ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι Τρίτη και θεωρείται από τις πολύ ευνοϊκές μέρες για σένα. Ο Ερμής συμπορεύεται μαζί με την Αφροδίτη και σε εστιάζουν στον πιο ευχάριστο τομέα που αφορά τους έρωτες, τα παιδιά, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, τα ταλέντα και τα χόμπι. Γενικότερα εκφράζει την χαρά της ζωής. Όλα τα παραπάνω θα σε απασχολήσουν θετικά. Η Σελήνη που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου και το γλυκό εξάγωνο της με τους Ερμή και Αφροδίτη, ευνοεί τις συντροφικές, ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσεις τα συναισθήματα που θρέφεις στον σύντροφο και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να βελτιώσεις την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις τη τύχη με το μέρος σου και αναμένονται νέες ερωτικές γνωριμίες. Εάν όμως επιθυμείς ερωτική επανασύνδεση τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ρισκάρεις οικονομικά για να προωθήσεις τα ταλέντα σου και είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις. Έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν σε σταματά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ρισκάρεις οικονομικά για να προωθήσεις τα ταλέντα σου και είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις. Έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν σε σταματά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση η μέρα δεν έχει εξόδους και κοινωνικότητες. Προτιμάς να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και να απολαύσεις υπέροχες ιδιωτικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα σε απασχολήσουν το σπίτι από την μια και από την άλλη η δουλειά οπότε δεν έχεις χρόνο για να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και η δουλειά καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητας και αυτό λίγο θα σε αγχώσει. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή, ώστε να μη σου ξεφύγει ο προϋπολογισμός.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη θα σχηματίσει ένα όμορφο επιβοηθητικό εξάγωνο με τους συμπορευόμενους Ερμή και Αφροδίτη. Πολύ ευνοϊκή μέρα για σένα που ανεβάζεις ταχύτητες σε επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις. Επίσης δεν θα προλαβαίνεις να συναντάς τους φίλους και να κάνεις συζητήσεις επί παντός επιστητού. Λαμβάνεις χαρούμενες ειδήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα για προσκλήσεις. Σήμερα είσαι περισσότερο γενναιόδωρος, εκφραστικός και αυθόρμητος οπότε όλοι κρέμονται από τα χείλη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να διασκεδάσεις, να χαρείς με τον σύντροφο και να γευτείς τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε μια ματιά τριγύρω σου και θα δεις πολλά ερωτικά βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου. Δεν έχεις παρά να πλησιάσεις αυτά που θα σε ενθουσιάσουν περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται τα επιχειρηματικά σχέδια και η προώθηση των ταλέντων σου. Στα οικονομικά υπάρχει κι εκεί εύνοια με κέρδη που προέρχονται από έσοδα που αφορούν έξτρα μπόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και σχηματίζεται στον ουρανό το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν και θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου είναι τα οικονομικά και τα οικογενειακά. Τα δύο αυτά έχουν να κάνουν κατά βάση με την σταθερότητα της ζωής σου, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή που νιώθεις ασφαλής και σίγουρος, με τονισμένη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα επιθυμήσεις να εκφράσεις τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Σπίτι και αγκαλιά με τον σύντροφο, απολαμβάνοντας ένα σπιτικό γεύμα και μια ταινία. Εσύ που είσαι ελεύθερος σήμερα δεν είσαι διαθέσιμος για κοινωνική ζωή κι έτσι μεταφέρεις για άλλη μέρα τις εξόδους και τις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις άνετα με τα οικονομικά αφού είσαι τυχερός και σου επιστρέφονται παλιά δανεικά που είχες δώσει για να διευκολύνεις ένα οικείο πρόσωπο. Στη δουλειά δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Οι δυο τους βέβαια βρίσκονται στο ζώδιο σου και η συνάντηση τους γίνεται στο σπίτι σου. Είναι μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία που σε κάνει περιζήτητο στις παρέες και στο συγγενικό περιβάλλον. Ανοίγεις τον κύκλο γνωριμιών και στη ζωή σου μπαίνουν καινούργια φιλικά, ή ερωτικά άτομα. Δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μέρα χαράς και επικοινωνίας με τον σύντροφο της ζωής σου. Μπορείς τώρα να συζητήσεις και να συνεννοηθείς για όλα τα θέματα που αφορούν την σχέση. Διαθέτεις πειθώ και φέρνεις το ταίρι στα δικά σου νερά. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι μια πρόταση για έξοδο, από ένα κοντινό σου πρόσωπο και κινητοποιείσαι με την ελπίδα πως θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ανοικτός σε νέες συνεργασίες και το επικοινωνείς στο ευρύτερο περιβάλλον προκειμένου να προσελκύσεις τον κάθε ενδιαφερόμενο. Στα οικονομικά παίρνεις ικανοποίηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τους συνοδοιπόρους, τον Ερμή και την Αφροδίτη. Θετικά τα νέα στα οικονομικά τα οποία σου εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρόλα αυτά σήμερα θα απολαύσεις την χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει το σπίτι. Δεν είναι ότι νιώθεις κουρασμένος και θες να αναπαυθείς, αλλά έχεις αυτήν την περίεργη αίσθηση της γλυκιάς κόπωσης που προέρχεται μετά από ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά ψωνίζοντας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα έχεις την επιθυμία να βρεθείς με το ταίρι και να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές που θα ανεβάσουν το ερωτικό στοιχείο. Νιώθεις βαθιά ικανοποίηση από την πορεία της σχέσης και αναδύονται τα πιο γλυκά συναισθήματα μέσα από την ψυχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί μια παλιά ερωτική σχέση και επιθυμείς επανασύνδεση. Είναι η κατάλληλη ώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες και τα οικονομικά μόνο που δεν ανακοινώνεις ακόμα τα σχέδια σου. Αυτή την στιγμή βρίσκεσαι στο στάδιο του σχεδιασμού τους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο, με τους Ερμή και Αφροδίτη. Είναι πολύ θετικά τα πράγματα για σένα με εξελίξεις που σε βοηθούν. Για αρχή έχεις την τύχη με το μέρος σου, σε νέα προσωπικά ξεκινήματα. Μπορεί να είναι επαγγελματικά, ερωτικά, οικονομικά, κτλ. Τα σχέδια που είχαν κολλήσει τώρα παίρνουν μπρος και υλοποιούνται. Κάνεις ανοίγματα και παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον. Φίλοι σε στηρίζουν και τάσσονται υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, ευαίσθητος και ρομαντικός. Το ταίρι ικανοποιείται με αυτή την αλλαγή και έρχεται πιο κοντά σου. Μαζί σχεδιάζετε την πορεία της σχέσης κάνοντας όνειρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα φίλοι σε παροτρύνουν να βγεις μαζί τους και να κοινωνικοποιηθείς κάνοντας νέες γνωριμίες. Μη χάσεις τη ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα επαγγελματικά να υπόσχονται εύνοια και καλύτερες μέρες έχεις ανακτήσει την αισιοδοξία και κάνεις σχέδια. Με τα οικονομικά δεν έχεις λόγο για να ανησυχείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τους συνταξιδιώτες τον Ερμή και την Αφροδίτη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά όπου αναμένονται θετικές εξελίξεις. Η κοινωνική ζωή αποκτά ανοδική πορεία και τα βήματα σου γίνονται με σταθερότητα. Είσαι σίγουρος για την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει. Κάποιες σκιές του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνιση τους είναι για να τις δεις κατάματα και να τις αντιμετωπίσεις. Αφορούν κυρίως τα ερωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η μέρα που θα εισπράξεις τον θαυμασμό του συντρόφου ο οποίος χαίρεται με την εξέλιξη σου. Αναγνωρίζει την θέση σου στην κοινωνία και νιώθει τιμή που βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος και θέλεις να κάνεις μια νέα γνωριμία, μάλλον θα πρέπει να επικεντρωθείς στο χώρο εργασίας, που κάτι ενδιαφέρον υπάρχει εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς με τον υπερβάλλοντα ζήλο που έχεις επιδείξει στην δουλειά λαμβάνεις και το ανάλογο όφελος. Από την μια η ανώτερη θέση και από την άλλη αύξηση του εισοδήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με το «δίδυμο» της αρμονικής επικοινωνίας την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι μια πολύ θετική όψη μεταξύ δύο καλών πλανητών που συνεργάζονται πολύ καλά. Αυξάνεται η επιθυμία για επέκταση των οριζόντων με τάσεις ανεξαρτησίας. Τα σχέδια παρουσιάζουν μεταβολή και μπαίνουν σε σωστότερη βάση. Είναι η στιγμή που σε πιάνει η επιθυμία να ανακαλύψεις τον κόσμο και να ταξιδέψεις σε εξωτικούς προορισμούς. Τα όνειρα σου μην τα φοβάσαι, γιατί όσο ανέφικτα και αν φαίνονται στο τέλος τα πραγματοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος στο ταξίδι που ονειρεύεσαι δεν είσαι μόνος. Ο σύντροφος είναι συνταξιδιώτης! Δεν είστε ένα απλό ζευγάρι. Φίλοι, σύντροφοι, συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες. Ότι σε εκφράζει το έχεις βρει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην χάσεις καμιά ευκαιρία για εκδρομές και ταξίδια. Πάνω σε μετακίνηση θα ανακαλύψεις τον μελλοντικό ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός αλλάζει κατεύθυνση. Επιθυμείς να ασχοληθείς με άλλα πράγματα ίσως πιο εναλλακτικά. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο ουσιαστικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το θετικό εξάγωνο της με τους Ερμή και Αφροδίτη, που σε ευνοεί σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών, καριέρας. Παράλληλα ανεβαίνει το ηθικό σου από την ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών. Έχεις την ικανότητα να επεξεργάζεσαι πληροφορίες που δεν είναι ξεκάθαρες και διάφανες μέσα στο χώρο της δουλειάς. Η διαίσθηση και το ισχυρό ένστικτο σε οδηγεί σε ανώτερα επίπεδα εξέλιξης. Οι ανώτεροι σε υπολογίζουν και τυγχάνεις ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις περισσότερο από ποτέ ερωτευμένος με το ταίρι. Η λίμπιντο είναι ανεβασμένη και η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινο. Αυτό που αποζητάς είναι να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία με τον σύντροφο που θα ενώσει τις ψυχές. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες, αφού η σκέψη σου βρίσκεται ακόμα σε μια προηγούμενη ερωτική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις άνοδο. Η άνοδος εκτός από τη θέση αφορά και τα οικονομικά που αυξάνονται. Καλή περίοδος να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι σου. Είσαι ευνοημένος σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επαφών με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θέλουν να σε βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, επαγγελματικά, ακόμα και οικονομικά, για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα σχέδια σου ευοδώνονται και αυτό σε ικανοποιεί αφάνταστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τις πιο τρυφερές, γλυκές στιγμές με το ταίρι σου. Η σχέση είναι αρμονική και σκέφτεσαι το επόμενο βήμα που είναι η επισημοποίηση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ήδη σχεδιάσει ένα μακρινό ταξίδι. Η γνωριμία που θα προκύψει προβλέπεται πολύ σημαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ θετικές προμηνύονται οι νέες συνεργασίες. Είσαι το τελευταίο διάστημα πολύ συγκαταβατικός, κάτι που σε ευνοεί απόλυτα. Στα οικονομικά δεν παρουσιάζεται τίποτα ανησυχητικό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Τρίτη και σχηματίζεται το αρμονικό εξάγωνο της Σελήνης, με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Σε ευνοεί αυτή η όψη σε θέματα της καθημερινότητας, όπου εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον σου. Η δουλειά είναι σημαντικό μέρος της ζωής και καταλαμβάνει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σου. Οι δουλειές που έχεις αναλάβει διεξάγονται με μεγαλύτερη ευκολία και δεν πιέζεσαι όσο παλιότερα. Παράλληλα η επιπλέον εργασία, δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να δοθείς αποκλειστικά στο ταίρι και να περάσεις μαζί του ερωτικές στιγμές πάθους. Παραμερίζεις λίγο τις υποχρεώσεις για να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου στριφογυρίζει στα παλιά και δεν έχεις διάθεση για κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται επαγγελματικές συμφωνίες και φυσικά οι οικονομικές συναλλαγές. Έχεις την ευκαιρία να αποπληρώσεις ένα παλιό χρέος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *