ανακαλύψεις ποιοι ήταν τελικά αυτοί που σε έβλεπαν με εχθρικό μάτι και προσπάθησαν να σου κάνουν κακό. Η λανθασμένη σου κρίση δεν σε άφηνε να καταλάβεις τις παρασκηνιακές τους ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο έχετε γίνει ένα σώμα και μια ψυχή, γι’ αυτό θέλει να σε βοηθήσει, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου. Του οφείλεις πολλά κα θα το αντιληφθείς σύντομα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς να κάνεις μια γνωριμία σε κλειστό χώρο, όπου θα βρεθείς σήμερα για κάποιο λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι τελικά θα φέρουν αποτέλεσμα και θα προχωρήσεις σε αυτές. Στα οικονομικά το χρήμα ρέει στις τσέπες σου μυστικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *