ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, που είναι συμβατό με το δικό σου και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και εξωστρεφή. Είσαι δραστήριος, αυθόρμητος, αλλά δεν παραλείπεις να είσαι και συναισθηματικός. Σήμερα είσαι έτοιμος να ζήσεις εμπειρίες που εμπεριέχουν πάθος και ένταση και να απολαύσεις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, γελώντας μέσα από την ψυχή σου! Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου και τις ιδέες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ιδανική μέρα για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, να παίξεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για εξορμήσεις σε γλέντια, χαρές και διασκεδάσεις όπου είναι αδύνατο να μη γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γενικά σου αρέσει το ρίσκο και δεν κολλάς πουθενά. Έτσι και τώρα είσαι έτοιμος να κάνεις ένα μεγάλο επαγγελματικό άλμα. Στα οικονομικά θα διαθέσεις ένα σημαντικό κεφάλαιο για να στήσεις την επιχείρηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από τον Λέοντα σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα της οικογένειας. Είναι μέρα εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης. Ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου, αλλά και των δικών σου ανθρώπων. Σκέφτεσαι κάποιες αλλαγές για το σπίτι και αυτό θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης της ημέρας. Το βραδάκι προσφέρεται για ένα δείπνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάνοντας σχέδια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις τις υπέροχες στιγμές που προσφέρει το ταίρι και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του. Μετά από μια κοπιαστική μέρα χρειάζεσαι «κανάκεμα». Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την μέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι που θα σε χαλαρώσει χωρίς να σκέφτεσαι ότι «πρέπει» να βγεις για να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δύσκολα θα κάνεις σχέδια για τα επαγγελματικά σου. Ούτως ή άλλως είσαι ευχαριστημένος από την σταθερότητα που υπάρχει στην εργασία σου. Τα οικονομικά είναι επίσης σταθερά αλλά θα γίνουν δαπάνες για το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στον Λέοντα, σε κάνει εξωστρεφή και χαρούμενο. Τρέχεις να επικοινωνήσεις τις ευχάριστες ειδήσεις που μαθαίνεις με το στενό σου περιβάλλον. Τα νέα διαδίδονται ταχύτατα με την δική σου συμβολή. Μετακινήσεις και ταξιδάκια επιβάλλονται καθώς και γνωριμίες με νέους φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα θα προτείνεις την απόδραση από την ρουτίνα με μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Για σένα που ψάχνεις τρόπους να γνωρίσεις ένα σύντροφο, δέξου για αρχή τις προσκλήσεις των φίλων για εξόδους και μην τους αποφεύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους στην δουλειά και θα έχεις προτάσεις για καλύτερη θέση και υψηλότερες αποδοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και των συναισθηματικών ασφαλειών. Η βασική σου επιθυμία είναι να αποκτήσεις όλα όσα ποθείς αλλά αυτά απαιτούν έξοδα που καλά θα κάνεις να αποφύγεις αφού δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα έχει αγκαλιές και τάση για εξωτερίκευση των συναισθημάτων. Η μέρα είναι απολαυστική για να γευτείς ένα όμορφο δείπνο με τον σύντροφο και να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, με δυσκολία θα καταφέρουν οι φίλοι να σε τραβήξουν να τους ακολουθήσεις σε μια έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σαφώς σε απασχολούν στο μέγιστο βαθμό και ψάχνεις λύσεις να αυξήσεις την ρευστότητα σου. Με την δουλειά δεν έχεις κάποια σημαντική εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Λέοντα, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου. Είσαι πρωταγωνιστής στην σκηνή και έχεις τον κεντρικό ρόλο. Δεν παραλείπεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σαν το κεντρικό πρόσωπο της ημέρας δεν θα αποφύγεις την κριτική από τους γύρω σου που θα σε κάνει παρορμητικό αλλά και ευαίσθητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θέλεις να τα κάνεις όλα μόνος σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Ευχάριστα πράγματα προτείνεις στο ταίρι που σε ακολουθεί γνωρίζοντας πως θα περάσει καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, η γενναιόδωρη φύση σου και ο αέρας σιγουριάς που αποπνέεις θα φέρουν γύρω σου πολλούς θαυμαστές που επιθυμούν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς, έχεις τα κότσια να αναλάβεις όλη την δουλειά μόνος σου και να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν τα έξοδα για την ανανέωση της εμφάνισης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, που σε κάνει εσωστρεφή και κυκλοθυμικό. Νιώθεις πως το μόνο που επιθυμείς είναι να μείνεις μόνος και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μόνο με αυτό τον τρόπο καταπολεμάται η ψυχολογική κούραση και το ξέρεις καλά. Εκμεταλλεύσου την μέρα για χαλάρωση και ύπνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το μόνο που ζητάς σήμερα από τον σύντροφο είναι να ξαπλώσεις μαζί του και να τυλιχθείς στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες και προτιμάς να μείνεις μέσα απολαμβάνοντας μια ήρεμη βραδιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες, συμφωνίες και οι οικονομικοί διακανονισμοί γίνονται με άκρα μυστικότητα. Το ισχυρό ένστικτο που διαθέτεις δεν σε αφήνει να κοινοποιήσεις τα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που σε προτρέπει να περάσεις χρόνο με τους φίλους και να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μέρα με πολλές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις. Προσωπικές φιλοδοξίες και μακροπρόθεσμοι στόχοι επιτυγχάνονται. Αξιοποίησε την σημερινή μέρα για κοινωνική δικτύωση και γνωριμίες μέσω ίντερνετ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε ικανοποιεί η συζήτηση με το ταίρι. Θέμα συζήτησης ο σχεδιασμός του μέλλοντος. Αν δεν έχεις ταίρι και προβάλλεσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία. Παράλληλα σε προτρέπουν οι φίλοι για έξοδο που θα σε ευνοήσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για μια δουλειά επιτυγχάνονται παρόλη την κούραση και το στρες που έχεις αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά νιώθεις ασφαλής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε εστιάζει σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Επικεντρώνεσαι με πάθος στην δουλειά και επιθυμείς σεβασμό και αναγνώριση από τους ανωτέρους, αλλά και τους υφισταμένους. Η μέρα σε ευνοεί να προωθήσεις αυτά τα θέματα και να επιδιώξεις την ανέλιξη στην ιεραρχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είσαι πολύ συγκεντρωμένος στο ταίρι σου και το ενδιαφέρον στρέφεται σε άλλους τομείς. Δεν πειράζει γιατί καλό είναι κάποιες φορές να διατηρείς μια μικρή απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να δεις τα προσωπικά σου ζητήματα και όχι για γνωριμίες που θα σε αποπροσανατολίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι σήμερα γιατί επιθυμείς να υλοποιηθούν άμεσα τα φιλόδοξα σχέδια σου. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και σε έχει πιάσει η φούρια να ασχοληθείς με την επιμόρφωση σου και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων. Προσπαθείς να ανέβεις επαγγελματικά και τα επιπλέον εφόδια θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου. Η επιθυμία σου είναι να εξελιχθείς ως άνθρωπος και να πας την ζωή σου ένα βήμα παραπέρα. Η μέρα είναι κατάλληλη και για ένα μακρινό ταξίδι (είτε να το πραγματοποιήσεις, είτε να το προγραμματίσεις)

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος προσπαθείς με τον τρόπο σου να σε καταλάβει ο σύντροφος και να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαι ανεξάρτητος παραμένοντας στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με καινούργια άτομα σε χώρους επιμορφωτικών σεμιναρίων είναι πολύ πιθανή. Επίσης αν κάνεις εκδρομές, ή μετακινήσεις δεν αποκλείεται να βρεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα από το σχέδιο ανάπτυξης της εργασίας σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε περιορίζει και σε βάζει σε διαδικασία εσωστρέφειας. Είναι μέρα που δεν σε ενδιαφέρει η κοινωνικότητα, η έξοδος και προτιμάς να μείνεις μέσα. Εκμεταλλεύσου την μέρα για ενδοσκόπηση και χαλάρωση. Έχεις την ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου κα να ξεκουράσεις το μυαλό σου από σκέψεις και άγχη της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς την ψυχική και σωματική ένωση με το ταίρι και να μιλήσεις για τους προβληματισμούς που αφορούν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ασχοληθείς με μια παλαιότερη ερωτική σχέση που σκέφτεσαι ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια σημαντική συνεργασία προβλέπεται που θα έχει ευνοϊκή πορεία και οικονομικό όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται απέναντι από το δικό σου σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις Είναι μια μέρα που σε κατακλύζει το συναίσθημα και θέλεις να φροντίσεις τους άλλους και κυρίως αυτούς που αγαπάς. Είσαι ανοικτός, εγκάρδιος και δεκτικός. Συναντήσεις όλο συναίσθημα και λόγια καρδιάς θα δώσουν ένα θερμό συντροφικό τόνο στην ημέρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η βασική σου επιθυμία είναι σήμερα να περιποιηθείς τον ερωτικό σύντροφο και να τον κανακέψεις. Λύνεις διαφωνίες του παρελθόντος και συμφιλιώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες και ευκαιρίες να γνωρίσεις το άτομο που επιθυμείς και να κάνεις μια πολύ όμορφη σχέση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμβιβασμός είναι η λέξη κλειδί σε μια συνεργασία και αυτό κάνεις. Τα οικονομικά μπαίνουν σε φάση ανόδου.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από τον Λέοντα σε επικεντρώνει στα θέματα της καθημερινότητας και της ρουτίνας της ζωής σου. Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και αρχειοθετείς τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Το άγχος δεν θα λείψει και η ψυχολογική πίεση, αλλά αν φτιάξεις ένα σωστό πρόγραμμα θα ξεμπερδέψεις εύκολα. Εκμεταλλεύσου το χρόνο που είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι και η πιο ερωτική μέρα αλλά μπορείς να την περάσεις με τον σύντροφο κάνοντας κάποιες δουλειές, όπως καθαριότητα και τακτοποίηση σπιτιού. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν θα προλάβεις να βγεις έξω για γνωριμίες. Έχεις βάλει άλλες προτεραιότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετό όγκο εργασίας, αλλά τα καταφέρνεις θαυμάσια. Μόνο με το οικονομικό θέμα θα έχεις λίγο άγχος γιατί πρέπει να πληρώσεις πολλά σε λογαριασμούς.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *