ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, η εβδομάδα ξεκινά με δύο δύσκολα τετράγωνα που η ενέργεια τους επηρεάζει το κλίμα της ημέρας και δημιουργεί δυσαρέσκεια. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα φέρνουν απογοήτευση από ψεύτικα λόγια και έλλειψη επικοινωνίας με το περιβάλλον. Παράλληλα ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό και το εκρηκτικό ταπεραμέντο σου διαχέεται στην ατμόσφαιρα με σοβαρές επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κι έχεις πει ψέματα στον σύντροφο για να τον κρατήσεις τώρα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς αν δεν προσέξεις πάρα πολύ. Υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσουν οι δεσμοί που σας ενώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα συναντήσεις σήμερα τον σημαντικό έρωτα της ζωής σου, αλλά μπορείς να αρκεστείς σε μια καυτή ερωτική περιπέτεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επιχειρηματικά σου σχέδια ανατρέπονται από αστάθμητους παράγοντες. Οι ασφαλιστικές δικλείδες κλονίζονται. Στα οικονομικά δεν υπάρχει καμιά σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με την κορύφωση δύο τετραγώνων που δυσχεραίνουν το κλίμα και επηρεάζουν αρνητικά. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα φέρνουν εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις πάνω στα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον. Παράλληλα ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό και δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που δυναμιτίζει τους κόλπους του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου γιατί διαψεύστηκαν οι υποσχέσεις που είχε δώσει. Είσαι ανασφαλής και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, η προσπάθεια να γνωρίσεις σήμερα το άτομο που θα σε συντροφεύσει δεν θα αποδώσει. Η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σχέδια για το μέλλον και την πορεία των επαγγελματικών εξανεμίζονται και απογοητεύεσαι. Στα οικονομικά πρέπει να φανείς εγκρατής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά φέρνοντας δυσκολίες που προκαλεί το δύστροπο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Έχεις εισπράξει ψεύτικες ελπίδες και λόγια του αέρα από το χώρο της δουλειάς και έχεις απογοητευτεί. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το εκρηκτικό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που σε φέρνει σε λεκτική κόντρα και αντιπαράθεση. Κάποιοι μαθαίνεις ότι σου σκάβουν το λάκκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις σχέση, σήμερα δεν έχεις την προσοχή σου στραμμένη στο σύντροφο γιατί σε απασχολούν άλλα ζητήματα. Αν και είσαι επικοινωνιακός δυσκολεύεσαι να συζητήσεις ήρεμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, επιθυμείς να επικοινωνήσεις με μια παλιά γνωριμία και να μη προσπαθήσεις για κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανώτεροι στη δουλειά σε απογοητεύουν αφού άλλα σου έταξαν και άλλα γίνονται. Στα οικονομικά καμμιά αλλαγή δεν προβλέπεται προς το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα δεν ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε κάνει εσωστρεφή και σε κλείνει στον εαυτό σου. Τα πλάνα αποδεικνύονται ουτοπικά και δεν υλοποιούνται. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και ένα δεύτερο τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Προκειμένου να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου δεν διστάζεις να τσακωθείς ακόμα και με ένα καλό φίλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποκαλύπτονται οι παρασκηνιακές ενέργειες που είτε έκανες εσύ, είτε ο σύντροφος. Κλονίζεται η πίστη και η σταθερότητα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, η έλλειψη εμπιστοσύνης προς κάθε ενδιαφερόμενο δεν σε αφήνει να έλθεις κοντά με κανένα υποψήφιο σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια θέλουν αναθεώρηση για να βρεις τα λάθη. Στα οικονομικά είσαι πολύ δραστήριος ως προς την εξοικονόμηση πόρων.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει ομίχλη και σύννεφα στα σχέδια σου. Έχεις άγχος για το μέλλον! Παράλληλα ο Άρης την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ήδη ο Άρης βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει οξύθυμο, ευέξαπτο και νευρικό. Έτσι θα δημιουργήσεις από μόνος σου τα προβλήματα και μετά θα δυσκολευτείς να τα μαζέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ πιθανή η έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων του συντρόφου που θα βγάλει ζήλια και αλλόκοτη συμπεριφορά. Μη του δίνεις λαβές για σχόλια. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν πας πουθενά με τέτοια πεσμένη διάθεση. Καλύτερα να μείνεις μέσα και να φροντίσεις τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία είναι στο δρόμο και έρχεται οσονούπω. Προσπάθησε να διακρίνεις αν πρόκειται για φερέγγυους συνεργάτες. Στα οικονομικά μπορεί να πέσεις έξω στους υπολογισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Οι μακρόπνοες μελλοντικές φιλοδοξίες και τα όνειρα διαψεύδονται και μένεις συναισθηματικά κενός. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που φέρνει τα πάνω κάτω σε θέματα που αφορούν τα σχέδια σου. Η εσωτερική σύγκρουση σε εκνευρίζει αλλά δεν κάνεις και τίποτα για να το παλέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η απογοήτευση που φωλιάζει στην ψυχή σου διαταράσσει την σχέση. Δεν πιστεύεις λέξη από τα λόγια του συντρόφου και θαρρείς πως κινείται παρασκηνιακά. Τζάμπα τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε απασχολεί μια παλιά σχέση που έχει εμφανιστεί και σε έχει ταράξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι έτοιμος για μια συνεργασία καλύτερα θα ήταν να περιμένεις λίγο μέχρι να σιγουρευτείς. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Θεωρείς πως η ζωή σου είναι απογοητευτική αφού δεν εκπληρώνεις τα όνειρα σου. Τα εμπόδια που προέρχονται από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σε δυσκολεύουν. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και εντείνει τους προβληματισμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι που έχεις τάξει στον σύντροφο και τον απογοητεύεις. Οι υποχρεώσεις σε κρατούν δέσμιο. Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μια νέα γνωριμία που αφυπνίζει τον ερωτισμό σου. Το φιλικό περιβάλλον έχει φροντίσει για την επαφή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά σε περιμένει μαζί με αρκετές αγγαρείες. Στα οικονομικά έρχονται έσοδα από εκεί που δεν τα περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα αρχίζει μετ εμποδίων. Το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας που επηρεάζει την εσωτερική σου γαλήνη. Το ταυτόχρονο τετράγωνο της ίδιας μέρας του Άρη με τον Ουρανό, φέρνει κεραυνοβόλες εξελίξεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα επιθυμείς να βάλεις στην άκρη τις διαφορές και να ενωθείς με τον σύντροφο που σου έχει λείψει. Ασφάλεια σίγουρα δεν θα νιώσεις αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί μπορεί να γκρεμίσεις την όμορφη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε εξιτάρει ο έρωτας μιας νέας γνωριμίας και ανεβαίνει το σεξουαλικό στοιχείο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά στοχεύεις σε άνοδο και ασχολείσαι με επιχειρήσεις και επενδύσεις. Τα οικονομικά σαφώς θα ακολουθήσουν την ανοδική πορεία, αλλά με προσοχή στις συνδιαλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με τον δύσκολο σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Απογοητεύσεις ελλοχεύουν από δύο πλευρές. Οικογένεια και σύντροφος. Σε έχουν βάλει στη μέση και κάνεις τον διαιτητή. Το επίσης δύσκολο τετράγωνο την ίδια μέρα του Άρη με τον Ουρανό, φέρνει αιφνίδιες καταστάσεις που σοκάρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η εσωστρεφή σου διάθεση σε θέλει μέσα στο σπίτι να τρώγεσαι με τον σύντροφο. Έχετε διαφορετικές απόψεις για την σχέση και τη βλέπεται από διαφορετική σκοπιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις σε μια καινούργια σχέση που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαφωνείς παντελώς με τις απόψεις της οικογένειας και δεν μπορείτε να τα βρείτε αν εργάζεστε μαζί στην δουλειά. Στα οικονομικά όμως δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Τρέχεις για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις αλλά παραμένεις στο ίδιο σημείο. Αυτό από μόνο του δημιουργεί άγχος. Το παράλληλο τετράγωνο την ίδια μέρα του Άρη με τον Ουρανό, σε φέρνει αντιμέτωπο με τα κρυμμένα μυστικά και τα βαθύτερα συναισθήματα που δυσκολεύεσαι να κρατάς κι άλλο μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και θεωρείς ότι ο σύντροφος σου έχει πει για κάποιο λόγο ψέματα καλό θα ήταν να το διερευνήσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις. Η σχέση πάντως βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανεβασμένη σου λίμπιντο σε οδηγεί στην αναζήτηση ενός παλιού έρωτα που υπάρχει ακόμα η φλόγα της επιθυμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μην δίνεις βάση σε κουβέντες που ακούς από εδώ κι εκεί. Στα οικονομικά προσπάθησε να εξοφλήσεις τις οφειλές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας όπου το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζεται από τον Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει εμπόδια σε ότι αφορά την διεκπεραίωση σημαντικών υποθέσεων σου. Παράλληλα την ίδια στιγμή σχηματίζεται άλλο ένα δύσκολο τετράγωνο αυτό του Άρη με τον Ουρανό. Είναι μια εκρηκτική όψη που δυναμιτίζει από την μια τους οικογενειακούς δεσμούς και από την άλλη την συντροφική σου σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος οι ψεύτικες εγγυήσεις για αγάπη και έρωτα αποκαλύπτονται. Η έλλειψη ασφάλειας είναι εμφανής και χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία. Αν είσαι αδέσμευτος, παρόλο που η τύχη δεν τρέχει από τον ουρανό, έχεις ωστόσο πιθανότητες να βρεις αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δραστηριοποιείσαι στις νέες συνεργασίες και τολμάς σε καινούργια εγχειρήματα. Στα οικονομικά δεν παρουσιάζονται σημαντικές μεταβολές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Ο δεύτερος είναι ήδη στο δικό σου ζώδιο και φαίνεται πως στις εξελίξεις βάζεις το χεράκι σου. Διαφωνίες με την οικογένεια! Την ίδια μέρα σχηματίζεται άλλο ένα δύσκολο τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Ξαφνικές αναλαμπές και αιφνίδιες μπόρες που επηρεάζουν την επικοινωνία στο χώρο της δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην συμβίωση με το ταίρι. Τα προβλήματα της οικογένειας τα μεταφέρεις στην σχέση και χαλάει το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος, η γνωριμία που προκύπτει στον εργασιακό χώρο σε ενθουσιάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικογένεια έχει λόγο για τις αποφάσεις σου πάνω στα επαγγελματικά και θέλει να δίνει συμβουλές. Στα οικονομικά στοχεύεις σε αύξηση του εισοδήματος που προκύπτει μετά από πολύ δουλειά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *