ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

50 χρόνια ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έντονη συγκίνηση και εκατοντάδες πτυχία παρουσία καθηγητριών από το παρελθόν!

50 χρόνια ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έντονη συγκίνηση και εκατοντάδες πτυχία παρουσία καθηγητριών από το παρελθόν!

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Φροντιστηρίου ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Κώστας Μιχαλόπουλος ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερη αγάπη για τον πατέρα του Γεώργιο Μιχαλόπουλο. Μερικές χαρακτηριστικές και συγκινητικές αναφορές έγιναν σε περιστατικά από το παρελθόν όπου ο Κώστας Μιχαλόπουλος μίλησε για την εργατικότητα, τις επιτυχίες του πατέρα του και τόνισε την αγάπη του προς όλους τους μαθητές καθώς και για την αγάπη των μαθητών του προς τον ίδιο και τις καθηγήτριές τους. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του αυτά τα 50 χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου.

Την σκυτάλη πήραν τα τμήματα pre junior A’ και Β’ Τάξεων Δημοτικού που έκαναν επίδειξη γνώσεων.

Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τους πρεσβευτές anti bullying και τους συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό debate festival όπου το τρίτο βραβείο κατέκτησε η Βασιλική Κουμαντζιά.

187 μαθητές του φροντιστηρίου παρέλαβαν πτυχία Vellum, Lower και Proficiency στην εκδήλωση (από λάθος δεν δόθηκε το Proficiency της μαθήτριας Μαρκοπούλου Σοφίας, από την οποία η διεύθυνση του φροντιστηρίου ζητεί συγνώμη).

Ιδιαίτερα συγκινητική η αναφορά στον Νίκο Τάκη όπως και στη Ρούλα Χαριτάκη τους οποίους ο Κώστας Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε από σκηνής.

Ειδική βράβευση πραγματοποιήθηκε στην αγαπημένη γραμματέα όλων των μαθητών και καθηγητών, κυρία Ασπασία Κεφάλα.

Τιμητικά βραβεία δόθηκαν στους παρακάτω παλιούς καθηγητές και καθηγήτριες:

Ναταλία Ανυφαντάκη, Δέσποινα Καρακώτση, Μαίρη Μαστοροδήμου, Τζένη Σπανού, Αγγελική Μπαξεβάνη, Γιούλη Χατζηπέτρου, Γιούλα Μοσχοπούλου, Βάσω Καμπουρίδου, Ρίτσα Σαφαλοπούλου, Δήμητρα Χασιώτη, Νατάσα Κατσανίκου, Νεκταρία Ταγκαλίδου, Ράνια Παπαδοπούλου, Μάχη Λένου, Κατερίνα Δαβανοπούλου, Νόπη Μεταξά, Εύη Στεργιοπούλου, Νατάσα Σαββίδου, Simon Croft.

Η βραδιά έκλεισε με απόδοση πλακέτας στον δημιουργό και πρωτεργάτη του Φροντιστηρίου Γεώργιο Μιχαλόπουλο και τη σύζυγό του Ζωή Μιχαλοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και παλιοί μαθητές του φροντιστηρίου.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *