ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι Τετάρτη φίλε μου Κριέ και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και το γόητρο σου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις χαρές της ζωής και το μυαλό σου τρέχει σε εξόδους και διασκεδάσεις. Το τετράγωνο με τον Δία όμως θα σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες και οικονομικές ατασθαλίες. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση και περιόρισε την καταναλωτική μανία που σε έχει πιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σαφέστατα διανύεις μια πολύ ερωτική περίοδο. Απολαμβάνεις εξόδους και γεύεσαι τα όμορφα πράγματα της ζωής παρέα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι στρωμένη ροδοπέταλα για να τη διαβείς αφού θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μόνο στην δουλειά δεν έχεις σήμερα στο μυαλό σου. Η διάθεση σου είναι για γλέντια τα οποία όμως κοστίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε σήμερα η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στον Λέοντα και σε εστιάζει σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Οι συζητήσεις με τους οικείους αφορούν τα περιουσιακά και την διευθέτησή τους. Το τετράγωνο με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε κάνει υπεραισιόδοξο και ενδέχεται να λειτουργήσεις ανώριμα και επιπόλαια. Φρόντισε να μη φέρεις τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση σήμερα θα απολαύσεις την θαλπωρή και την ζεστασιά που προσφέρει ο σύντροφος και το σπίτι. Αν δεν έχεις σχέση, δεν είναι μέρα γνωριμιών η σημερινή. Το θετικό είναι ότι δεν χάνεις την πίστη και την αισιοδοξία, αφού η διαίσθηση σου λέει ότι έρχεται πολύ σύντομα η νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και βρισκόμαστε στα μισά της εβδομάδας, ήδη έχεις κουραστεί και θέλεις να χαλαρώσεις στο σπίτι. Τα οικονομικά δεν τα πολυσκέφτεσαι γιατί δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε μου Δίδυμε είναι Τετάρτη και η Σελήνη συναντιέται με τον Ερμή και φέρνει και σε σένα συναντήσεις, επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες. Η γρήγορη σκέψη και η ευγλωττία σου είναι παροιμιώδης. Μπορεί να κάνεις μια μικρή μετακίνηση για να συναντήσεις κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Το τετράγωνο του Δία θέλει προσοχή γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου θα πεις κάτι άθελα σου και θα θίξεις ένα άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδανική μέρα για έξοδο και κοινωνικοποίηση με τον σύντροφο. Έχεις καλή διάθεση και μεταφέρεις την θετική σου ενέργεια στο ταίρι. Αν δεν έχεις σχέση μην κάθεσαι μέσα, γιατί η σημερινή μέρα υπόσχεται πολλές γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα. Συζητήσεις κρυφές, μυστικές. Στα οικονομικά ίσως λάβεις ένα έξτρα εισόδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη και η συνάντηση του Ερμή με την Σελήνη γίνεται στον τομέα που αφορά τα οικονομικά και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται εκεί. Θέλεις να αποκτήσεις όσα ονειρεύεσαι και προσπαθείς διαρκώς γι’ αυτό. Επιθυμείς να ανεβάσεις το βιοτικό επίπεδο και να ευχαριστηθείς την ζωή. Το τετράγωνο του Δία μπορεί να φέρει έξοδα παραπάνω από ότι υπολόγιζες για την υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μέρα που μπορεί να βγάλεις κτητική συμπεριφορά προς το ταίρι κι αυτό επειδή θέλεις να βεβαιωθείς ότι έχεις την αποκλειστικότητα. Μην έχεις αμφιβολίες! Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις σε επαφή με τους φίλους και να γνωρίσεις μέσω αυτών ένα σπουδαίο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά και τα οικονομικά σαφώς και αυξάνονται. Είσαι ικανοποιημένος μισθολογικά και αρκετά ευχαριστημένος από την εργασία.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα σήμερα είναι Τετάρτη και ετοιμάσου να δεχθείς επισκέψεις στο σπίτι σου. Η Σελήνη αγκαζέ με τον Ερμή χτυπούν την πόρτα σου. Αρχίζουν οι κοινωνικότητες, τα λόγια, οι συζητήσεις και μέσω αυτών διευκολύνεσαι για να πάρεις αποφάσεις. Από τη μια ο Ερμής σε συμβουλεύει να κινηθείς με γνώμονα την λογική και από την άλλη σε κατακλύζει ο αυθορμητισμός και το συναίσθημα της Σελήνης. Το τετράγωνο με τον Δία σε βάζει σε σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Ο σύντροφος είναι παρών για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου και να σε κάνει να νιώσεις γνήσιος βασιλιάς. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα διαγράφεται πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες αφού είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και δεν αφήνεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέλουν λίγο την προσοχή σου. Μπορεί να γίνει μια πρόταση για δουλειά και τελικά δεν θα τηρηθούν οι οικονομικοί όροι που σου υποσχέθηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε φθάσαμε στα μισά της εβδομάδας και παρατηρούμε την Σελήνη να συναντιέται με τον Ερμή σε ένα εσωτερικό τομέα του χάρτη σου που φέρνει προβληματισμούς και σκέψεις από το παρελθόν. Σήμερα ο Ερμής κουβεντιάζει με την ψυχούλα σου και η Σελήνη αναδύει το συναίσθημα που κρύβεις μέσα σου. Είναι η στιγμή που θα αφουγκραστείς την διαίσθηση! Το τετράγωνο με τον Δία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να αναβάλεις τα σχέδια του μέλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η διάθεση της σημερινής μέρας είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι με το ταίρι και να πλάσετε καινούργια όνειρα για την πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν σου βγαίνει ένα σχέδιο για μια μετακίνηση και θα μείνεις μέσα για να το οργανώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σαφώς και σε απασχολούν αλλά κάτι κάνεις στα κρυφά. Συζητήσεις; Διαπραγματεύσεις; Ότι και να είναι θα καθυστερήσεις να αποφασίσεις. Στα οικονομικά θα έχεις ένα έσοδο από μια κρυφή πηγή, ή δευτερεύουσα εργασία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ερμή σε ένα χαρούμενο τομέα του χάρτη σου. Προωθείς σχέδια, όνειρα, φιλοδοξίες και ότι έχεις πλάσει για το μέλλον. Είσαι πολύ εξωστρεφής, κοινωνικός και ευχάριστος. Το μυαλό και η λογική σου συμβαδίζουν με το συναίσθημα και μπορείς να λειτουργήσεις σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει μια δύσκολη κατάσταση με ένα φίλο που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα εκτός από τον έρωτα που νιώθεις, έχεις και την ανάγκη να εκφράσεις στο σύντροφο και τα βαθύτερα συναισθήματα. Το νοιάξιμο είναι ένα από αυτά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να κάνεις μια γνωριμία αν κινηθείς ανάμεσα στον φιλικό κύκλο. Εκεί θα συναντήσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια καινούργια συνεργασία είναι πολύ πιθανή και μάλιστα την περιμένεις καιρό. Με τα οικονομικά όμως είσαι αγχωμένος αφού πρέπει να εξοφλήσεις ένα δάνειο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή έχουν πάρει την ανοδική πορεία καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Επιθυμείς διακαώς την ανέλιξη στην δουλειά και στην κοινωνία γενικότερα. Θέτεις στόχους και μεγαλεπήβολα σχέδια καταθέτοντας ην ψυχή σου για να υλοποιηθούν. Την υπέρμετρη φιλοδοξία και τον υπερβάλλοντα ζήλο για ανέλιξη θα μπλοκάρει ένα σημαντικό πρόσωπο. Το τετράγωνο του Δία δείχνει πως πρέπει να χαμηλώσεις το προφίλ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον σήμερα θα παραμελήσεις λιγάκι τον ερωτικό σύντροφο για να ασχοληθείς με την δουλειά που σε απασχολεί τούτο το διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη κοινωνική ζωή θα φέρει σημαντικές γνωριμίες και την πιθανότητα μια από αυτές να είναι ο μελλοντικός σου σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στην δουλειά, όπου πασχίζεις για αναγνώριση και αποδοχή από τους ανωτέρους. Με τα οικονομικά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα αισίως φθάσαμε στο μέσο της εβδομάδας και παρατηρούμε πως η Σελήνη συναντιέται με τον Ερμή στον τομέα που εκφράζει τη βαθύτερη επιθυμία σου για προσωπική ανάπτυξη. Συζητάς με τους οικείους, την οικογένεια και το ευρύτερο περιβάλλον για να βρεις λύσεις που θα σε προωθήσουν σε σπουδές, γνώσεις, μετακινήσεις και ταξίδια του εξωτερικού. Το τετράγωνο με τον Δία φανερώνει ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και γι’ αυτό θέλεις την συμβουλή του περιβάλλοντος. Βάλε πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να χαρείς την παρέα του συντρόφου και μαζί να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Διόλου απίθανο να ετοιμάσεις βαλίτσες για να πάτε διακοπές. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα θα εστιάσεις περισσότερο στη τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων παρά στις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες και γενικά οι δουλειές του εξωτερικού ευνοούνται ιδιαίτερα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα για να βελτιώσεις την καθημερινότητα ή τις συνθήκες στην δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή αποφασίζουν να τρυπώσουν στον τομέα που νομίζεις πως έχεις κρύψει τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Την ανασκαφή σίγουρα θα την νιώσεις αφού τα απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια μαζί με το συναίσθημα. Αναδύονται παλιά ξεχασμένα συναισθήματα για παρελθοντικούς έρωτες που σε πλήγωσαν. Το τετράγωνο του Δία σε κάνει να δεις κατάματα μια παλιά σχέση και να εντοπίσεις τι σε πείραξε τελικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, την σημερινή μέρα θα την αφιερώσεις για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις τον έρωτα του σε κλειστό ιδιωτικό χώρο. Η έξοδος δεν σε ενδιαφέρει όταν έχεις πλάι σου τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, αναμοχλεύεις το παρελθόν και σε απασχολεί μια παλιά σχέση. Πολύ πιθανή συνάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην νέα σου συνεργασία ποντάρεις συναισθηματικά και κυρίως οικονομικά! Σε ότι αφορά το δεύτερο να είσαι προσεκτικός και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή συνάντηση της Τετάρτης, αφορά την Σελήνη που θα βρεθεί μαζί με τον Ερμή ακριβώς απέναντί σου. Είσαι συμπονετικός και ευαίσθητος ως προς τις ανάγκες τους και σπεύδεις να τις καλύψεις. Επικοινωνείς με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, είτε πρόκειται για σύντροφο, είτε για οικογένεια, είτε για συνεργάτη και ανταλλάσσεις απόψεις. Το τετράγωνο του Δία φέρνει τη επιπόλαιη συμπεριφορά ενός οικείου προσώπου που σε βάζει σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είσαι ολοκληρωτικά δοσμένος στον σύντροφο προσπαθώντας να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί. Μην αφήσεις πάλι την οικογένεια να παρεισφρήσει στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σαφώς και είναι μέρα κοινωνικότητας και νέων γνωριμιών. Εκμεταλλεύσου την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Διόλου απίθανο με τον συνεργάτη να σε συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί. Στα οικονομικά παρουσιάζονται έξοδα για το σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη με τον Ερμή συναντιούνται για να απασχολήσουν την καθημερινότητα σου. Ένα τρέξιμο θα το έχεις καθώς οι υποχρεώσεις μοιάζουν με βουνό. Με τον ατελείωτο θα πρέπει να ασχοληθείς και το άγχος δεν θα λείψει. Παράλληλα θα τονώσεις την φυσική σου κατάσταση με σωστή διατροφή, βιταμίνες και πολύ καλά θα κάνεις, αφού έτσι ξεπερνάς την κούραση. Το τετράγωνο του Δία μπορεί να φέρει λόγια και συμπεριφορές από τον χώρο της δουλειάς που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα εστιάσεις στα συνηθισμένα στο σπίτι και θα κάνεις με τον σύντροφο την λάτρα και την καθαριότητα. Τις ερωτικές στιγμές θα τις μεταθέσεις για άλλη φορά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις υπομονή μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη μέρα για νέες γνωριμίες γιατί η σημερινή δεν ενδείκνυται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το βέβαιο είναι πως έχεις πάρα πολύ δουλειά, ελάχιστο χρόνο και τελικά δεν θα εισπράξεις το ανάλογο ποσό για την δουλειά που προσφέρεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *