ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, περνάει σήμερα στο ζώδιο του συναισθήματος, τον Καρκίνο. Εστιάζεις την προσοχή στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Συζητάς, επικοινωνείς και έρχεσαι πιο κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπαθείς να εξομαλύνεις τυχόν διαφορές αλλά δυσκολεύεσαι να νιώσεις τα συναισθήματα τους. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού. Το οικείο περιβάλλον σου είναι πιο ευχάριστο ειδικά αφού το μοιράζεσαι με το αγαπημένο σου ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον δεν είσαι σε θέση να γνωριστείς με ένα καινούργιο άτομο και προτιμάς να συναναστραφείς με τα οικεία πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις συνεργασία, αφού πάρεις την γνώμη της οικογένειας. Ούτως, ή άλλως, οι οικογενειακές συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά δεν σε απασχολεί κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής εισέρχεται στον συναισθηματικό Καρκίνο. Αρχίζει ένα διάστημα που θα επικοινωνείς περισσότερο με το περιβάλλον και θα γίνεις πιο κοινωνικός. Οι ιδέες σου δεν θα μείνουν μόνο μέσα στο μυαλό σου, αλλά θα τις μεταδίδεις με σχετική ευκολία στους γύρω σου. Αντανακλάς την ευχάριστη προσωπικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές γεμάτες συζητήσεις και βόλτες με το ταίρι σου. Η καθημερινότητα αλλάζει μορφή και βελτιώνεται η σχέση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται και βγες έξω για νέες γνωριμίες. Η ανεβασμένη διάθεση φέρνει φλερτ και έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ανθίζουν και υπάρχει αρκετή εύνοια. Η μεταδοτικότητα των ιδεών και των σκέψεων ενθουσιάζει τους συναδέλφους. Στα οικονομικά μια μικρή υποχρέωση τακτοποιείται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας και δικός σου κυβερνήτης ο Ερμής, σε εγκαταλείπει και εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Η λογική σκέψη δίνει την σκυτάλη στην συναισθηματική σκέψη. Επικεντρώνεσαι στα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και εδώ έρχεται το συναίσθημα να σου τονίσει πως χρειάζεσαι ψυχική κάλυψη. Αν καταφέρεις να αποκτήσεις αυτά που θέλεις θα ανέβει και η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, έχεις μπροστά σου μια ευνοϊκή περίοδο, που θα βελτιωθούν οι συνθήκες και θα εξομαλυνθούν τα προβλήματα που μπορεί να είχες. Το ταίρι σε γεμίζει ερωτικά και συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χάνεις λεπτό από την ευνοϊκή περίοδο που διανύεις και αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους και διασκεδάσεις που θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναδεικνύεις τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που αναβαθμίζονται πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα οικονομικά σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της νόησης και της λογικής περνά στο δικό σου ζώδιο και αμέσως χρωματίζεται με το συναίσθημα. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τα άτομα της οικογένειας. Όπως κατάλαβες πάλι με τα θέματα των οικείων θα ασχοληθείς αλλά τουλάχιστον τώρα θα εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δέσμευση για σένα είναι κάτι το ιερό και δεν προδίδεις τα συναισθήματα σου εύκολα. Το ταίρι ανταποδίδει και νιώθεις κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, είσαι σε θέση να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει αφού έχεις ξεπεράσει τις αναστολές που σε κρατούσαν κουμπωμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προωθείς τις ιδέες σου στους υποψήφιους συνεργάτες που τις βρίσκουν ενδιαφέρουσες. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου που για σένα σημαίνει έντονες παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις γύρω από το όνομά σου. Όχι ότι κι εσύ πας πίσω. Η διαίσθηση σου σε προτρέπει να κάνεις το ίδιο και τους προλαβαίνεις στη γωνία. Παράλληλα τακτοποιείς εκκρεμότητες του παρελθόντος και ξενοιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και μπερδεύεις τον σύντροφο. Από την μια επιθυμείς να βγεις έξω και να περάσεις όμορφα και από την άλλη κάτι σε κρατάει μέσα και δεν θέλεις να δεις κανένα εκτός από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ελάχιστες πιθανότητες να κάνεις καινούργια σχέση αφού το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε μια παρελθοντική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινείσαι παρασκηνιακά, μυστικά και κρυφά στον επαγγελματικό τομέα για τους δικούς σου λόγους. Όταν νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά θα ανακοινώσεις τα σχέδια σου. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του συναισθηματικού Καρκίνου. Μέσα από τον τομέα των φίλων, των ομάδων και των συλλόγων θα κινηθείς και προς τα εκεί θα στραφεί το ενδιαφέρον σου. Η ένταξη σε χώρους όπου υπάρχουν άτομα που ταυτίζεσαι εγκεφαλικά και ιδεολογικά σε γεμίζει ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις μεγάλη έμφαση στους στόχους και στα σχέδια για το μέλλον της σχέσης. Το μέλλον είναι αρκετά ευοίωνο και τίποτα δεν σκιάζει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανεβασμένη κοινωνική ζωή και η επαφή με τους φίλους, σε ευνοεί για να γνωριστείς με ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή και προμηνύονται εξαιρετικά ευνοϊκά. Στα οικονομικά νιώθεις ασφαλής με τις επιλογές σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, εισέρχεται στο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται απόλυτα στην κοινωνική καταξίωση και την δημόσια εικόνα σου. Επιθυμείς διακαώς να ανέλθεις επαγγελματικά με όποιο κόστος. Έχεις την τάση να παίρνεις αποφάσεις παρορμητικά. Με την εγωιστική συμπεριφορά δεν θα τα καταφέρεις να διεκδικήσεις την πρωτιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό το διάστημα δεν εστιάζεις στον σύντροφο ιδιαίτερα και σε απασχολούν άλλα θέματα, που αφορούν κυρίως την θέση σου στην κοινωνία. Βέβαια αν είναι στα σχέδια να επισημοποιήσεις την σχέση, μπορείς να το κάνεις χωρίς καθυστέρηση. Αν είσαι αδέσμευτος, το άτομο που σε καλοβλέπει στη δουλειά, είναι έτοιμο να σου μιλήσει για τα συναισθήματα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αν κινηθείς με αποφασιστικότητα και σύνεση θα κερδίσεις την ανώτερη θέση που διεκδικείς. Στα οικονομικά μπορείς να ελπίζεις σε αύξηση αφού κατακτήσεις την άνοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Είναι μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σε ευνοεί για να ασχοληθείς μια εκπαίδευση, γνώση, δεξιότητα, σεμινάριο και ίσως ένα ταξίδι. Υλοποιείς τα μελλοντικά σχέδια και βάζεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά πλάνα, που υπήρχαν για καιρό στο συρτάρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μεγάλες ευκαιρίες σε περιμένουν για τόνωση και ανανέωση της σχέσης. Με το ταίρι σου ξεφεύγεις από την ρουτίνα και σχεδιάζεις ένα ταξίδι αναψυχής. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα ιδιαίτερο και ασυνήθιστο άτομο σε μια εκδρομή, ή σε μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις μέσα στο μυαλό σου θα ευνοηθούν αν δεν τα ανακοινώσεις άμεσα. Σκέψου και την παραμικρή λεπτομέρεια πριν δώσεις το χέρι για συμφωνία. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για διασκεδάσεις, ταξίδια και εκπαίδευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της λογικής και της επικοινωνίας Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και αποκτά μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Με έντονο αυτό το στοιχείο θα κινηθείς το επόμενο διάστημα. Είσαι εσωστρεφής κάτι που δεν σου ταιριάζει και νιώθεις ανασφάλεια που επίσης δεν σε αντιπροσωπεύει σαν χαρακτήρα. Άγχος για οικονομικές εκκρεμότητες και για σχέσεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μη τρώγεσαι με τα ρούχα σου και δημιουργείς σκηνές ζηλοτυπίας γιατί κουράζεις τον σύντροφο. Δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά και είσαι ανασφαλής αλλά είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν επιθυμείς μια νέα ερωτική γνωριμία, αφού έχεις φάει κόλλημα με την προηγούμενη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με νέους συνεργάτες που επιθυμείς να δουλέψεις μαζί τους. Συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά πρέπει να ξεκαθαριστούν. Άγχος για οφειλές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του συναισθηματικού Καρκίνου και καταλαμβάνει την θέση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από σένα. Είναι η περίοδος που θα ασχοληθείς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Ο τομέας των σχέσεων θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Συνεργάτες, σύντροφος, συνέταιροι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να θελήσεις την συντροφικότητα και την συγκατοίκηση με τον ερωτικό σύντροφο. Η επισημοποίηση ευνοείται και την προτείνεις άμεσα στο ταίρι. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, έχεις την πιθανότητα να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι μέσα από τον εργασιακό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά πάνε εξαιρετικά καλά και θα υπάρξει άνοδος πολύ σύντομα. Στα οικονομικά δεν φαίνεται κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της λογικής και της επικοινωνίας ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του συναισθήματος, τον Καρκίνο. Ξεκινά μια δύσκολη περίοδος που αφορά την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία που πρέπει να προσέξεις. Οι αυξημένες υποχρεώσεις, ο τεράστιος όγκος δουλειάς και οι τρελοί ρυθμοί που πρέπει να κινηθείς θα σε βγάλουν νοκ άουτ. Ύπνος, ξεκούραση και σωστή διατροφή για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις γκρίνιες και παράπονα από τον σύντροφο για έλλειψη χρόνου. Βρες μια καλή ευκαιρία και διοργάνωσε μια μικρή απόδραση που θα σε χαλαρώσει και θα χαροποιήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, και καταφέρεις να ξεμπερδέψεις από τον μεγάλο όγκο εργασιών, τότε θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την εύρεση του υποψήφιου συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι το μεγαλύτερο θέμα που σε απασχολεί και σου στερεί τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Υπομονή! Στα οικονομικά έχεις άγχος, γιατί όσο και να δουλέψεις προκοπή δεν βλέπεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, εισέρχεται στον ευαίσθητο Καρκίνο, που για σένα σημαίνει ότι παίρνει μπρος ο πιο ευχάριστος τομέας που αφορά τα αισθηματικά, τα φλερτ, την διασκέδαση, τα παιδιά και ότι σε κάνει ευτυχισμένο. Η επιθυμία σου είναι να επικοινωνήσεις με την ευχάριστη πλευρά της ζωής και ήδη τα βλέπεις όλα θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η αυξημένη ερωτική διάθεση και η ανεβασμένη λίμπιντο, σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου, όπου περνάς απίθανες ερωτικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να βρεθείς ερωτικά με μια παλιά σχέση που σε εξιτάρει ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες προβλέπονται ευνοϊκές και θετικές. Στα οικονομικά τακτοποιείς τις εκκρεμότητες και ξενοιάζεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *