ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πρόεδρος Τ.Κ. Βρυσακίου: “Το συσσίτιο του Γκυρίνη συνεχίζεται..”

Πρόεδρος Τ.Κ. Βρυσακίου: “Το συσσίτιο του Γκυρίνη συνεχίζεται..”

Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βρυσακίου Τάσο Χατζηστρατή:

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, μεσημεριανές ώρες. Το έργο συνεχίζεται.

Ηλθε η ώρα η παράσταση να δοθεί και στο Βρυσάκι. Το συσσίτιο του Γκυρίνη συνεχίζεται, περιλαμβάνει κουτόχορτο με διανομή κάδων.

Επικεφαλείς οι υποψήφιοι του Γκυρίνη. Ο πρόεδρος, οι ανάγκες των δημοτών δεν υπολογίζονται, δεν ενημερώνονται, δεν τους πέφτει λόγος . Το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρος καταργούνται.

Προέχει ο λόγος και οι ανάγκες του δημάρχου. Οι εισηγήσεις του προέδρου και του τοπικού συμβουλίου, οι ανάγκες των συγχωριανών μας αγνοούνται.

Κύριε Δήμαρχε μπορείς να αγνοείς τους φίλους, τους συνεργάτες σου , όχι όμως ένα ολόκληρο χωριό. Ντροπή σας. Μετά από 8,5 χρόνια διοίκησης το μόνο που έχετε ως δύναμη είναι οι κάδοι σκουπιδιών.

Πολιτική με τα σκουπίδια. Πολιτική κατακαλόκαιρο με την υγεία των συγχωριανών μου.

Μόνο αυτό μπορείτε. Να θυμάστε όμως το Βρυσάκι δεν κατοικείται από «ραγιάδες». Το Βρυσάκι κατοικείται από νοήμονες και περήφανους δημότες.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

6 Comments

  • Φτάνει ρε παιδιά εντάξει ξέρουμε το παιχνίδι του γκιρινη το μάθαμε!
    Βγαίνετε σε όλα τα σαΐτ και το παίζετε αγγελούδια!
    Τα ίδια χάλια είστε και εσείς απλώς αλλάξατε στρατόπεδο!
    Ο τόπος θελει άλλη φουρνιά για να αλλάξει και ξήλωμα όλα από την αρχή αλλιώς…

  • Τάσο, διαφωνώ μαζί σου. Ο κ. Δήμαρχος, με το παρεάκι του πάντα, ήταν συνεχώς παρών, κοντά στους κατοίκους όλων των χωριών του Δήμου. Δεν έλειψε από κανένα πανηγύρι, καμία κοπή βασιλόπιτας, καμία εκδήλωση τοπικού συλλόγου. Μην είμαστε και ……. αχάριστοι !!!!

  • Γιατί όλοι γράφετε ανώνυμα ?τι φοβάστε?

  • ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

  • Απο ότι μαθαίνουμε όντως οι κάτοικοι στο χωριό μας δεν είναι ραγιάδες αλλά έχουν έναν πρόεδρο που είναι σουλτάνος και οπως ξέρει όλο το χωριό έβαλε και δυο προβολείς στις κολόνες οι οποίοι είναι στραμμένοι στην περιουσία του καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου.

  • Κα Μαρία είστε κάτοικος Βρυσακίου σίγουρα? Απέναντι από το σπίτι του προέδρου δεν υπάρχει κανένας προβολέας απεναντίας υπάρχει ένα οικόπεδο με χόρτα μέχρι τον ουρανό που ενώ ο πρόεδρος θα μπορούσε να καθαρίσει γύρω από το σπίτι του προτιμάει ν καθαρίζει με προσωπική δουλειά παρακαλώ μνήματα εκκλησία κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *