ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ένα καινούργιο ξεκίνημα στον χώρο του σπιτιού αναμένεται. Ενδεχομένως να αφορά τον χώρο, ή τις σχέσεις με την οικογένεια. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που φαίνεται να σε ζορίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις να μείνεις σπίτι με τον σύντροφο και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά θέματα και να βάλεις την σχέση σε νέο πλαίσιο. Μια καινούργια αρχή μακριά από ζήλιες και ανταγωνισμούς που φθείρουν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα λάβεις μια πρόσκληση από ένα έμπιστο φιλικό άτομο για δείπνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά γίνεται πολύ πιεστική και σε κουράζει. Θα έχεις όμως να λαμβάνεις χρήματα που θα σε ξεκουράσουν τουλάχιστον ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα ξεκινά μια ωραία εβδομάδα για σένα με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι τόσο πολύ επικοινωνιακός, εξωστρεφής και κοινωνικός, σε βαθμό που δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Μετακινήσεις, ταξίδια και επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος, είναι μέσα στις τάσεις του νέου κύκλου του φεγγαριού όπου εσύ συγκεκριμένα αυτό τον κύκλο θα τον απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία όσο πάει και βελτιώνεται με τον σύντροφο, αφού ο καθένας ρίχνει νερό στο κρασί του. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτό το νέο φεγγάρι σου υπόσχεται νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε αναπτύξουν σαν προσωπικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική αρχή προβλέπεται φίλε μου Ταύρε που θα σε ευνοήσει. Τα οικονομικά θα δεις να βελτιώνονται. Λαμβάνεις χρήματα και αυξάνεται το εισόδημα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμέ μου αγαπημένε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι λίγο πιεστική για σένα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε παρακινεί σε καινούργια οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις που πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά πριν τις υπογράψεις. Δίνονται σημαντικές προοπτικές για να βελτιώσεις το εισόδημά σου αλλά και για να ικανοποιήσεις στόχους και οράματα στα επαγγελματικά! Νιώθεις πιο ασφαλής, σταθερός και σίγουρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε κυριεύσει η ζήλια γιατί δεν νιώθεις ασφαλής στην σχέση. Διοχέτευσε την ορμή και βγάλε τα έντονα συναισθήματα, στην σωματική ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις ενός παρελθοντικού έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επιχειρηματικές κινήσεις για σένα φίλε Δίδυμε, τάζει τούτο το νέο φεγγάρι. Στα οικονομικά να προσέχεις τις συμφωνίες που θα κάνεις γιατί μπορεί να πέσεις έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου. Πρωταγωνιστής του καινούργιου φεγγαριού λοιπόν, που σε βάζει στην διαδικασία νέων προσωπικών και επαγγελματικών ενάρξεων. Ανανεώνεις αρχικά την εμφάνιση σου για να νιώσεις ικανοποίηση. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που φέρνει η αντίθεση του φεγγαριού με τον Πλούτωνα. Απέβαλλε τους τοξικούς και διώξε την αρνητικότητα! Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι για να γυρίσεις μία ολοκαίνουργια σελίδα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί από μόνος σου να μπλοκάρεις τα σχέδια για το μέλλον της σχέσης. Προς το παρόν βάζεις άλλες προτεραιότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε εξιτάρει με την γοητευτική του φυσιογνωμία. Κινήσου ανάμεσα στο φιλικό, κοινωνικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες αν και ευνοούνται χρήζουν προσοχής. Πρέπει να εντοπίσεις ποια σε συμφέρει και ποια θα είναι αποδοτική στον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ένα νέο φεγγάρι στον τελευταίο τομέα του χάρτη σου δείχνει πως ήρθε η ώρα να κάνεις την αρχή για το τέλος κάποιων καταστάσεων. Με οδηγό την ανεπτυγμένη σου διαίσθηση γνωρίζεις που και πως θα γίνει. Διώχνεις κάθε αρνητική σχέση που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει και κάνεις μια καινούργια αρχή, δίχως τα λάθη του παρελθόντος. Λαμβάνεις μία ψυχική και συναισθηματική ανταμοιβή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα που καλείσαι να δεις κατάματα που έκανες λάθος και να το διορθώσεις για να βελτιωθεί η σχέση με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα ανακαλύψεις τον έρωτα σήμερα εκτός κι αν κινηθείς στο περιβάλλον της εργασίας σου που εκεί κάτι ενδιαφέρον θα βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε πιέζουν στη δουλειά και σε πιάνει άγχος. Θέλεις να αποτελειώσεις κάποιες εργασίες για να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά έχεις εύνοια με επιπλέον έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι ένα ερωτικό φεγγάρι για σένα και φέρνει καινούργια σχέδια για το μέλλον. Ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθηση σου και νιώθεις πως όλα θα πάνε καλά, αφού είσαι πλέον αισιόδοξος. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου και θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να προχωρήσεις σημαντικά σχέδια ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι αφού τίποτα δεν σκιάζει την ερωτική ατμόσφαιρα. Είσαι ερωτευμένος με το ταίρι και δεν το κρύβεις από κανέναν. Αν είσαι αδέσμευτος, τούτο το ερωτικό φεγγάρι θα φέρει ένα συναρπαστικό έρωτα με άτομο που σε εμπνέει σε μαγνητίζει και προέρχεται από το εξωτερικό ή κάπου μακριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά με νέα εγχειρήματα και ανοίγματα. Ένα ταλέντο μπορεί τώρα να αξιοποιηθεί. Στα οικονομικά εισρέουν έσοδα από μια κερδοφόρα επένδυση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι πολύ σημαντική για σένα αφού σε θέτει σε εγρήγορση για νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας. Προσοχή χρειάζεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν καλοβλέπουν αυτήν την εξέλιξη και σε πιέζουν να ασχοληθείς με τα δικά τους αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο. Η αντίθεση του νέου φεγγαριού με τον Πλούτωνα θα φέρει αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αξιοποίησε τις ημέρες που ακολουθούν για να κάνεις νέα βήματα που θα σε φέρουν μπροστά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παρόλο που έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στην δουλειά βρίσκεις ευκαιρία να μείνεις με τον σύντροφο και να ανανεώσεις το ερωτικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι διαθέσιμος για κοινωνικές εκδηλώσεις που κρύβουν νέους έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην επαγγελματική καταξίωση και την άνοδο είναι βέβαιο ότι επιτυγχάνεις τις προσδοκίες σου. Στα οικονομικά τακτοποιείς μια οφειλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι θετική ως προς το δικό σου ζώδιο. Ένα νέο ξεκίνημα σε περιμένει με καινούργιους στόχους να μπαίνουν σε εφαρμογή και νέα σχέδια να υλοποιούνται. Την προσοχή σου σε επαφές με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος που νομίζεις ότι τους γνωρίζεις καλά όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Αξιοποίησε το νέο κύκλο του φεγγαριού για να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και εικόνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να ελπίζεις σε νέα σχέδια που θα γίνουν με την συναίνεση του ερωτικού συντρόφου. Η σχέση ανανεώνεται με ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό σε μια εκδρομή, ή σε μια κοινωνική συγκέντρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις επαγγελματικές συμφωνίες γιατί μπορεί να έχουν όρους που πρέπει να ελέγξεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και κάνει ποδαρικό η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για ένα νέο φεγγάρι που σε θέτει σε εσωστρέφεια και απομόνωση. Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή βελτιώνοντας την ψυχολογία σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κατορθώσεις. Η μοναχικότητα σε βοηθά να δεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα προσφέρεται για να μείνεις μέσα με το ταίρι και να πεις αυτά που έχεις μέσα στην ψυχή σου και σε βασανίζουν. Έχεις έναν καλό ακροατή που θα σε ακούσει και θα σε συμβουλεύσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να σε ταράξει η εμφάνιση μιας παλιάς γνωριμίας αλλά μετά αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ευνοούνται αλλά θα είσαι προσεκτικός στις οικονομικές συμφωνίες. Μη χρεωθείς εσύ τις οφειλές των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι το νέο φεγγάρι που γίνεται ακριβώς απέναντι σου και ρίχνει βάρος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή σε γνωριμίες με άτομα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου, αλλά να είσαι προσεκτικός γιατί δεν τους ξέρεις καλά και ίσως πέσεις έξω με την αντίθεση του Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προβλέπεται νέα αρχή στην σχέση με συντροφικότητα και στήριξη του ενός προς τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, τούτο το φεγγάρι είναι πολύ ερωτικό και φέρνει νέους ανανεωτικούς έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέο φεγγάρι, νέα συνεργασία και νέες συμφωνίες προμηνύονται. Στα οικονομικά θα ξοδέψεις χρήματα για να περάσεις καλά και για να διασκεδάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Παίρνουν μπρος τα θέματα της καθημερινότητας και βρίσκεις νέα μοντέλα ενδιαφερόντων ώστε να μη βαριέσαι κάνοντας διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Παράλληλα ασχολείσαι με τη υγεία, την άσκηση και την διατροφή σου. Υιοθετείς εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης και όλα αυτά σε βοηθούν να νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά και σωματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και θεωρείς ότι η ρουτίνα έχει επηρεάσει την σχέση τότε βρες τρόπους ώστε να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι τόσο βοηθητική για κοινωνικοποίηση και έξοδο. Επικεντρώσου στον επαγγελματικό χώρο που κάτι έχει να σου δείξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά γίνονται καινοτόμες αλλαγές που σε βοηθούν. Στα οικονομικά δαπανώνται χρήματα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για ένα δημιουργικό και ερωτικό φεγγάρι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στα παιδιά, στα δημιουργικά επιτεύγματα και στα αισθηματικά. Προσοχή σε ένα φιλικό άτομο που δεν έχει τόσο αγνές προθέσεις. Προχώρησε επιχειρηματικά σχέδια τα οποία θα σου αποφέρουν καλό κέρδος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς την συζήτηση με τον σύντροφο ώστε να βρεις τρόπους υλοποίησης των σχεδίων. Η βοήθεια και η συμβουλή του είναι πολύτιμες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική περιπέτεια σε περιμένει να την ζήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα είναι ευχάριστα με το νέο φεγγάρι να σε ωθεί σε καινούργια επαγγελματικά μονοπάτια. Οικονομικοί διακανονισμοί και συμφωνίες ευνοούνται.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *