ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Φωτίζεται ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής ζωής για σένα. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και αποζητάς επαγγελματική άνοδο, αναγνώριση, σεβασμό από τους ανωτέρους και όχι μόνο. Το ευνοϊκό τρίγωνο του φεγγαριού με τον ευεργέτη Δία, δημιουργούν της αίσθησης της ασφάλειας και της σιγουριάς, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το ταίρι τα σταθερά συναισθήματα αγάπης και κατανόησης. Η συντροφική ζωή σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, ώστε να νιώθεις επαρκής. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιλαμβάνεσαι το ερωτικό βλέμμα που ‘παίζει’ στην δουλειά και προτείνεις ένα επαγγελματικό γεύμα που εύχεσαι να πάρει άλλη τροπή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, η εβδομάδα αρχίζει με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι ένα φεγγάρι πολύ ευνοϊκό για το δικό σου ζώδιο και συντελείται στον τομέα που συμβολίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την επέκταση. Είσαι προς αναζήτηση ταξιδιών, και γνώσεων. Περιπέτειες και εμπειρίες έρχεται να σου φέρει αυτό το φεγγάρι. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον ευεργετικό Δία, που ήδη φιλοξενείς στο ζώδιο σου, σε κάνει πολύ τυχερό σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις την επιθυμία του συντρόφου που είναι και δική σου για ένα μακρινό ταξίδι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Αν είσαι ελεύθερος, ετοίμασε βαλίτσα με τα λίγα και απαραίτητα, βγάλε εισιτήριο για μια τοποθεσία μακρινή, όπου θα γνωρίσεις το άτομο που έχεις ονειρευτεί.

Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα. Το μυαλό σου είναι εστιασμένο αλλού, αν και είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας. Τα έξοδα μετακινήσεως και διαμονής σε ξενοδοχεία πολύ τα ευχαριστιέσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου, η εβδομάδα αρχίζει με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μπαίνεις σε μια φάση εσωστρέφειας και εσωτερικών αναζητήσεων. Το φως του φεγγαριού πέφτει μέσα στα κατάβαθα της ψυχής σου και αναδύονται από εκεί φόβοι και άγχη. Το ευεργετικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία, θεραπεύει τις πληγές που άφησε πίσω του το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που προσφέρει το σύμπαν και να επικοινωνήσεις τους ενδόμυχους φόβους στο ταίρι σου. Η βοήθεια και η στήριξη που σου προσφέρει, σε βγάζουν από το τέλμα. Αν είσαι αδέσμευτος, η προσκόλληση σε μια παλιά ερωτική σχέση, δεν σε ευνοεί και σε πάει πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προμηνύονται συνεργασίες που θα σε ωφελήσουν και θα κερδίσεις αρκετά χρήματα. Επίσης ευνοείσαι με οικονομική άνοδο, από αποδοχή κληρονομιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από σένα. Όλες οι σχέσεις της ζωής σου παίρνουν φως. Έτσι μπορείς να δεις τι κρύβουν οι ψυχές τους. Το ευνοϊκό τρίγωνο του φεγγαριού με τον επεκτατικό Δία, διευκολύνει, ώστε να μπουν σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, με το ταίρι βαδίζεις σε καλό δρόμο και μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα που έρχονται. Μεγάλη τύχη σε ότι αφορά τα μελλοντικά σχέδια που κάνεις για αυτή τη σχέση. Μεγάλο άνοιγμα της τύχης περιμένει κι εσένα που είσαι ελεύθερος ακόμα. Μια σπουδαία γνωριμία έρχεται στο δρόμο σου και σε χαροποιεί αφάνταστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες πάνω από όλα είναι φίλοι και αυτό πιστεύεις. Καταφέρνεις να συνδυάσεις την δουλειά με την φιλία και τα πας περίφημα. Η τύχη επεκτείνεται και στα οικονομικά!

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Λέοντα μου, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το φως του φεγγαριού πέφτει στον τομέα της καθημερινότητας και της ρουτίνας που προκαλεί η συνήθεια. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά και το θετικό τρίγωνο της πανσελήνου με τον ευεργέτη Δία, σε ευνοεί στη καριέρα και στην κοινωνική καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, έχεις αναλάβει τόσες πολλές ευθύνες και έχεις τόσα πολλά προβλήματα στο κεφάλι σου που αφορούν την καθημερινότητα στη δουλειά που δεν βρίσκεις χρόνο για το ταίρι. Ευτυχώς υπάρχει κατανόηση από μέρους του. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου και ας έχεις την καλή διάθεση. Φέρε εις πέρας πρώτα τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη δουλειά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και αν ξεπεράσεις τις αγγαρείες που τρώνε πολύ ωφέλιμο χρόνο θα πας περίφημα. Μόνο με τα οικονομικά θα αγχώνεσαι, γιατί δεν σε φτάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την ολοκλήρωση του φεγγαριού στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τούτη η πανσέληνος φωτίζει τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τομέα του χάρτη που συμβολίζει για σένα τα παιδιά, τα ταλέντα, την διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα. Το ευνοϊκό τρίγωνο του φεγγαριού με τον ευεργέτη Δία, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, γνώσεις και δεξιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η παρέα του συντρόφου σε πλημμυρίζει χαρά και αισιοδοξία. Μαζί περνάτε ώρες ατελείωτες συζητώντας και σχεδιάζοντας το μέλλον της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου κάνοντας μια μετακίνηση. Αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επιχειρηματικά σχέδια που θα σε ευνοήσουν ανοίγονται μπροστά σου. Με τα οικονομικά δεν έχεις πρόβλημα, αλλά τα έξοδα δεν θα αποφευχθούν.

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Ζυγέ μου η εβδομάδα κάνει ποδαρικό με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το φως του φεγγαριού διαχέεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, Βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα των οικογενειακών δεσμών και πρέπει να επιλυθούν. Το θετικό τρίγωνο του φεγγαριού με τον επεκτατικό Δία, θα φέρει εύνοια στα κληρονομικά ζητήματα όπου θα βρεθούν λύσεις χωρίς να ζημιωθεί κανείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε γοητεύει η θαλπωρή του σπιτιού και αποζητάς την ζεστασιά ,στην αγκαλιά του συντρόφου. Τα παλιά δεν σε ενοχλούν πια και έχουν γιατρευτεί οι πληγές που σας κρατούσαν απομακρυσμένους ψυχικά. Αν είσαι αδέσμευτος, και έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση, μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συμφωνία για συνεργασία είναι στα σκαριά. Έχεις την εύνοια για να την προχωρήσεις. Στα οικονομικά σε βοηθά το αλισβερίσι που έχεις με την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με τον σχηματισμό της πανσελήνου ξεκινά η εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ, που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το φως του φεγγαριού πέφτει στο τομέα της επικοινωνίας των επαφών και των μετακινήσεων. Εστιάζεις την προσοχή σου στις συναντήσεις με φίλους και στις συζητήσεις. Ο Δίας με τις ευνοϊκές του όψεις ως προς τα φώτα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνει τις επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση τώρα έχεις την ευκαιρία να την βελτιώσεις και να την πας ένα βήμα παραπέρα. Έχεις κάποιες προτάσεις για τον σύντροφο που θα τον χαροποιήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, κάπου ανάμεσα στις άπειρες μετακινήσεις και επαφές θα συναντήσεις τον υποψήφιο σύντροφο που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εισακούγονται οι προτάσεις και οι ιδέες σου που εκπλήσσουν τους ανωτέρους. Οι συνεργασίες διεξάγονται ομαλά και επωφελείσαι από την αύξηση των οικονομικών πόρων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πέφτει το φως του φεγγαριού στον τομέα της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Επικεντρώνεσαι στα χρήματα και στα αποκτήματα, καθώς οι θετική όψη τριγώνου, του φεγγαριού με τον Δία, σε βοηθά να εξασφαλίσεις μια καθημερινότητα πιο άνετη και αισιόδοξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σιγουριά και την εγγύηση των συναισθημάτων του ερωτικού συντρόφου. Δεν ανησυχείς για τη πορεία της σχέσης, καθώς δεν υπάρχει τίποτα να την σκιάζει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, παρόλο που η μέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, θα καταφέρεις να αποσπάσεις την προσοχή ενός ατόμου που συναναστρέφεσαι στην δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά παραδόξως δεν σε κουράζει, ούτε σε αγχώνει όπως το προηγούμενο διάστημα. Αυτό οφείλεται στην χρηματική ανταμοιβή των κόπων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του φεγγαριού και στρέφεται το φως επάνω σου. Πολύ θετικές εξελίξεις αναμένονται σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σε θέματα δημιουργίας, ταλέντων, παιδιών και διασκέδασης. Το θετικό τρίγωνο του φεγγαριού προς τον Δία, φέρνει όλα τα ωραία της ζωής που έρχονται να τα γευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τον αληθινό και ρομαντικό έρωτα στην αγκαλιά του συντρόφου. Είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της σχέσης και το διασκεδάζεις, διατυμπανίζοντας τον έρωτα σου. Αν δεν έχεις σχέση, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην βρεις και να μείνεις μόνος με τέτοια εύνοια που σε ακολουθεί. Βγες έξω, διασκέδασε και φλέρταρε με την ψυχή σου. Με τούτο το φεγγάρι πάνω σου όλα επιτρέπονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καλλιτεχνικά σου σχέδια και δημιουργήματα προωθούνται με σχετική ευκολία. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες γιατί δεν δίνονται συνέχεια. Στα οικονομικά υπάρχει άνοδος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνει ποδαρικό και εγκαινιάζει την νέα εβδομάδα. Για σένα φωτίζεται ο πιο εσωστρεφής και εσωτερικός τομέας του ωροσκοπίου σου. Το φεγγάρι ρίχνει το φως του προσπαθώντας να σε ανεβάσει στον αφρό και να σε βγάλει στη επιφάνεια. Οι θετική όψη του τριγώνου που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Δία σε βοηθούν να αναδυθείς. Η οικογένεια αποτελεί σημαντικό στήριγμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, με εσωστρέφεια θα περάσεις την μέρα με το ταίρι. Έχεις ανάγκη από ηρεμία, χαλάρωση και ο σύντροφος ακολουθεί την επιθυμία σου. Η ψυχή σου αποκτά άρωμα ρομαντισμού που θα απολαύσει ο σύντροφος. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν έχεις την επιθυμία για να κάνεις γνωριμίες και αφοσιώνεσαι στις προσωπικές επιθυμίες, ανάγκες του εαυτού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά γίνεται σήμερα εξ αποστάσεως και από το χώρο του σπιτιού αφού δεν έχεις όρεξη για μετακινήσεις και συναντήσεις με συναδέλφους. Στα οικονομικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό της πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μια μέρα πολύ θετική για σένα αφού το φως του φεγγαριού πέφτει στον τομέα των φιλόδοξων σχεδίων και σε προτρέπει προς υλοποίηση. Τα όνειρα δεν τα κρατάς για τον εαυτό σου αλλά τα επικοινωνείς με το στενό περιβάλλον. Το ευνοϊκό τρίγωνο του φεγγαριού με τον ευεργέτη Δία, σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το φιλικό περιβάλλον και να συζητήσεις για τα πλάνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, ανεβάζεις επίπεδο στην επικοινωνία με το ταίρι και μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Μετακινήσεις και εκδρομούλες βελτιώνουν την σχέση και φέρνουν ανανεωτικό αέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα διαγράφεται πολύ ευοίωνη, για να έρθεις σε επαφή με καινούργια άτομα και από εκεί θα βρεις αυτό που γυρεύεις να σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται και υλοποιούνται. Χαίρεσαι που υπάρχουν άτομα να ακούσουν τις προτάσεις σου. Οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *