ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και εσύ είσαι φορτισμένος ψυχολογικά, λόγω ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και μην πανικοβάλλεσαι. Την ίδια μέρα σε σώζει το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που φροντίζει να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις και να ορθοποδήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν χρειάζεται να πιέζεις τον σύντροφο να αποδείξει τα συναισθήματα του για να νιώσεις ασφαλής. Σε αγαπά όπως και να ‘χει. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον σήμερα δεν είναι σωστή επιλογή να γνωριστείς με κάποιον. Η μέρα για σένα είναι ακατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Κρόνο που φέρνει προσωρινά εμπόδια και φρενάρει τα δημιουργικά σου σχέδια για το μέλλον. Προσοχή στο φιλικό περιβάλλον. Την ίδια μέρα το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει συναισθηματικά ευτυχισμένο και απολαμβάνεις την ευνοϊκή ενέργεια του σύμπαντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις να βρεθείς με το ταίρι σου και ταυτόχρονα με τους φίλους στο ίδιο περιβάλλον. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους και θα έρθεις σε δύσκολη θέση. Αν είσαι ελεύθερος, η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που αποπνέεις θα σε φέρουν κοντά σε μια σπουδαία ερωτική γνωριμία.

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια συνεργασία με ευνοϊκούς όρους. Είσαι τυχερός τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ δουλειάς και σπιτιού. Το ένα φρενάρει το άλλον και εσύ στέκεις εκεί στη μέση χωρίς να ξέρεις ποιο δρόμο να πάρεις. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ένα θετικό τρίγωνο με τον Δία. Παρελθοντικές οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο παρόν για να λυθούν οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θέλεις να βρεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου και να βγάλεις τα παράπονα σου προς τα έξω. Σε στηρίζει και σε βοηθά σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα είναι δύσκολη μέρα για γνωριμίες και γι’ αυτό ασχολείσαι με παλιές ερωτικές ατασθαλίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται και έχεις την δυνατότητα να χτίσεις την δική σου καριέρα από μόνος σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο που για σένα σημαίνει πως μπλοκάρονται οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σου. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με κανένα και δεν το επιδιώκεις καν. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Δία και παίρνεις ανάσες σε ότι αφορά τους στόχους και τα φιλόδοξα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ξεπερνάς τα εμπόδια της επικοινωνίας με την βοήθεια του συντρόφου. Σχεδιάζεις μαζί του μια απόδραση για την τόνωση της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες και κοινωνικοποιήσου και κάπου ανάμεσα στον φιλικό κύκλο να βρεις το ταίρι που σου αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνάπτεις συνεργασίες καινούργιες και πολύ συμφέρουσες. Προωθείς όλα τα επαγγελματικά σου σχέδια και απολαμβάνεις οικονομικό όφελος.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Είναι μια δύσκολη όψη που σε καθιστά ανασφαλή σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Κλονίζεται η σταθερότητα η ασφάλειά σε αυτά που θεωρείς πάντα δεδομένα και σίγουρα και νιώθεις λίγο μετέωρος. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία και ανακτώνται κάποια κοινωνικά ζητήματα που είχαν κολλήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν πιστεύεις τα λόγια του συντρόφου και θέλεις πράξεις για να πειστείς για τα συναισθήματα του. Δεν αποκλείεται να βγάλεις ζήλια που θα χαλάσει ακόμα περισσότερο το ερωτικό κλίμα. Αν είσαι μόνος, δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από την δουλειά να σου δείξει τα αισθήματα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια προβλέπεται στα επαγγελματικά και η άνοδος είναι προδιαγεγραμμένη. Στα οικονομικά όμως χρειάζεται προσοχή γιατί τα χρέη σε πιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο σου βρίσκει απέναντι τον Κρόνο και κονταροχτυπιούνται. Είσαι τρομερά ευαίσθητος σήμερα με αυτές τις συνθήκες. Οι άλλοι μπλοκάρουν την εξέλιξη σου και πρέπει να τους σταματήσεις. Την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Δία και φέρνει τις διευκολύνσεις που ζητάς μέσα από κάποια σχέδια που υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου από τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην σχέση με τον σύντροφο εξαιτίας άλλων. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο πάνω σε μια μετακίνηση που θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεσμεύεσαι με νέο συμβόλαιο για να αυξήσεις το εισόδημα και να ανέβεις στην καριέρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και φέρνουν άγχος και ψυχολογική κούραση. Έχεις φορτωθεί πολλά προβλήματα στους ώμους σου και δεν αντέχεις άλλο βάρος. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία και αποκτάς αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αναγκαστικά θα ακούσεις παράπονα από τον σύντροφο και θα σου ρίξει το φταίξιμο για την έλλειψη χρόνου και τις συνθήκες που εξελίσσεται η ζωή σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον δεν έχεις και πολλές ελπίδες σήμερα για να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι πολύ απαιτητική και σε κουράζει. Πάρε άδεια για να μην καταρρεύσεις. Τα οικονομικά πιέζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και βάζει φρένο στα δημιουργικά σχέδια και στην προώθηση των επιθυμιών σου. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα. Την ίδια μέρα το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, φέρνει κάποιες σημαντικές βοήθειες από ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα δεν διαφαίνεται ελπιδοφόρα για την σχέση σου. Πολλές αντιθέσεις και πολλές διαφωνίες που δεν επιτρέπουν την ομαλή συμβίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεπερνάς φοβίες και αναστολές και πλησιάζεις το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια και όνειρα για την προώθηση των επαγγελματικών προς στιγμήν μπλοκάρονται. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα στην δουλειά και το οικογενειακό περιβάλλον. Κανείς όμως δεν είναι ευχαριστημένος και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη την ίδια μέρα κάνει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία και καταφέρνεις να τα συνδυάσεις όλα τέλεια. Παρόλα αυτά το άγχος δεν θα λείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν έχεις και πολύ όρεξη να ασχοληθείς με την σχέση και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο αλλού. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις κάποια βεβιασμένη κίνηση για γνωριμία γιατί δεν είναι ιδανική ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στοχεύεις να ανέβεις ψηλά στην ιεραρχία της καριέρας και είσαι πρόθυμος να παλέψεις για αυτό τον σκοπό. Στα οικονομικά έχεις άγχος και ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη αντικρούεται με τον Κρόνο και φρενάρονται τα μελλοντικά σου σχέδια καθώς δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει την θετική όψη τριγώνου με τον Δία και φέρνει ένα αεράκι δροσιάς και προωθείς τα 

ταλέντα και τα δημιουργήματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προσπαθείς να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και να επικοινωνήσεις εγκεφαλικά. Πρέπει να έχεις υπομονή γιατί η αρχή είναι αρκετά δύσκολη. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ευκαιρίες και προτάσεις για έξοδο κι εκεί σε περιμένει ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες προβλέπονται το αμέσως επόμενο διάστημα. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κανένα σημαντικό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη στέκει απέναντι από τον Κρόνο και δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα γενικότερο στην ζωή σου. Σε κυριεύουν οι ανασφάλειες από τις ευθύνες που επωμίζεσαι. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με το Δία και επανέρχονται τα πράγματα στην θέση τους αφού βάλεις λίγο το χεράκι σου κι εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα με ζήλιες και πειράγματα θα περάσεις την μέρα σου. Φρόντισε να γίνουν με κομψό τρόπο, ώστε να μη διαταραχθεί η σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις και πολλές πιθανότητες επιτυχίας σήμερα για να κερδίσεις την συμπάθεια του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες συνεργασίες θέλουν προσοχή τουλάχιστον μέχρι να αποδείξουν τη φερεγγυότητα τους. Στα οικονομικά για να σου φύγει το άγχος πρέπει να ξεχρεωθείς.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο σου. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για τις εξελίξεις στη ζωή σου. Εσύ φέρνεις τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις γιατί είσαι μπλοκαρισμένος. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Δία και βελτιώνεις την επικοινωνία με τον περίγυρο και στοχεύεις σε ταξίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ο σύντροφος αντιμετωπίζει το αυστηρό πρόσωπο και την κριτική σου. Με αυτό το τρόπο θα απομακρυνθείς και θα παγώσουν τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι την πρόταση για μια έξοδο όπου θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα με ένα άτομο της παρέας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αλήθεια είναι ότι έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά και τρέχεις. Στα οικονομικά βελτιώνεται η κατάσταση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *