ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλη επιτυχία για το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Meeting Στίβου – δείτε!

Μεγάλη επιτυχία για το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Meeting Στίβου – δείτε!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 το 3ο Διεθνές Αλεξανδρινό Meeting Στίβου στη μνήμη του Γιώργου Πάντου. 

ΚΕΔΑ, Π.Ε. Ημαθίας, ΣΕΓΑΣ και ΓΑΣ Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν μία όμορφη αγωνιστική γιορτή του στίβου στην πόλη μας συγκεντρώνοντας αθλητές και φίλους του στίβου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ σε ένα δημοτικό στάδιο κόσμημα για την περιοχή μας.

Την έναρξη των αγώνων πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μανώλης Σταυρής ενώ χαιρετισμό και απονομές πραγματοποίησαν ο υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

4 Comments

  • ……. σε ένα δημοτικό στάδιο κόσμημα για την περιοχή μας.

    * Μάλλον μας δουλεύετε!!!! Με πεσμένο ταβάνι στα αποδυτήρια;;; Κι αν δεν ήταν ο ΣΎΡΙΖΑ, ακόμη θα είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει ο μισός στίβος ταρτάν!!@#@. Καλά που είχε έρθει ο υφυπουργός αθλητισμού τότε και φρίκαρε και το διόρθωσε. (υπάρχει σε βίντεο του alexandreia-gidas για όσους εύκολα ξεχνάνε)

    • Πόσο χολή μπορείς ακόμα να βγάλεις?
      Πρόσεχε.μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστεις

  • Μακάρι στα ποδοσφαιρικά να είχε τόσο κοσμο

  • “Δημότη” προσοχή! Δεν αναφέρομαι στη διοργάνωση η οποία ήταν άψογη και γι’ αυτό καμαρώνουμε. Αλλά να χαρακτηρίζεται “κόσμημα το στάδιο”, αυτό σχολίασα και δεν βγάζω καμία χολή μιας και είμαι ελεύθερος όπως το λέει κι ο Καζαντζάκης.

    Επίσης, πιστεύω ότι η οροφή στα αποδυτήρια καθώς και η είσοδος του σταδίου, στις προπονήσεις από μια ετοιμόρροπη λαμαρίνα, από παιδάκια και γενικότερα αθλητές, θα μπορούσε να αντικατασταθεί με μια απλή χορηγία.

    Δεν σχολίασα σε καμιά περίπτωση την διοργάνωση του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *