ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Ακυρώθηκε η παράσταση “Εκκλησιάζουσες”στην Αλεξάνδρεια

Ακυρώθηκε η παράσταση “Εκκλησιάζουσες”στην Αλεξάνδρεια

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη 17 Ιουλίου στην Αλεξάνδρεια θεατρική παράσταση “Εκκλησιάζουσες” ακυρώθηκε.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Βέροια την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

22 Comments

  • ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.

  • Γιατί δεν μας λέτε και για το λόγο ακύρωσης της παράστασης?

  • Κ εγώ θα ήθελα να μάθω για ποιο λογο ακυρώθηκε.

  • Τελικα οτι ολα τα site θα αποκρυπτατε την αληθεια για την ακυρωση της παραστασης ενω εβγαλε η εταιρεια ανακοινωση δεν το περιμενα ποτε.Ολα τα site ισως ετσι πιστευετε κανετε καλο στον τοπο σας.Κατα το δοκουν λοιπον,η μια παιρνει διαφημιση ο αλλος φυλλαδια το ραδιο δεν ξερω και μενετε εσεις κυριε Ντομουχτση που εγω απο εσας απαιτω να βγαλετε την ανακοινωση της εταιρειας παραγωγης.Αυτο δεν ειναι δημοσιογραφια,μην απορεις γιατι λοιπον η πολη της αλεξανδρειας δεν ειναι πολη απλα ενα μπουρδελο.

  • ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ .ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΗ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ?ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ??ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΡΙΜΑ..

  • ρε μας δουλεύετε?
    Ένα ξέρω ακυρώθηκε φοβερή ανακοίνωση. . .μπράβο σας.
    να μας πείτε και τν λόγο. . .Και όχι αυτό που συμφέρει εσάς. . .Αλλά τν αλήθεια

  • Διαβασα την ανακοίνωση της εταιρίας κ εχω μείνει άφωνη……κριμα!!λυπαμαι για λογαριασμό σας κύριοι του Δημου

  • Ότι και να έγινε κρίμα γιατί ο θίασος απαρτιζοντο από την elite των Ελλήνων κωμικών και showman!!! Έτσι και πέρσι με Παπαριζου και Βανδη….

  • Γιατι Στεφανε;

  • Αμφιβάλλω αν κάποιος από εσάς α πήγαινε να τους δει αν ερχόταν.Μονο λόγια και σχόλια.Αν τους πλήρωνε ο δήμος θα ερχόταν κανονικά η’ θα τους πείραζε που ήταν η βισ ση? Ο δημοςεκλεισε 2 εκδηλώσεις χωρίς κόστος για εμάς τους δημότες και στράβωσε η μια παραγωγή.Πο το κακο?? Εσάς δεν σας πείραξε που στην ουσία κατηγορεί όλους μας για το επίπεδο μας ? Χαλαρωστε και κάντε για πιο σοβαρά θέματα κριτική.

    • Εμείς που θα πηγαίναμε, θα αναγκαστούμε τώρα να πάμε Βέροια ή Δίον γιατί σε όλους τους τομείς της διοίκησης οι χειρισμοί είναι επιεικώς ερασιτεχνικοί.

  • Τάσο
    Είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που δημοσιεύεις την συγκεκριμένη είδηση;
    Μην απαντήσεις δημόσια, απάντησε στον καθρέφτη σου.

  • Το ξέρετε ότι η ανακοίνωση είναι μηνυσιμη; Εσείς του δήμου τι αφήνετε έναν ηθοποιο( ρηγας) να σας προσβάλει; Μην τρελαθουμε: όλοι γνωρίζουμε το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

  • Η ΚΕΔΑ τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται.Μην τα ισοπεδωνετε όλα και όλους. ΘΑ περιμένουμε την απάντηση τους και μετά ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

  • Να κλαψω η να γελασω με αυτους ακου να θελουνε να βαλουνε δωρεαν κοσμο για τους ψηφους τους προσωπικους.Γκυρινη τοσο χαλιας δεν σε περιμενα.

  • Όσοι πήραν εισιτήρια?να τα χαρίσουν σε όσους θα πήγαιναν τζάμπα….να το δουν στη Βέροια…μη το χάσουν….!!!!

  • Ακυρώνεται η θεατρική παράσταση Εκκλησιάζουσες σε διασκευή και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα που ήταν προγραμματισμένη να παίξει στην Αλεξάνδρεια την Τρίτη 17 Ιουλίου. Όπως ανακοινώνει η εταιρία η ακύρωση οφείλεται σε έλλειψη σωστής συνεννόησης “λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς εκ μέρους του αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας”. Για το λόγο αυτό ζητούν συγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία και καλούν όσους επιθυμούν να δουν την παράσταση να έρθουν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο θέατρο Άλσους της Βέροιας.

  • Αντί να κατηγορείτε τον Δήμο μας κοιτάξτε λίγο και τις αναφορές του Ρήγα για τις αναμενόμενες εισπράξεις που θα γινόταν από την παράσταση…ήθελε ο κύριος κ αλλά λεφτά γιατί θεωρεί ότι το ποσό που θα λάβει από τις εισπράξεις θα είναι μικρό..Απαραδεκτος κ όχι δεν τον θέλουμε καθώς μας υποτιμά σαν πολίτες αυτής της μικρής πόλης…γι’αυτό μην κατηγορείτε λέγοντάς μπούρδες τον Δήμο ή οποιοδήποτε υπεύθυνο της πόλης μας για τις εκδηλώσεις…

  • Ενοχλήθηκαν διότι την άλλη μέρα στον ίδιο χώρο έχει εκδήλωση η ΚΕΔΑ με γνωστή τραγουδίστρια και θεωρήθηκε ότι δεν θα μπορεί ο κόσμος της Αλεξάνδρειας να πληρώσει και για τις δύο εκδηλώσεις, με συνέπεια να μην έχουν αυτοί πολλά εισιτήρια. Λες και αυτοί την προηγούμενη μέρα δεν είναι στη Βέροια!! Λες και πέρυσι δεν είχε κόσμο η παράσταση του Κυρίου στην Αλεξάνδρεια! Μήπως η προπώληση των εισιτηρίων δεν πήγαινε καλά και φοβήθηκαν;; Μήπως επειδή την επόμενη είναι στο Δίον;
    Το ζήτημα είναι ότι ο Κύριος Δελιόπουλος δεν φταίει σε τίποτα , φιότι δεν αθέτησε τίποτα. Τους παραχώρησε δωρεάν το Αμφιθέατρο και αυτοί είναι που αθέτησαν τη συμφωνία.
    Ο μόνος που ίσως φταίει είναι ο Μανώλης ο Σταυρής που πέρυσι τους κέρασε το φαγητό στο μαγαζί του και δεν άφησαν ούτε ευρώ στην Αλεξάνδρεια. Άστους να πληρώσουν για να σέβονται ….

  • ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ.Η ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΕΔΑ.

  • Ακυρώνονται οι παραστάσεις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο Βόλο 14 Ιουλίου 2018 – 21:34 Από Τριαντάφυλλος Γαβρινιώτης Facebook Twitter Google + Ακυρώνονται οι παραστάσεις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 στις 21.30, στο Θερινό Δημοτικό Βόλου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Πηγή: pagasitikosnews.com

  • Λόγος της Πέλλας
    Ακύρωση της παράστασης “Εκκλησιάζουσες” στην Έδεσσα
    Η παράσταση Αριστοφάνους “Εκκλησιάζουσες” που επρόκειτο να παρουσιαστεί στην Έδεσσα την Κυριακή 15 Ιουλίου, στο θέατρο Γαβαλιώτισσας, ακυρώνεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *