ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αυξάνει την διαίσθηση σου. Η σημερινή τάση για εσωστρέφεια σε βοηθά να επικοινωνήσεις με τον εσώτερο εαυτό σου. Παράλληλα είναι ευκαιρία να βρεθείς με το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Ο Άρης με τον Κρόνο βρίσκονται σε αντίθεση και μπορεί να εμφανιστούν κάποια μικροεμπόδια στην δουλειά ή να σε πιέσουν να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να απολαύσεις μια ερωτική μέρα με το ταίρι και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορεί να προκύψει μια γνωριμία από το χώρο εργασίας. Το ρομαντικό στοιχείο αναδύεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις συζητήσεις, τις συναντήσεις και τις επαφές με το φιλικό κύκλο. Τα σχέδια για το μέλλον ενδεχομένως να αναθεωρηθούν και να μπουν σε νέα βάση. Ψάχνεις τρόπους για να υλοποιήσεις τα όνειρα σου. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να μπλοκάρει τα συναισθήματα σου, να νιώσεις ότι πιέζεσαι και δεν λες αυτά που θες σε ένα φιλικό πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να σταθεροποιήσεις την σχέση παρακάμπτοντας τις αντιξοότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προσφέρεται το φιλικό περιβάλλον για να σε γνωρίσει κα ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η μέρα που θα σε ωθήσει σε επαγγελματικές δραστηριότητες αφού προτιμάς την οικογενειακή συζήτηση. Στα οικονομικά προσέχεις για να έχεις, οπότε τα έξοδα σου είναι περιορισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα το ευνοϊκό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει συζητήσεις συναντήσεις και επαφές με το στενό περιβάλλον. Θέμα συζήτησης θα είναι κυρίως το οικονομικό και η δουλειά. Νιώθεις ασφάλεια στην εργασία και σιγουριά. Ο Άρης στην αντίθεσή του με τον Κρόνο όμως δημιουργεί μια απαισιοδοξία που προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον. Μην αφήνεις τους άλλους, όσο και αν τους αγαπάς να σου κάνουν κουμάντο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος θα επιθυμήσεις μια βόλτα με το ταίρι για να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεκολλήσεις από τα συνηθισμένα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις αυξημένες πιθανότητες για να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα από την κοινωνικοποίηση και τις επαφές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα γεγονότα είναι εντελώς αντιφατικά. Από την μια έχεις οικονομική βοήθεια από τους ανωτέρους και από την άλλη σε τρέχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί για θέματα σπουδών, γνώσεων και μακρινών ταξιδιών κυρίως του εξωτερικού. Θέτεις νέους στόχους και τους εφαρμόζεις. Επιδιώκεις την επίτευξή τους μέσα από γνωριμίες με άτομα που κρίνεις πως θα σε βοηθήσουν. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να καθυστερήσει λίγο τις εξελίξεις και να φέρει μικρά εμπόδια που ξεπερνιούνται. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σχεδιασμός μιας μετακίνησης, ενός ταξιδιού με το αγαπημένο ταίρι σε ενθουσιάζει. Έχεις κατοχυρώσει τα συναισθήματα του συντρόφου και την σταθερότητα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται πολλές ερωτικές γνωριμίες με άτομα που σε συναρπάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αποζητάς την σταθερότητα στην δουλειά και δεν θέλεις αλλαγές τούτη την στιγμή. Στα οικονομικά παρουσιάζονται έξοδα για την απόκτηση δεξιοτήτων, ή για ταξίδια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς δημιουργεί μία πρόκληση, ένα εμπόδιο στα οικονομικά! Οι εξελίξεις της περιόδου σε φορτίζουν ψυχολογικά, γιατί νιώθεις ότι όλοι ζητούν κάτι από εσένα. Μεγάλη στήριξη ωστόσο θα λάβεις από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, αξιοποιώντας το ένστικτό σου μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες σε θέματα πρακτικά και οικονομικά που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα αποζητάς την ιδιωτική ζωή και θέλεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου αποκλειστικά στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, ονειροπολείς έναν έρωτα από το παρελθόν που είχε αγγίξει την ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία είναι στα σκαριά και την οργανώνεις με μυστικότητα. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν και αφορούν παλιές οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, είναι ιδιαιτέρως θετικό για σένα και σε βοηθά να υλοποιήσεις τα σχέδια και να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Σημαντικά άτομα της ζωής σου στέκονται πλάι σου. Ταυτόχρονα ο Άρης από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει αντιπαραθέσεις από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου κι εσύ θα πρέπει να διακρίνεις ποιοι θέλουν να σε στηρίξουν και ποιοι να σε εμποδίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να περάσεις ευχάριστα και ρομαντικά με το ταίρι σου και να αναδυθούν τα θετικά συναισθήματα του ενός προς τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίχνεσαι στην μάχη της διεκδίκησης και του φλερτ που όπως φαίνεται θα φέρει ένα σημαντικό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι κατάλληλη στιγμή και ευνοϊκή περίοδος για να κάνεις την δική σου δουλειά. Στα οικονομικά αυξάνονται τα έσοδα σου με έξτρα χρήματα από τρίτες πηγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει σπουδαίες εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Η δουλειά σε ανεβάζει κοινωνικά και αναγνωρίζεσαι. Παράλληλα υλοποιείς επιθυμίες και όνειρα με την βοήθεια ενός φιλικού ατόμου. Τίποτα δεν θα συμβεί με μαγικό τρόπο, αφού θα πρέπει να ιδρώσεις πολύ για να τα καταφέρεις. Η αντίθεση του Άρη-Κρόνου θα φέρει αυξημένο όγκο εργασίας γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός ώστε να μην το παρακάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με γλυκά παραπονάκια θα περάσεις την μέρα σου. Το ταίρι δυσανασχετεί για την έλλειψη χρόνου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε απασχολεί περισσότερο η εργασία σου και λιγότερο οι σχέσεις για αυτό και τις βάζεις σε δεύτερη μοίρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά σε περιμένει αλλά αυτό χρειάζεσαι αυτή την στιγμή για να ικανοποιήσεις την φιλοδοξία σου. Στα οικονομικά θα παρουσιαστούν έξοδα που πρέπει να καλυφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ ευνοϊκό και φέρνει φλερτ, διασκέδαση και έρωτα. Οι νέες γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού προωθούνται. Επιδιώκεις ένα μακρινό ταξίδι και το υλοποιείς. Οι στόχοι σου αφορούν την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή στους φίλους που ανακατεύονται στα αισθηματικά σου και φέρνουν εμπόδια. Εμπόδια μπορεί να σου φέρουν ακόμα και στα μελλοντικά σου σχέδια. Μην το επιτρέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι κάνοντας μακροπρόθεσμα σχέδια για ένα ταξίδι αλλά και για την πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την πιθανότητα και την ευκαιρία να γνωρίσεις τον έρωτα που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον και θα γίνει ο συνταξιδιώτης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην κορυφή και την φιλοδοξία στο ζενίθ σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει εξελίξεις στα οικογενειακά θέματα και ρυθμίζει τα οικογενειακά προβλήματα. Θέματα με περιουσιακά ή κληρονομικά διευθετούνται. Το αγκαθάκι βρίσκεται στην δουλειά, όπου η αντίθεση του Άρη-Κρόνου θα φέρει έναν αγώνα δρόμου για την καταξίωση που θα σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αγαπάς. Μη κυνηγάς την επιτυχία και παραμελείς την δική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα προκύπτει ένα θέμα από το παρελθόν και φέρνει πρόβλημα με τον σύντροφο. Δεν χρειάζεται να δώσεις έκταση και να χαλάσεις το κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, η προοπτική μιας γνωριμίας μέσα από το οικείο περιβάλλον είναι πολύ πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η νέα συνεργασία μπορεί να αφορά και την οικογένεια. Ίσως στοχεύεις σε οικογενειακή επιχείρηση. Στα οικονομικά μάλλον θα χρειαστείς ένα δάνειο για να προβείς σε ρυθμίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει σημαντικές επαφές και συναντήσεις με άτομα που παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου και θεωρούνται σημαντικά. Στην αρχή δεν συμπίπτουν οι απόψεις σας. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο θα φέρει αντιπαράθεση και διαφωνίες που θα σε εκνευρίσουν. Στο τέλος καταφέρνεις να πείσεις για την ορθότητα των σκέψεων σου. Αποδεικνύεις πως τα λεγόμενα και οι σκέψεις σου είναι πέρα για πέρα λογικές και εμπεριστατωμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι σε συνεννόηση με το ταίρι και βρίσκεις κοινά σημεία επαφής κάτι που είχες χάσει το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να σε εξιτάρει το ταπεραμέντο ενός ατόμου και θα θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολύ πιθανή μια επαγγελματική συμφωνία από το παρελθόν που επανέρχεται. Στα οικονομικά πρέπει να το πάρεις απόφαση κα να διευθετήσεις μια οφειλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να επωφεληθείς από την δουλειά σου σε οικονομικό επίπεδο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να προβληθείς και να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Όχι πως θα σου μείνει το κάτι παραπάνω αφού θα καλύψεις κάποιες άλλες ανάγκες. Τουλάχιστον όμως δεν θα ζημιωθείς. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι αυτή που θα φέρει τα επιπλέον έξοδα και τα χρέη από το παρελθόν που χρειάζονται τακτοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την ανάγκη να ξαπλώσεις στην αγκαλιά του συντρόφου και να ξεκουραστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική διάθεση και η τονισμένη λίμπιντο σε οδηγούν στα παλιά γνώριμα μονοπάτια και στο παρελθόν που σου έλειψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία διαφαίνεται στον ορίζοντα αλλά τα οικονομικά δεν θα σε ικανοποιήσουν. Σκέψου το καλύτερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι πολύ επιβοηθητικό για σένα αφού ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, και προωθεί ερωτικά κυρίως θέματα. Θα ασχοληθείς με τα αισθηματικά με τα παιδιά και γενικά με ότι φέρνει χαρά στην ζωή σου. Ο Κρόνος βρίσκεται επίσης στο ζώδιο σου και με την αντίθεση που κάνει με τον Άρη από απέναντι θα φέρει και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις που θα καταφέρεις να λειάνεις με τον καλό σου λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ καλή ευνοϊκή μέρα για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που αγαπάς και να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, αποκλείεται μια τέτοια μέρα σαν κι αυτή να μη γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σήμερα δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα. Εξάλλου δεν έχει γίνει κάποια σημαντική αλλαγή. Στα οικονομικά είσαι στα ίδια επίπεδα χωρίς να αποκλείεται μια μικρή άνοδος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *