ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ανακοίνωσε 101 ονόματα υποστηρικτών η Δώρα που δηλώνει: «Ξεκινάμε!»

Ανακοίνωσε 101 ονόματα υποστηρικτών η Δώρα που δηλώνει: «Ξεκινάμε!»

Από τον συνδυασμό «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ» και την υποψήφια δήμαρχο Αλεξάνδρειας Δώρα Κουρκουτά ανακοινώθηκε:

Συνδημότισσες, συνδημότες

Σε λίγους μήνες, θα κληθούμε να αποφασίσουμε για τη νέα διοίκηση του Δήμου μας. Η εύκολη εκ του μακρόθεν κριτική μπορεί να είναι χρήσιμη πλην όμως δεν είναι ποτέ παραγωγική.

Για το λόγο αυτό πολλοί δημότες πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε μία ευρύτατη, από όλες τις απόψεις, δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου μας, με όρους και προϋποθέσεις που επιβάλουν οι σύγχρονες συνθήκες και στην κατεύθυνση ενός ευρωπαϊκού δήμου, όπως αρμόζει στον ευλογημένο τόπο μας.

Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στη συλλογική προσπάθεια δημιουργίας της δημοτικής παράταξης «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ»

Η δημοτική μας παράταξη γεννήθηκε μετά από συλλογικές διαδικασίες, από ενεργούς πολίτες, διαφορετικών πολιτικών, ιδεολογικών και κοινωνικών αναφορών, με διαφορετικές διαδρομές στα κοινά, όμως χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, γιατί πολύ απλά η καθημερινότητά μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν χρώμα. Είμαστε πολίτες, που τους ενώνει η ειλικρινής αγάπη για τον τόπο, το ήθος, οι γνώσεις, η εμπειρία στα αυτοδιοικητικά ζητήματα, η ορμή του νεοεισερχόμενου, το πάθος για δημιουργία, η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Ναι όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, φρονούμε πως   αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης του τόπου. Μία πολύχρωμη ομάδα, διαφορετικών αντιλήψεων, διαφορετικών ηλικιών, που έχει όμως κοινές αγωνίες,  κοινούς στόχους.

Δεν θα αναλωθούμε απλώς στην διαπίστωση των προβλημάτων, στην εγκατάλειψη από την…

Διαβάστε τη συνέχεια και τα ονόματα στο zoomerang.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *