ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε βρίσκει να ασχολείσαι με τα εργασιακά θέματα και την καριέρα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης στα επαγγελματικά και να αναγνωριστείς. Μπορεί να σε απασχολήσουν επίσης θέματα με τον πατέρα, ή τον σύζυγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση σήμερα θα έχεις σημαντικές εξελίξεις με τον σύντροφο. Νοιάζεσαι για τα αισθήματα του και επιθυμείς την παρέα του ακόμα κι όταν πρόκειται να παρευρεθείς σε επαγγελματικές εκδηλώσεις. Αν δεν έχεις σχέση, μπορείς εύκολα να βρεις μέσα από την κοινωνική ζωή και τις επαφές με άτομα που συνεργάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε εστιάζει σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Επιθυμείς να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Ο τρόπος που διαλέγεις είναι ο σωστός και σου προσφέρει νέες δεξιότητες, γνώσεις και περγαμηνές, που θα σε ωφελήσουν επαγγελματικά, αλλά και ηθικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που έχεις ήδη βρει τον σύντροφο της ζωής σου, είσαι σε θέση να του προσφέρεις ένα πολυπόθητο ταξίδι που βρίσκεται στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η αλλαγή των παραστάσεων θα βοηθήσει την σχέση να αναπτυχθεί και να ωριμάσουν οι συνθήκες για μελλοντική συμβίωση. Αν όμως δεν έχεις βρει ακόμα τον σύντροφο που θα ήθελες έχεις την ευκαιρία μέσα στα πόδια σου και κάνε την απόδραση μέσω ενός ταξιδιού, που θα σε οδηγήσει στην αγκαλιά του.

Δεν σε νοιάζουν ιδιαίτερα σήμερα τα επαγγελματικά και δεν σκέφτεσαι την δουλειά. Οργανώνεις ταξίδια και διακοπές. Στα οικονομικά είσαι εξασφαλισμένος και έχεις κάνει από πολλού τα κουμάντα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω. Είναι η επόμενη μέρα της πανσελήνου και το εσωστρεφές συναίσθημα εξακολουθεί να σε καταβάλει. Είσαι αντικοινωνικός, μοναχικός και αποφεύγεις κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Προτιμάς να μείνεις μέσα διαβάζοντας ένα «ψαγμένο» βιβλίο, ή παρακολουθώντας μια ταινία μυστηρίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η βασική σου επιθυμία είναι να κλειστείς μέσα με τον σύντροφο και να ενωθείς ψυχικά και σωματικά μαζί του. Η ψυχική επαφή είναι το ελιξίριο που θα σε ανακουφίσει από τα πολλά προβλήματα. Αν δεν έχεις σχέση, δύσκολη μέρα για να προσπαθήσεις να βρεις. Μείνε έτσι και κάνε υπομονή μέχρι να εμφανιστεί η κατάλληλη μέρα που τελικά δεν θα αργήσει πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα χρέη και οι οφειλές είναι ένας από τους παράγοντες στους οποίους οφείλεται το άγχος σου, για αυτό προσπαθείς να έρθεις σε συμφωνία για δουλειά, που θα καλυτερέψει τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Έχει πάρει θέση ακριβώς απέναντι σου και σε εστιάζει στα θέματα των άλλων. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό, αφού η Σελήνη είναι δικός σου κυβερνήτης. Η διάθεση σου είναι άμεσα εξαρτώμενη από τους άλλους και θεωρείς ότι δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς την συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, ακούς πιστά τις προτάσεις του συντρόφου και εκπληρώνεις τις επιθυμίες του. Σε παρασύρει το συναίσθημα και δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη, αφού η λογική απουσιάζει. Ότι πεις θα θεωρηθεί εγωιστικό. Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια μέρα που μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να γνωριστείς με ένα ενδιαφέρον άτομο από τον κύκλο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις επαγγελματικές συνεργασίες τα πας πολύ καλά παρόλο που αφήνεις στους άλλους τις σημαντικές αποφάσεις. Τουλάχιστον έχεις την επίβλεψη. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω. Η θέση που καταλαμβάνει σε σχέση με το δικό σου ζώδιο, δεν είναι και η καλύτερη, αφού σε φέρνει αντιμέτωπο με την ρουτίνα της καθημερινότητας και όλες τις βαρετές δουλειές, που δεν είναι του χαρακτήρα και του γούστου σου. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου θα συνεχίζει να σε κουράζει σωματικά για λίγο ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με τις δουλειές και την καθαριότητα του σπιτιού παρέα με το ταίρι. Εντάξει δεν είναι πολύ ερωτικό αυτό αλλά αν αντιμετωπιστεί με χιούμορ διόλου απίθανο να περάσεις καλά. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, έχε τα μάτια σου ανοικτά στην δουλειά, γιατί κάποιο άτομο εκδηλώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το ξεσκαρτάρισμα της περιττής δουλειάς θα ασχοληθείς σήμερα, αλλά κι αυτό χρειάζεται για να αποσυμφορήσεις το γραφείο που εργάζεσαι. Με τα οικονομικά κοίτα τι θα κάνεις γιατί όσο δεν τακτοποιείς τα χρέη, τόσο δεν καταφέρνεις να ησυχάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω. Ένας χώρος που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο και σε ευνοεί. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου συνεχίζει να σε αβαντάρει σε θέματα κοινωνικότητας. Χαίρεσαι την ζωή και την απολαμβάνεις στο έπακρο. Εστιάζεις στην αισιοδοξία, στην διασκέδαση και στην καλοπέραση. Γίνεσαι παιδί και φέρεσαι ανέμελα και ξένοιαστα, κάτι που το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η χαρά της ζωής είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου και αποδέκτης είναι ο σύντροφος που εισπράττει αυτή την θετικότητα. Η εκφραστικότητα και η γενναιοδωρία εκτιμώνται ιδιαίτερα από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, δεν δικαιολογείσαι να παραμείνεις μόνος, τώρα που έχεις απεριόριστη τύχη και μπορείς να την εκμεταλλευτείς ώστε να γνωρίσεις τον έρωτα που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια, όνειρα , φιλοδοξίες και επαγγελματικά εγχειρήματα θα έχουν ευνοϊκή πορεία και κατάληξη. Προωθείς με ενθουσιασμό τα ταλέντα σου. Στα οικονομικά ξοδεύεις χρήματα για την καλοπέραση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εξακολουθούν να σε επηρεάζουν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε επικεντρώνει καθαρά στον συγκεκριμένο τομέα. Είσαι αρκετά εσωστρεφής και προτιμάς να μείνεις μέσα για να μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους γονείς και στους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις τη ιδιωτική ζωή με το ταίρι κεκλεισμένων των θυρών. Είσαι αρκετά συναισθηματικός, ευαίσθητος και επιθυμείς να τα βγάλεις τα συναισθήματα από μέσα σου και να τα εκμυστηρευτείς στον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η πεσμένη διάθεση δεν σε ωθεί σε έρευνα για ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά δεν βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες σήμερα που είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου. Ούτε και τα οικονομικά σε απασχολούν ιδιαίτερα. Εκμεταλλεύεσαι την ημέρα για περισυλλογή και ταυτόχρονα άδειασμα του εγκεφάλου από τα περιττά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η μέρα είναι γεμάτη επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και επικοινωνίες. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να επηρεάζει τον τομέα των μετακινήσεων και των επικοινωνιών. Ταξιδάκια αναψυχής με ανανεωτικό χαρακτήρα είναι πολύ πιθανά. Μετρίασε την νευρικότητα, την υπερκινητικότητα και την βιασύνη γιατί τείνεις να αποσπάσαι εύκολα από τον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες φέρνουν το ταίρι κοντά σου. Απολαμβάνεις συζητήσεις μαζί του και αποφασίζεις για την μελλοντική πορεία της σχέσης σαφώς με την συγκατάθεση του. Εσύ που δεν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου τώρα είναι η ευκαιρία που έψαχνες. Κοινωνικοποιήσου με παρέες, φίλους και να είσαι σίγουρος ότι θα τον ανακαλύψεις άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με φρέσκιες ιδέες και νέες προτάσεις στο μυαλό σου θα δραστηριοποιηθείς για καινούργιες συνεργασίες. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σένα φίλε Τοξότη η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε επικεντρώνει σε θέματα που άπτονται της συναισθηματικής και οικονομικής σου ασφάλειας. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να σε επηρεάζει στον τομέα που δείχνει ότι έχεις ανάγκη να σταθείς μόνος στα πόδια σου χωρίς βοήθειες από τρίτους. Απλά να προσέξεις μην το παρακάνεις και συμπεριφερθείς εγωιστικά, πλεονεκτικά προς τα άτομα που σου πρόσφεραν στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι με τον σύντροφο που έχεις επιλέξει, θα νιώσεις να ξαλαφρώνεις από προβλήματα, αφού έχεις εξασφαλίσει την σταθερότητα των συναισθημάτων του συντρόφου. Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει τον έρωτα σου. Αν δεν έχεις σχέση, μάλλον σήμερα δεν θα προβείς σε ενέργειες για να βρεις. Αρκείσαι σε μια οικεία γνωριμία από το παρελθόν που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι ανθηρά σε βαθμό που σε εξασφαλίζουν. Το ότι θέλεις όλο και περισσότερα όμως σε οδηγεί σε πλεονεξία. Στην δουλειά δεν αντιμετωπίζεις σημαντικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο. Ήδη από την χθεσινή πανσέληνο είσαι επηρεασμένος αφού πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου και στις επιθυμίες σου. Η υπερβολική ενασχόληση με τα προσωπικά σου σε κάνει μερικές φορές κυκλοθυμικό και υπερβολικό στις αντιδράσεις, λόγω υπερευαισθησίας. Η λογική σκέψη δεν σε ακολουθεί σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις τα πάντα δικά σου και είσαι απαιτητικός από τον σύντροφο. Σε περίπτωση που δεν γίνει το δικό σου κοίτα να μην το πάρεις πολύ βαριά γιατί έχει και ο άλλος τα δικά και οφείλεις να σκύψεις να τα δεις. Αν είσαι ελεύθερος, ο συναισθηματισμός και η οικειότητα που εκπέμπεις, φέρνουν κοντά σου άτομα, που επιθυμούν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πάντα σε θέση ισχύος. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα που φαίνεσαι πρόθυμος να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση. Τα οικονομικά είναι πολύ ικανοποιητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και η πεσμένη σου διάθεση χαλάει το κλίμα της ημέρας. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να σε επηρεάζει ψυχολογικά και θες να κλειστείς μέσα, όπου κανείς δεν μπορεί να σε ταράξει. Η απομόνωση είναι λυτρωτική και θεραπευτική. Αποφασίζεις να τελειώσεις με το παρελθόν και τραβάς κόκκινη γραμμή σε ότι σε πόνεσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ελευθερία είναι το κύριο γνώρισμα σου και το χαρακτηριστικό που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Αν όμως έχεις μπει σε μια σχέση σοβαρή, αναπτύσσονται συναισθήματα και ευαισθησίες που σου ήταν σχεδόν άγνωστες. Το ταίρι που υπάρχει στην ζωή σου σε αλλάζει. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν έχεις την διάθεση να βγεις προς αναζήτηση ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μια μέρα που θα προσπαθήσεις να ξετυλίξεις το κουβάρι του μυστηρίου που διαδραματίζεται στην δουλειά και αφορά παρασκηνιακές ενέργειες. Στα οικονομικά κρατάς κρυφά τα έσοδα που προέρχονται από δευτερεύουσες πηγές.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μια θετική συγκυρία που σε ευνοεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της μελλοντικής ζωής σου. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να στέλνει τα ενεργειακά της κύματα και να σε επηρεάζει. Οι φίλοι βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες, αφού στηρίζουν θερμά τις αποφάσεις σου. Απλά κράτα ισορροπίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις σχέση, μπορείς να κάνεις από κοινού με τον σύντροφο σχέδια για την πορεία που θα ακολουθήσετε. Η σκέψη για επισημοποίηση μάλλον δεν σας βρίσκει σύμφωνους και τους δύο. Άσε το χρόνο να κυλήσει. Αν είσαι μόνος, με την εύνοια που έχεις αυτή την περίοδο, είναι αδύνατο να μη βρεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς επαγγελματικά σχέδια σε κάποιο τομέα που αφορά διαδίκτυο, ή συνεργάζεσαι με άτομα που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στην διαφήμιση κτλ.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *