ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με Κρόνο και το εξάγωνό με τον Άρη, που φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Θα πάρεις αποφάσεις για ένα επαγγελματικό θέμα και ταυτόχρονα θα προβείς σε οικονομικούς διακανονισμούς που θα σε ευνοήσουν. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία είναι άλλη μια όψη που σχηματίζεται σήμερα και που θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην κάνεις οικονομικές ατασθαλίες λόγω υπεραισιοδοξίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις να έλκεσαι από τον σύντροφο και εκφράζεις την επιθυμία να βρεθείς μόνος μαζί του. Παρασύρεσαι από το ερωτικό πάθος και τα έντονα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανάμνηση ενός παλιού έρωτα σε φορτίζει συναισθηματικά, οπότε σήμερα δεν προβλέπονται καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν ανοδική πορεία και σταθεροποιούνται. Στα οικονομικά ωφελείσαι από μια αύξηση, ή μπόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Άρη. Είναι μια ευνοϊκή μέρα που σε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους και την επίτευξη των φιλοδοξιών σου. Σήμερα νοιάζεσαι για τους συνανθρώπους, για τους φίλους και εκφράζεις με ευκολία τα συναισθήματα σου προς αυτούς. Η Σελήνη παράλληλα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία, που ήδη φιλοξενείς στο ζώδιό σου. Είσαι προσιτός, αυθόρμητος, συναισθηματικός και εκπέμπεις γλύκα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις τον έρωτα με τον ερωτικό σύντροφο και κάνεις σχέδια για την πορεία της σχέσης. Οι φίλοι σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες. Το άτομο που έχεις βάλεις στο μάτι θα ενδώσει μετά από έντονο φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες προβλέπονται που θα ενισχύσουν το εισόδημα σου. Ένα φιλικό άτομο μπορεί να γίνει ο μελλοντικός σου συνεργάτης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Άρη. Ναι μεν ευνοείσαι σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών υποθέσεων, αλλά δεν παύεις να είσαι εσωστρεφής και χωρίς ιδιαίτερη κοινωνική ζωή. Σε απασχολεί παράλληλα το σπίτι που παρουσιάζει κάποιες βλάβες που θα ξοδευτείς για να επιδιορθώσεις, Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία φέρνει άγχος λόγω κούρασης. Προσοχή στην υπερκόπωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είσαι σε καλή διάθεση για να ασχοληθείς ερωτικά με τον σύντροφο. Αυτό που αποζητάς είναι να σε καταλάβει και να σε νιώσει. Δεν τραβάς και λίγα! Αν είσαι αδέσμευτος, η πολύ δουλειά δεν σου αφήνει περιθώρια για εξόδους και γνωριμίες σήμερα. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου που σε εμποδίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δουλεύεις πολύ είναι η αλήθεια, αλλά στοχεύεις σε αναγνώριση, άνοδο και ανταμοιβή. Ηθική και οικονομική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για τον τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Άρη. Είναι όψεις θετικές και σε ευνοούν σε θέματα που έχουν σχέση με την υλοποίηση των στόχων και επιθυμιών σου. Ταξίδια, επικοινωνίες, γνώσεις, έρωτες και πολλές μετακινήσεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και ενδεχομένως σε οδηγήσει σε επιπόλαιη συμπεριφορά και να κάνεις ερωτικές ατασθαλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα διαφαίνεται άκρως ερωτική με τον σύντροφο, όπου θα περάσεις αξέχαστες στιγμές στην αγκαλιά του. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού σου εξάπτει την φαντασία. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία που θα καταλήξει σε έρωτα. Η γνωριμία έρχεται σε μια μετακίνηση που θα κάνεις για επαγγελματικούς λόγους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες, συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, ευνοούνται. Στα οικονομικά υπάρχει άνοδος αν και δεν θα σου μείνουν πολλά γιατί τα έξοδα σε καπελώνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο πολύ αρμονικές όψεις. Η μία είναι το τρίγωνο της με τον Κρόνο και η άλλη το εξάγωνο της με τον Άρη. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα οικονομικά και κυρίως σε αυτά που μοιράζεσαι με άλλους. Αν και τα μοιράζεσαι εσύ θα βγεις ωφελημένος. Αύξηση οικονομικών πόρων! Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία και έρχεσαι σε μια μικρή κόντρα με το οικογενειακό περιβάλλον εξαιτίας της δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση η βασική σου επιθυμία σήμερα είναι να αράξεις στο σπίτι και να μείνεις μόνος με το ταίρι. Η αυξημένη σου λίμπιντο, αποζητά ιδιωτικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί μια παλιά ιστορία που υπάρχει μέσα στην σκέψη σου προς το παρόν και διόλου απίθανο να γίνουν βήματα επανασύνδεσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα σε ευνοήσει. Τα οικονομικά έχουν αύξηση και νιώθεις ασφαλής, οπότε τακτοποιείς οφειλές από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο και σε όψη εξάγωνου με τον Άρη. Δύο αρμονικές όψεις που σε βοηθούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι επαφές, οι συναναστροφές, οι συναντήσεις, γίνονται με ευχαρίστηση και σου προσδίδουν χαρά. Προωθείς σχέδια! Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και ίσως να υπερεκτιμήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο τελικά αργήσει να ευοδωθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες. Καταστρώνετε μαζί το πλάνο ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος, νέες ερωτικές γνωριμίες προβλέπονται σήμερα, που έχεις όρεξη να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συνεργασία σταθεροποιείται. Επέκταση και εκτός έδρας. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν τα έξοδα για ταξίδια και διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Άρη. Θα λάβεις κάποιες σημαντικές βοήθειες που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σου. Η δουλειά σε κάνει να ξεχνάς όλα αυτά που σε αγχώνουν στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου διότι η υπεραισιοδοξία σου μπορεί να σε θέσει εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα του συντρόφου για παραμέληση της σχέσης. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως δεν σου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις την μέρα σου αναπολώντας το παρελθόν με την ανάμνηση ενός παλιού έρωτα. Όπως καταλαβαίνεις έτσι δεν θα καταφέρεις να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Ψυχολογικά δεν είσαι διαθέσιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε επηρεάζει άμεσα αφού τρώει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας. Δεν σε κουράζει όμως γιατί έχεις βάλει στόχους. Θα απαιτήσεις την ανάλογη ανταμοιβή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Η μία αφορά το τρίγωνο με τον Κρόνο και η άλλη το εξάγωνο με τον Άρη. Γνωρίζοντας ότι η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, είναι η μέρα που σε κάνει πιο ευαίσθητο, συναισθηματικό και κυρίως κυκλοθυμικό. Είσαι όμως ευνοημένος στην επίτευξη των στόχων. Παράλληλα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία και το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί στις διαπροσωπικές σχέσεις όπου θα φανεί το πόσο ευάλωτος είσαι και πόσο σε επηρεάζουν οι άλλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να έρθεις σε συνεννόηση με τον σύντροφο και να σχεδιάσετε από κοινού το μέλλον και την πορεία της σχέσης. Νιώθεις καλά μαζί του και μάλιστα πιο ερωτευμένος από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μέρα που ευνοείσαι σε νέες ερωτικές γνωριμίες, οπότε δεν έχεις παρά να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται εξίσου με τους υπόλοιπους τομείς. Γενικά είναι μια θετική περίοδος της ζωής σου. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη φίλε μου, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Άρη. Πολύ θετικές όψεις που σε ευνοούν σε επίπεδο τόσο καριέρας, όσο και οικογένειας. Παρόλο που η διάθεση σου είναι πεσμένη γενικότερα, αυτές οι όψεις σε βοηθούν να αναθαρρέψεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και σε εστιάζει σε δουλειά και υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα έχει άλλες απαιτήσεις που θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σήμερα μιλά για άγχος και τρεχάματα της καθημερινότητας, που δεν σε αφήνουν να χαρείς την παρέα του συντρόφου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου! Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με τα καθημερινά και πρακτικά που έχεις στο μυαλό σου και δεν θα αργήσει να έρθει ο έρωτας που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς είσαι επικεντρωμένος στη δουλειά στην οποία αφιερώνεις πολύ χρόνο. Στα οικονομικά θα έχεις απολαβές από έσοδα που προκύπτουν από τρίτες πηγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Άρη. Είσαι φιλόδοξος και θέλεις να πετύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μπαίνεις μέσα σε κοινωνικές ομάδες και μεταδίδεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Μπορείς να ηγηθείς και να τους οργανώσεις. Η Σελήνη ταυτόχρονα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Εδώ μιλάμε για μια ερωτική στιγμή που θα απολαύσεις το φλερτ, την διασκέδαση και το παιχνίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς και να ευχαριστηθείς την παρέα του. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποδέξου προτάσεις από φίλους για έξοδο όπου αναμένονται σημαντικές ερωτικές γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι προωθούνται. Τα επιχειρηματικά ανοίγματα ευνοούνται. Πολύ τυχερή περίοδος! Οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Άρη. Εστιάζεις την προσοχή σου στα οικονομικά, τόσο τα δικά σου, όσο και σε αυτά που ενδεχομένως έχεις από κοινού, με σύντροφο, ή συνεργάτη. Ενδιαφέρεσαι για τα αποκτήματα σου και επιθυμείς να τα διαφυλάξεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη παράλληλα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Θα ρίξεις μια ματιά στα επαγγελματικά που έχεις παραμελήσει τελευταία, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου. Οι σοβαρές συζητήσεις και οι οριστικές αποφάσεις πρέπει να αναβληθούν, ώστε να μην ανοίξουν πληγές του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, λόγω εξαιρετικού φόρτου εργασίας που πρέπει να αποτελειώσεις, οπότε δεν θα έχεις χρόνο και διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ναι έχεις πάρα πολύ δουλειά και πολύ τρέξιμο. Το εργασιακό άγχος σε καταβάλει και πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Οικονομικά ξεχρεώνεις τις παλιές οφειλές και τακτοποιείς τους λογαριασμούς σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνό της με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Άρη. Ευνοϊκά τα πράγματα για σένα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιο σου σε κάνει σοβαρό, μετρημένο και σου δίνει την ικανότητα να παίρνεις σοφές αποφάσεις στην ζωή σου. Αν κάποιοι επιμένουν να είναι εριστικοί απέναντι σου τους βάζεις στην θέση τους με ωραίο τρόπο. Η Σελήνη παράλληλα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και θα φέρει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα που θα σε ανανεώσει, αν και είναι κουραστικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα απολαύσεις ωραίες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα βρεθείς στο πλάι του. Επικοινωνείς τον έρωτα σου στο περιβάλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι, διότι σε περιμένει ένας σπουδαίος έρωτας να τον ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα επαγγελματικά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα, αφού το μυαλό σου είναι σε άλλα πράγματα. Πάντως αν προκύψει μια συνεργασία θα πάει εξαιρετικά καλά. Στα οικονομικά υπάρχει άνοδος!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *