ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, η Σελήνη από τον Ταύρο διεγείρει την ανασφάλεια για τα οικονομικά σου όπου αισθάνεσαι ότι η πολυπόθητη ισορροπία και σταθερότητα είναι για την ώρα ανέφικτη! Δεν αποκλείεται να αισθάνεσαι μετέωρος και ακάλυπτος οικονομικά και συναισθηματικά αν δεν προνοήσεις. Παράλληλα την ίδια στιγμή το ζεύγος Αφροδίτη-Άρη, βρίσκεται απέναντι από την Σελήνη και πρέπει να αντιμετωπίσεις την εριστική συμπεριφορά ενός αγαπημένου προσώπου. Κάποια δυσάρεστα λόγια με άτομο της οικογένειας, θα σου κάτσουν σαν αγκάθι στο λαιμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ο δεσμός. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, φρόντισε να μη δώσεις λαβές για σχόλια στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, σε περιμένει ένας ξαφνικός έρωτας που προκύπτει μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιο σου κυριαρχεί η εκρηκτικότητα και η αντίδραση κυρίως σε θέματα που αφορούν τους στόχους και την πορεία των επαγγελματικών σου! Βρίσκεσαι σε εγρήγορση και επιδιώκεις αλλαγές με τρόπο ξαφνικό ή και απολυταρχικό. Το τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα εντείνει την ανάγκη σου για εσωστρέφεια και απομόνωση από το περιβάλλον, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι επίμονα καταστάσεις του παρελθόντος που σε στιγμάτισαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα σε απασχολεί ιδιαίτερα ο σύντροφος και οι ανάγκες που χρειάζονται κάλυψη για να συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένος μαζί του. Δεν το καταφέρνεις άμεσα, αλλά τουλάχιστον μετράει η προσπάθεια σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για νέες γνωριμίες.

Η επαγγελματική άνοδος είναι για σένα ζήτημα τιμής αφού έχεις προσφέρει τόσα πολλά. Η οικονομική ανταμοιβή προς το παρόν δεν σε ικανοποιεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη με το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό αλλάζουν κάποια σχέδια της καθημερινότητάς σου και είσαι φουντωμένος από στρες. Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και τα σχέδια, οι συζητήσεις, οι προτάσεις που δέχεσαι σε κάνουν για λίγο να χάνεις τον μπούσουλα. Μία συζήτηση θα προκαλέσει απογοήτευση και ανασφάλεια στα οικονομικά! Οι φίλοι και η κοινωνικότητα αποτελούν την διέξοδο της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση θα μπορούσαν όλα να πάνε καλά αν πρώτα ξεπεραστεί το σοκ από τις αιφνίδιες αλλαγές. Υπομονή και θα έρθει κι αυτή η ώρα. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχουν ενδείξεις για γνωριμία και σχέση αλλά πάλι παρουσιάζονται ανατροπές. Συνήθως για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις τις συνεργασίες που επιθυμείς διότι τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Στα οικονομικά πρέπει να μάθεις να μην στηρίζεσαι σε κανένα, εκτός από τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή Πέμπτη σε αφυπνίζει συναισθηματικά και βγάζει στην επιφάνεια τα εσώψυχά σου αλλά και τις επιθυμίες που προσπαθούσες να κρύψεις γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Ο Ερμής από το ζώδιο σου, σε βοηθά να εκφραστείς και ιδιαίτερα σήμερα θα μιλήσεις για όλα όσα σε στιγμάτισαν σε παρελθόντα χρόνο, αυτό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία αυτό το διάστημα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης που σε διακατέχει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ψυχική επαφή που διατηρείς με το ταίρι σε εξιτάρει. Ο συναισθηματισμός και ο ερωτισμός, βγαίνει αβίαστα προς τον ερωτικό σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση καθώς και η λίμπιντο σε φέρνουν κοντά σε μια γνωριμία άκρως αισθησιακή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις επαγγελματικές συνεργασίες θα ασχοληθείς εκτενέστερα και θα κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά. Προς το παρόν είσαι αγχωμένος διότι πρέπει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη κυριαρχούν εκρηκτικές και επαναστατικές διαθέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η μέρα φέρνει σημαντικές εξελίξεις αλλά και ανατροπές που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε κόντρα με το περιβάλλον σου! Έχεις σκεφτεί ότι το πρόβλημα αυτό τον καιρό ίσως είναι ότι εσύ ο ίδιος έχεις αρκετές απαιτήσεις από τους άλλους και προσπαθείς με κάθε τρόπο να επιβληθείς και να περάσει το δικό σου; Συγκρατήσου λοιπόν για να αποφύγεις τον καβγά! Ένα ταξίδι, είναι η λύση για να ξεφύγεις από τις αρνητικές σκέψεις που σε καταβάλουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σαφώς και νιώθεις την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σου, που όμως δεν σε αφήνουν οι δύσκολες όψεις να χαρείς τον έρωτα με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία αρκεί να μη τα δώσεις όλα από την αρχή και απογοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ενώ βρίσκονται σε καλό δρόμο, παρουσιάζονται κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να προβλεφθούν και ανατρέπουν τα πάντα. Οικονομικά συμβαίνει το ίδιο και δυσκολεύεσαι να βάλεις πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη να αναμένεις ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα σου αλλά και στην εργασία σου και θα είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο να τα προλάβεις όλα! Το άγχος σου χτυπάει κόκκινο όμως μέσα από τις προκλήσεις καταφέρνεις και κλείνεις εκκρεμότητες που σε πηγαίναν πίσω! Αναγκάζεσαι να θυσιάσεις κάποιες από τις προσωπικές σου επιθυμίες ή και ανάγκες, προκειμένου μην διαταράξεις τα «πρέπει» της ζωής σου, αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, λυπάσαι που δεν μπορείς να υλοποιήσεις το ταξίδι που είχες σχεδιάσει με τον σύντροφο, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν οι δύσκολες συνθήκες. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον δεν διανύεις και την πιο ερωτική περίοδο που θα ήθελες. Οι γνωριμίες δεν έρχονται όταν τις περιμένεις. Περίμενε να απομακρυνθούν οι δύσκολες όψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε απασχολεί και συνάμα σε κουράζει. Τα οικονομικά σε πιέζουν κι αυτά με την σειρά τους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Υδροχόο να βρίσκεται σε κόντρα με Ουρανό, Αφροδίτη και Άρη, να αναμένεις κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς και ερωτική αστάθεια. Προσπάθησε να αποφύγεις κόντρες και διαφωνίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ μην βιάζεσαι να επηρεαστείς από την γνώμη τρίτων στα προσωπικά σου. Στον επαγγελματικό τομέα απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά κάποιων συνεργατών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να δημιουργηθεί ζήλια από τον σύντροφο έτσι ξαφνικά και χωρίς να καταλαβαίνεις τον λόγο. Μην δίνεις αφορμές και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια πρόσφατη και ξαφνική γνωριμία από τον φιλικό κύκλο εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσεκτικά να βαδίζεις σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες γιατί στο τέλος μπορεί να βρεθείς να χρωστάς. Ανατροπές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, από το ξεκίνημα της Πέμπτης κυριαρχεί η ένταση και τροχίζεις τα νύχια σου για παρεξήγηση. Η σχέση σου, ή οι συνεργάτες σου φαίνεται ότι σε κοντράρουν αρκετά και η απρόβλεπτη συμπεριφορά τους σε κάνει για λίγο να χάνεις τον μπούσουλα. Προσπαθείς να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, για την ώρα δεν σου βγαίνουν τα σχέδια και απογοητεύεσαι! Θυμήσου ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν παρά μόνο βελτιώνονται και αυτό γίνεται αν πραγματικά το θελήσουν οι ίδιοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα θα φέρει ανατροπές και θα βγάλει εντάσεις με τον σύντροφο. Αν εργάζεσαι μαζί με το ταίρι θα διαφωνήσεις για κάποιο θέμα που θα τεθεί στην δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος, γνωρίζεις ένα ενδιαφέρον άτομο, αλλά θα σε σοκάρει με τα πιστεύω και τις απόψεις του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δουλειά, σπίτι και σύντροφος όλα μπλέκονται μεταξύ τους και το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου. Ξεκαθάρισε την θέση σου! Στα οικονομικά δεν φαίνεται να έχεις σημαντικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει προκαλεί απρόοπτες αναποδιές στις επικοινωνίες ή και στις μετακινήσεις σου. Σου αλλάζουν ραντεβού, σε ενημερώνουν την τελευταία στιγμή για πράγματα που πρέπει να τρέξεις και όλο αυτό σε κάνει ιδιαίτερα εύθικτο! Μία ερωτική επικοινωνία αναμένεται να σε εξιτάρει, όμως καλό είναι να μην μπλέκεσαι σε μπερδεμένες καταστάσεις που εκ των προτέρων ξέρεις ότι θα σου προκαλέσουν δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα δεχθείς την γκρίνια του συντρόφου εξαιτίας των αναβολών. Δεν αντέχει άλλο να περιμένει. Πάρε αποφάσεις και ξεπέρασε τα εμπόδια για το ταξίδι που έχεις τάξει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άτομο που ποθείς και να έρθεις πιο κοντά του. Μια ξαφνική συνάντηση σε χαροποιεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές προτάσεις και συμφωνίες θα κινηθείς σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τους όρους, γιατί έχεις την τάση να προσπερνάς τις λεπτομέρειες. Στα οικονομικά σε απασχολεί ένα παλιό χρέος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Υδροχόο θα υπάρξουν έκτακτα οικονομικά θέματα που θα πρέπει άμεσα να τα λύσεις. Νιώθεις ότι η πολυπόθητη ασφάλεια και σιγουριά που επιζητάς, δεν είναι ιδιαίτερα εφικτή αυτή την ημέρα! Επιπλέον με τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα, δείχνει ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που σε στεναχωρεί. Προσπάθησε να αποφύγεις επίπονα λόγια και παράπονα με το σύντροφο ή την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα αποφύγεις σήμερα την έντονη διαμάχη και διαφωνία με το ταίρι για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Τα βλέπετε τελείως διαφορετικά! Αν είσαι αδέσμευτος, σε ενδιαφέρει ακόμα μια παρελθοντική σχέση και δεν επιθυμείς κάτι καινούργιο στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να ανατραπούν ξαφνικά αν δεν προσέξεις. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Βρες μια μέση λύση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, με την Σελήνη από το ζώδιο σου σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, δεν λείπουν όμως και τα ξαφνικά επαναστατικά σου ξεσπάσματα σε όποιον προσπαθεί να καταπιέσει την ελευθερία και την αυτονομία σου! Σήμερα αισθάνεσαι ότι όλοι κάτι επιθυμούν και ζητούν από εσένα, χωρίς να σε ρωτήσουν ή να σκεφτούν το αν μπορείς να τους το προσφέρεις, έτσι λοιπόν παρασύρεσαι στην γκρίνια και πας κόντρα στο ρεύμα εκφράζοντας για μία ακόμα φορά τον επαναστατικό χαρακτήρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι πολύ συναισθηματικός κάτι που δεν το συνηθίζεις. Η διάθεση σου είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι, ενώ το ταίρι επιθυμεί εντελώς το αντίθετο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και δεν είσαι σε καλή φάση για γνωριμίες. Άσε τον χρόνο να φέρει την κατάλληλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά είσαι αναποφάσιστος. Στα οικονομικά δεν διαφαίνεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από τον Υδροχόο θα φέρει εμπόδια, αναποδιές και ανατροπές, στην επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον, αλλά και με πρόσωπα της εργασίας! Σου αλλάζουν τα σχέδια, ή αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες και αυτό σου προκαλεί έντονο στρες και αβεβαιότητα! Οι ερωτικές και οι οικονομικές ανασφάλειες είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας και αυτό γιατί υπάρχουν γεγονότα του παρελθόντος που σε απογοήτευσαν και εξακολουθούν να έχουν επιρροή στο παρόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δύσκολα θα αποκατασταθεί η επικοινωνία που έχει ήδη διαταραχθεί. Τα λόγια έχουν σοκάρει και δεν ξεχνιούνται. Μη τραβάς κι άλλο το σκοινί. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι καλή μέρα για γνωριμίες και θα σε συμβουλέψω να περιμένεις υπομονετικά μέχρι να ανοίξει η τύχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά δεν νιώθεις ικανοποίηση και κάτι σε ενοχλεί. Μη μπλέκεσαι σε πηγαδάκι κουτσομπολιών. Στα οικονομικά είσαι στα ίδια πλαίσια χωρίς μεταβολές.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *