ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στη γιορτή για τα 14 χρόνια του EURO 2004 ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστας Μαστοροδήμος (φώτο)

Στη γιορτή για τα 14 χρόνια του EURO 2004 ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστας Μαστοροδήμος (φώτο)

Την επέτειο για τα 14 χρόνια από την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία γιόρτασε ο επίσημος σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα Χανιά “Γαλανόλευκος Φάρος”.

Στη γιορτή βρέθηκαν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Γιώργος Καταγκούνης, ο Ζήσης Βρύζας και ο Φάνης Κατεργιαννάκης.

Η εκδήλωση είχε σημαδιακό χαρακτήρα αφού συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας και τη κατάκτηση του EURO το 2004.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστας Μαστοροδήμος με τη σύζυγό του, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου Ημαθίας του Γαλανόλευκου Φάρου.

Μάλιστα την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης, ο Βασίλης Τσιάρτας εγκαινίασε αίθουσα στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά η οποία ονομάστηκε HELLAS CHAMPIONS EURO 2004 παρουσία του κ. Μαστοροδήμου.

Δείτε εικόνες:

1 Comment

  • Αυτήν την επιτυχία πριν 14 χρόνια δεν την αξιοποιήσε κανείς. Προσωπικά, αδίκως γίνονται όλα. Θυμάμαι το ένα εκατομύριο ευρώ που ζητούσαν έκαστος ο κάθε ποδοσφαιριστής από την πολιτεία. Πάλι προσωπικά τοποθετούμαι και ρωτώ. Γιατί εγώ να είμαι χαρούμενος για όλους αυτούς που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία μοναδική ευκαιρία; Δηλαδή θα μνημονεύουμε μία επιτυχία (που όλοι είμαστε υπερήφανοι) αλλά θα απολαμβάνουμε τους σάπιους καρπούς της; Προσώπικά λοιπόν όλοι όσοι εμπλέκεστε με το ποδόσφαιρο σας έχω στη σκέψη μου ως ανίκανους. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι την εθνική τους επιτυχία την εμπορεύτικαν. Είστε παράδειγμα προς αποφυγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *