ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι Τετάρτη και ο Ήλιος κάνει την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Σε καλεί να δεις με τα δικά του μάτια μέσα στα βάθη της ψυχής σου και να νιώσεις τι είναι αυτό που θέλεις να θεραπεύσεις. Ποιο ψυχολογικό τραύμα; Έχεις αρκετά παράπονα που αναβλύζουν μέσα σου από το παρελθόν, όμως αντί να ξεσπάς για όλα στην οικογένεια και στους δικούς σου ανθρώπους, ίσως είναι ο καιρός να κατανοήσεις ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να διορθώσεις κάποια σφάλματα δικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δύσκολα θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση, εξαιτίας οικογενειακών θεμάτων που προκύπτουν. Αναγκαστικά εμπλέκεται και ο σύντροφος και εκφέρει άποψη. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα που δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις ορισμένες πρωτοβουλίες για την ρύθμιση των οικονομικών σου πόρων κι έρχεσαι σε συνεννόηση με τα αγαπημένα άτομα της οικογένειας. Στα επαγγελματικά δεν θα αποφύγεις μια μικρή δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη σχηματίζεται η δύσκολη όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου-Χείρωνα. Η σημερινή επικοινωνία διεξάγεται με δυσκολία αφού κρατάς πολλά παράπονα και συγκρατείσαι, δεν θέλεις να χάσεις τις ισορροπίες με τα άτομα που συνδέεσαι και έτσι «καταπίνεις» ότι μπορεί να σε απογοητεύει. Βρες το θάρρος και μίλα για όλα αυτά που σε προβληματίζουν για να ξαλαφρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα γίνεσαι πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος με το ταίρι. Έχεις την ανάγκη να τρυπώσεις στην αγκαλιά του και να νιώσεις την αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έχει τα οικεία χαρακτηριστικά που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική πρόταση από το παρελθόν που επανέρχεται σε βάζει σε σκέψεις. Τα οικονομικά δεν σε προβληματίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου σήμερα είναι Τετάρτη και ο Ήλιος σχηματίζει την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα. Οι στόχοι, τα όνειρα και τα μελλοντικά σχέδια αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες ως προς την υλοποίηση τους. Βάζεις στην ζωή σου άλλα σχέδια που φαίνονται περισσότερο εφικτά. Αναθεωρείς και αναπρογραμματίζεις. Η ουδέτερη στάση που κρατά ένα φιλικό άτομο δεν είναι αυτό που περίμενες τώρα που έχεις ανάγκη να ακούσεις μια δεύτερη γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις την επιθυμία να βρεθείς με τον σύντροφο σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο και να γευτείς προσωπικές ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια μέρα που αποζητάς τους λίγους και καλούς φίλους. Για γνωριμία και έρωτα δεν είσαι έτοιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προβληματίζει μια παλιά συνεργασία που επανέρχεται με προτάσεις για καλύτερες αποδοχές. Δελεαστικό ακούγεται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τετάρτη και ο Ήλιος σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Χείρωνα. Έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό στην δουλειά, αλλά δεν νιώθεις πως έχουν ανταμειφθεί οι προσπάθειες σου. Ο Ήλιος βέβαια βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και λάμπεις με την παρουσία σου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο για να σε προσέξουν και να λάβεις όλα όσα αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ασκείς φυσική γοητεία στον σύντροφο, που θέλει διαρκώς να βρίσκεται κοντά σου. Σήμερα που είσαι πιο ευαίσθητος από ότι συνηθίζεις θέλεις κι εσύ την παρέα του ανθρώπου που αγαπάς. Αν είσαι αδέσμευτος, κάπου μέσα στο φιλικό, κοινωνικό κύκλο θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβεις τα ηνία για να δείξεις ότι είσαι ικανός. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς προς το παρόν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τετάρτη και ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος σχηματίζει μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα. Ένα παράπονο έχεις μέσα στην ψυχή σου για κάποιο ταξίδι που εμποδίστηκε. Μπορείς να το προγραμματίσεις ξανά και να το κάνεις πραγματικότητα αν το συνδυάσεις με μια επαγγελματική υποχρέωση. Μπορείς κιόλας να μην το κοινοποιήσεις σε κανένα μέχρι να το σιγουρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επιθυμία σου σήμερα είναι να απολαύσεις χαλάρωση και ηρεμία με τον σύντροφο της ζωής σου και δεν σε ενδιαφέρει αν θα μείνεις μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πιθανότητες να κάνεις γνωριμία σε μετακίνηση ή σε μια εκδρομή που σχεδιάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις το μυαλό σου σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και επιθυμείς να έρθεις σε συμφωνία με υποψήφιους συνεργάτες του εξωτερικού, ή ενδεχομένως να αποκτήσεις πελάτες από μακριά. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν με έσοδα από τρίτες πηγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει την δύσκολη όψη του τετραγώνου με τον Χείρωνα και δημιουργεί εσωστρεφή διάθεση. Είναι μια απαιτητική μέρα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού θα ανακατευτεί ο εσωτερικός σου κόσμος και θα αναμοχλευθούν συναισθήματα του παρελθόντος. Αυτή η διαδικασία δεν σε αφήνει να δημιουργήσεις καινούργια όνειρα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει όταν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι και να γνωρίσεις άλλους κόσμους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα έχεις την επιθυμία να ενωθείς με τον σύντροφο και να απολαύσεις ιδιωτικές, ερωτικές στιγμές. Παρόλα αυτά η επαφή θα φέρει συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η συνάντηση με φίλους θα σε φέρει σε επαφή με ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο και προχωρά προς υλοποίηση. Ένα δάνειο θα σε βοηθήσει να στρώσεις την επιχείρηση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Τετάρτη και ο Ήλιος σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Χείρωνα που σε εστιάζει στους άλλους. Η προσοχή σου είναι στραμμένη στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου και δεν αποκλείεται να βγάλεις παράπονα. Η επιθυμία σου είναι να τα πεις έξω από τα δόντια, αλλά τελικά σιωπάς για να μη τους κακοκαρδίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς να δώσεις στο ταίρι να καταλάβει τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει να κάνει. Ο τρόπος σου δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος και μπορεί να προκαλέσεις την δυσαρέσκεια του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις και επαφές. Ανάμεσα τους υπάρχει κι ένας έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται με νέες συνεργασίες, ή στην ήδη υπάρχουσα δουλειά αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα και ανώτερη θέση. Στα οικονομικά υπάρχει προβληματισμός εξαιτίας μιας οφειλής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα. Η δυσκολία εντοπίζεται σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην εργασία. Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου σε πληγώνει διότι δεν μπορείς να κάνεις αυτά που επιθυμείς. Αναμενόμενα βγαίνουν διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα. Καλό είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα θα φέρει γκρίνια και παράπονα γιατί υπάρχει παραμέληση του συντρόφου. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τα όρια. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να κάνεις μια όμορφη γνωριμία με άτομο του εξωτερικού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δεν σε ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό ώστε να είσαι αποδοτικός. Η κούραση που προκαλεί σου φέρνει δυσφορία. Τα οικονομικά ούτε κλαίνε, ούτε γελάνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Χείρωνα κάνει την Τετάρτη μια απαιτητική μέρα σε ότι αφορά την κοινωνικότητα, την επιχειρηματικότητα και την ανάδειξη των ταλέντων. Με λίγα λόγια σε δυσκολεύει να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Φέρνει εμπόδια σε διασκεδάσεις. Οι απαιτήσεις της δουλειάς δημιουργούν μια κοπιαστική καθημερινότητα που το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι η έξοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τις επιθυμίες του συντρόφου που θέλει εξόδους και κοινωνικότητα. Εσύ προτιμάς να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις για να μαζέψεις δυνάμεις για την επόμενη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την επιθυμία και την όρεξη να βρεθείς με ένα άτομο από το παρελθόν για να τσεκάρεις τα συναισθήματα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην ξεχνάς ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Μην ασχολείσαι με τόσες πολλές λεπτομέρειες γιατί θα χαθείς σε αυτές και θα κουραστείς. Τα έξοδα είναι ακόμα μια πληγή που σε πονά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, το σημερινό δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Χείρωνα κάνει την Τετάρτη μέρα απαιτήσεων και πιέσεων σε ότι αφορά ένα οικογενειακό ζήτημα. Αναδύονται προβλήματα από το παρελθόν και πρέπει να βρεθούν λύσεις, Η κατά μέτωπο αντιμετώπιση των οικείων σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Οι αποφάσεις τους σε πληγώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα με χαρά θα ικανοποιήσεις την επιθυμία του συντρόφου για έξοδο αφού κι εσύ θέλεις να ξεχαστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η πρόταση των φίλων για κοινωνική έξοδο σε βρίσκει σύμφωνο, αφού είναι ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα σε ικανοποιεί με τις προοπτικές εξέλιξης που διαθέτει. Στα οικονομικά τα έξοδα που προορίζονται για ευχαρίστηση, δεν σε νοιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, ένας δύσκολος σχηματισμός τετραγώνου δημιουργείται στον ουρανό. Ο Ήλιος με τον Χείρωνα συγκρούονται σήμερα Τετάρτη και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Σε έχουν ταλαιπωρήσει οι καθημερινές αγγαρείες, αλλά και οι πολλές υποχρεώσεις. Μη βιάζεσαι να τα κάνεις όλα γρήγορα και καλά. Απλά δεν γίνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις ότι είσαι απών από κάποιες αποφάσεις του συντρόφου και πληγώνεσαι. Καταπιάνεσαι με την δουλειά για να μην σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιος από το εργασιακό περιβάλλον να σου κάνει κουβέντα για ένα άτομο που νομίζει πως ταιριάζετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά σε περιμένει και λίγος χρόνος για να την τελειώσεις που σημαίνει με μια λέξη.. άγχος! Τα οικονομικά δεν σε ανησυχούν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Τετάρτη και σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα. Τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απογοητεύουν δημιουργώντας ανασφάλεια εκεί που ήσουν σίγουρος για τα συναισθήματα τους. Κάποια λόγια που θα μάθεις, ή θα ακούσεις, θα σε πληγώσουν. Παρόλα αυτά θα προσφέρεις το χέρι σου για το λόγο, ότι θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφο περνά σε άλλη διάσταση. Τίποτα δεν μένει στάσιμο! Μπορείς να συζητήσεις μαζί του το ενδεχόμενο της νομιμοποίησης της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, μια πρόταση για έξοδο σε κινητοποιεί ώστε να είσαι έτοιμος, σε περίπτωση που προκύψει μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και θα έχεις επαγγελματικές προτάσεις και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες. Την τελική απόφαση όμως θα πρέπει να την σκεφτείς καλά. Σε ότι αφορά τα οικονομικά, θα προκύψει μια δαπάνη για μια παλιά οφειλή που την είχες ξεχάσει.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *