ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη και ο σχηματισμός του τετραγώνου Σελήνης-Δία, δείχνει να βάζει φρένο στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και αφορούν κυρίως τα οικονομικά πλάνα. Δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις και αποζητάς κι άλλα. Η υπεραισιοδοξία που σε διακατέχει είναι εμφανής στον φιλικό κύκλο. Δεν αποκλείεται κάποιος στενός φίλος να σου προτείνει λύσεις για αύξηση της ρευστότητας που θα σε ζημιώσει στην τελική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα θέλει προσοχή γιατί έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και επιπόλαια στη σχέση σου. Η ανασφαλής στάση δείχνει ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο μέσα από τον φιλικό κύκλο σε βλέπει ερωτικά, αλλά δεν έχει το θάρρος να σου το πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη και το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, φέρνει εμπόδια στην προσωπική σου ζωή. Μη νομίζεις ότι σου βάζουν οι άλλοι τρικλοποδιές, γιατί μόνος σου τα δημιουργείς, από ανασφάλεια που εντοπίζεται κυρίως στα επαγγελματικά. Η μέρα είναι ακατάλληλη για ρίσκο στα επαγγελματικά ενώ στα προσωπικά σου καλό είναι να αποφύγεις τις συναισθηματικές υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε τριγμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά πάνε εξαιρετικά καλά σε σένα που είσαι δεσμευμένος. Δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα να σε ταλανίζουν. Είσαι εξωστρεφής και με το ταίρι απολαμβάνεις εξόδους και κοινωνική ζωή. Αν δεν έχεις ταίρι, σίγουρα θα ανακαλύψεις το ιδανικό για σένα, κάπου ανάμεσα στις εξόδους και στις κοινωνικότητες που δραστηριοποιείσαι.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επαγγελματική προβολή βρίσκεσαι σήμερα φίλε Ταύρε. Επιθυμείς να αναγνωριστούν οι κόποι σου αλλά προς το παρόν υπάρχουν κάποιες ματαιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη και ο σχηματισμός του τετραγώνου της Σελήνης με τον Δία, εμποδίζει την προσωπική ανάπτυξη που αποζητάς. Ενώ η ψυχή σου θέλει να πετάξει σε μέρη μακρινά και να ταξιδέψει σε άλλους πολιτισμούς σε πιάνει απαισιοδοξία και θέλεις να κλειστείς μέσα. Μόνος σου εγκλωβίζεσαι και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Μην φανατίζεσαι με απόψεις ή ιδέες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού με το ταίρι σου αναπτερώνει το ηθικό. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και αποζητάς διέξοδο παρέα με τον ερωτικό σύντροφο. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, πολύ πιθανό να γνωρίσεις έναν υποψήφιο σύντροφο σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα σχέδια και καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι. Οικονομικά σε ρίχνει το άγχος και η οικονομική ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη κι εσύ φίλε μου Καρκίνε, δέχεσαι την επιρροή του τετραγώνου του κυβερνήτη σου με τον Δία. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κουράζει συναισθηματικά και σε φορτίζει. Δέχεσαι πιέσεις από το περιβάλλον των φίλων, που σε αποτρέπουν από την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα λόγια τους σε απογοητεύουν. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση να είσαι προσεκτικός, γιατί κάποια άτομα δεν καλοβλέπουν την ευτυχία σου. Για σένα που είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν σε απασχολεί να βρεις το άλλο σου μισό και προτιμάς να μείνεις μόνος. Έχεις ανάγκη να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να σκεφτείς το μέλλον σου χωρίς να αποσπά κανείς την προσοχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες είναι προ των πυλών! Η νέα δουλειά που σε περιμένει θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια και το οικονομικό άγχος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Η έννοια σου προέρχεται από τους άλλους, (σύντροφο, συνεργάτες), και επιθυμείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Εμπόδια παρουσιάζονται στο δρόμο σου και σε φρενάρουν. Πρέπει να διαχειριστείς θέματα κοινωνικής καταξίωσης αλλά δεν τα καταφέρνεις. Η μέρα είναι απαιτητική για θέματα καταξίωσης και επαγγελματικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βρίσκεσαι με το βλέμμα στραμμένο στον ερωτικό σύντροφο και σε αυτά που σου προσφέρει. Νοιάζεσαι και νιώθεις πληρότητα στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα ενδιαφέρον άτομο που κυκλοφορεί στον περίγυρο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται στο απόγειο του ενδιαφέροντος σου. Τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσεις θα σε βγάλουν από την κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Η καθημερινή σου ζωή δυσκολεύει και σε παίρνουν από κάτω οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις. Αποζητάς να ξεφύγεις από την ρουτίνα κάνοντας ένα ταξίδι, αλλά εμποδίζεσαι. Οι πληροφορίες της ημέρας θα φέρουν την υπερφόρτωση του προγράμματος σου και αυτό θα σε εκνευρίσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν ξέρεις τι να κάνεις για να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου και η γκρίνια είναι αναμενόμενη. Αν όμως είσαι μόνος, ενδεχομένως να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται και συνάπτεις ευνοϊκές συνεργασίες. Οικονομικά δεν θα αποφύγεις το άγχος για τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Είναι πολύ ερωτικό αυτό το διάστημα και φέρνει σκιρτήματα καρδιάς. Η αυξημένη κοινωνικότητα σε ευνοεί αλλά σε κουράζει ψυχολογικά και κάποιες φορές επιθυμείς να μείνεις κλεισμένος μέσα. Η ροπή σου προς την σπατάλη θα σε παρασύρει σε μη ωφέλιμες αγορές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές, ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι και χαίρεσαι την επαφή μαζί του . Αν είσαι ελεύθερος, σε εξιτάρει μια ερωτική γνωριμία με ένα γοητευτικό άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθείς τα ταλέντα και τις δεξιότητες και ρισκάρεις βάζοντας το οικονομικό κεφάλαιο για να αναγνωριστούν. Πρόσεξε μην σε συνεπάρει ο ενθουσιασμός και το παρακάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη σε απασχολεί ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού. Τα εμπόδια που βάζει η Σελήνη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία, προέρχονται από τον περίγυρο σου που δεν συμφωνεί με τις επιλογές σου. Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές φέρεστε επιπόλαια και εγωιστικά. Μην μεγαλοποιείς σήμερα τα συναισθήματά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα προτιμάς να μείνεις μέσα στο σπίτι και να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου από το να κάνεις μια ανούσια έξοδο. Για σένα που είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα άτομο που σε γλυκοκοιτάζει, αλλά ντρέπεται να σε πλησιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικογενειακά προβλήματα σε αποτρέπουν από την προώθηση των επαγγελματικών συνεργασιών προς το παρόν. Στα οικονομικά δεν είσαι ιδιαίτερα εστιασμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Δία. Οι μετακινήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές εμποδίζονται από τις ευθύνες της καθημερινότητας που δεν σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο, ώστε να ασχοληθείς με τα δικά σου. Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η έλλειψη χρόνου σε απομακρύνει από το ταίρι εσένα που βρίσκεσαι σε σχέση. Προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο από την δουλειά σου για να αποφύγεις την γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, σου τραβάει την προσοχή ένα ενδιαφέρον άτομο που συναντιέσαι καθημερινά σε κοινό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη κι εσύ φαίνεται πως δεν μπορείς να αποφύγεις τις υπερωρίες. Σε ότι αφορά τα οικονομικά μάλλον δεν βλέπεις φως και σε δυσαρεστούν οι αποδοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Δία. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στην οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Τα καλλιτεχνικά ταλέντα και η προώθηση τους, εμποδίζονται και μένουν στάσιμα. Τα παιδιά σε ξεπαραδιάζουν οικονομικά, αλλά χαλάλι τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αποζητάς την σταθερότητα και την ασφάλεια στην αγκαλιά του συντρόφου. Μόνο αυτός μπορεί να σε ηρεμήσει. Αν δεν έχεις σχέση και είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου σε ένα χώρο διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια δεν θα προωθηθούν αν δεν αναλάβεις το ρίσκο της επένδυσης. Αυτό βέβαια θα σε αγχώσει οικονομικά, αλλά στο μέλλον θα δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία που δεν το λες και εύκολη όψη. Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου. Νιώθεις να κουβαλάς στην πλάτη σου όλο το οικογενειακό βάρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πίεση που αισθάνεσαι δεν σε αφήνει να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν ασχολείσαι μόνο με τις ανάγκες του οικογενειακού περιβάλλοντος και παραμελείς τον σύντροφο, σύντομα θα έρθει η γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον δεν θα κάνεις κάποια σπουδαία γνωριμία σήμερα, που το ενδιαφέρον σου είναι αλλού δοσμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε περίπτωση που έχεις, ή πρόκειται να αναλάβεις την οικογενειακή επιχείρηση να προσέχεις γιατί θα πέσουν όλα τα βάρη πάνω σου. Σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα μάλλον δεν θα είσαι ευχαριστημένος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σένα αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα της Τετάρτης, είναι αρκετά πιεστική. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, σε κλείνει στον εαυτό σου. Τα άτομα που σε αναζητούν για παρέα δεν σε βρίσκουν πουθενά. Η εσωστρεφή σου διάθεση δεν σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό. Προτιμάς την μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις σήμερα πολύ όρεξη για κουβέντες και εξόδους με το ταίρι. Αναβάλλεις συναντήσεις και συζητήσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σε απασχολούν τα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι παρασκηνιακές επαγγελματικές συμφωνίες σε ικανοποιούν. Στα οικονομικά ακόμα βρίσκεσαι στις διαπραγματεύσεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *